Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Serkan Sayyiğit Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
se...
Serkan Bey'e diş temizliği için gittim. Daha önce birçok yerde bu işlemi yaptırmış olamama rağmen ilk defa bu kadar memnun kaldım. Bunun dışında dişlerimdeki sorunları ve yapılması gerekenleri tek tek anlattı. Gösterdiği ilgi ve güleryüz ile de farkını ortaya koydu.
ab...1
Dişlerimde aşırı sararma ve renkleşmeden kaynaklı problemler yaşıyordum Serkan Sayyiğit diş kliniğine başvurdum yapılan diş temizliği ve diş beyazlatma işleminden sonra dişlerim iki ton beyazladı çok memnun ayrıldım gösterdikleri ilgi ve sıcaklıktan dolayı da teşekkür ediyorum kendilerine .
me...a
Dişime daha önce kanal tedavisi yapmışlardı fakat sürekli iltihap oluşuyordu çiğnemede zorlanıyordum gittiğim birçok yerde dişimin çekilmesi gerektiğini söylediler fakat çekilmesini istemiyordum Diş Hekimi Serkan sayyiğite başvurduktan sonra dişimin kanal tedavisini yeniden yaptı şu an gayet iyi kullanıyorum dişimi kaybetmediğim için çok mutluyum iyi ki de Serkan hocayı tercih etmişim
Çiğneme dişimin eksikliğinden dolayı Serkan Sayyiğit'e başvurdum. Serkan bey muayene ettikten sonra iki öneri de bulundu: ya köprü yapılır ya da implant yapılır dedi. Ilk başta implant fikri çok ürkütücü gelse de Serkan beye güvendim ve implant yapmaya karar verdik. Bugün cerrahi operasyonla implant yerleştirildi. Hiç korktuğum gibi olmadı Serkan beyin eli gerçekten çok hafifmis ve işinde çok iyiydi. Yaptığı işe ve hastasına özenle yaklaşıp çok iyi bir şekilde operasyonu tamamladı. Bir sonraki seansa korkmadan içim rahat gidebilecegim.
Serkan Sayyiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Sayyiğit, Diş Hekimi. Size Serkan Sayyiğit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Randevu.
Serkan Sayyiğit adresi nerede?Serkan Sayyiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şerefiye Mahallesi Urartu Sokak albina sitesi A blok kat 1 no 8 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Sayyiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Sayyiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Sayyiğit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Sayyiğit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serkan Sayyiğit hangi dilleri konuşuyor?Serkan Sayyiğit ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Sayyiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Sayyiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Sayyiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Sayyiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Serkan Sayyiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.