Op.Dr. Serkan Türkili Muayenehanesi
Güvenevler Mh. 1914 Sk. Bospoint İş Merkezi A Blok Kat:3 No:12, Yenişehir, Mersin

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Burun Estetik Cerrahisi

Burun Estetiği +8 daha fazla

Revizyon Burun Estetiği

Rinoplasti

Rinoplasti

Op.Dr. Serkan Türkili Muayenehanesi

Op. Dr. Serkan Türkili “Kulak Burun Boğaz Uzmanı”

Dr. Serkan Türkili, 2005 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden başarıyla mezun olmuştur. Tıp eğitimini tamamladıktan sonra uzmanlık alanı olarak Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi'ni seçmiş ve bu alandaki eğitimine Mersin Üniversitesi’nde devam etmiştir. 2011 yılında KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı unvanını kazanan Dr. Türkili, uzmanlık eğitimi süresince geniş bir yelpazede cerrahi deneyim kazanmıştır.

Uzmanlık sonrası özellikle burun estetiği (rinoplasti) alanına ilgi duyan Dr. Türkili, bu alandaki bilgi ve becerilerini daha da geliştirmek amacıyla çeşitli eğitim programlarına katılmıştır. Hem fonksiyonel hem de estetik açıdan en iyi sonuçları elde etmeyi hedefleyen Dr. Türkili, burun estetiği operasyonları konusunda kapsamlı bir deneyime sahiptir.

Dr. Türkili, hastalarına kişiye özel tedavi planları sunarak, estetik kaygıların yanı sıra sağlıklı nefes almayı da sağlayan çözümler üretmektedir. Bu alandaki başarısı, hem cerrahi becerilerinin yüksek kalitesi hem de hastalarına gösterdiği özenli yaklaşımla ön plana çıkmaktadır. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçlerde hastalarıyla kurduğu güçlü iletişim, onların kendilerini güvende hissetmelerine ve memnuniyet düzeylerinin yüksek olmasına katkı sağlamaktadır.

Mesleki kariyeri boyunca sürekli kendini geliştirmeye ve yenilikçi yaklaşımlar öğrenmeye odaklanan Dr. Serkan Türkili, ulusal ve uluslararası kongrelere katılarak alanındaki en son gelişmeleri takip etmektedir. Mesleki bilgilerini sürekli güncelleyerek, en son teknolojileri ve cerrahi teknikleri uygulamaya büyük önem vermektedir.

Dr. Türkili, burun estetiği dışında genel KBB cerrahisi alanında da geniş bir deneyime sahiptir. Kariyerinde elde ettiği başarılar ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla, hem estetik hem de tıbbi tedavilerde güvenilir bir uzman olarak tanınmaktadır.

Röportaj

Konum: Op.Dr. Serkan Türkili Muayenehanesi Burun Estetiği

1 yıl oldu burun ameliyatı yapalı burnumdan çok memnunum gayet iyi nefes alıyorum ameliyat olduktan sonrası ilgilisi çok iyiydi serkan hocam başarılarınız daim olsun

R
Konum: Op.Dr. Serkan Türkili Muayenehanesi Burun Estetiği

Muayeneye gittiğim andan beri ilgisi ve burnun estetiği ile ilgili beni fazlasıyla aydınlatması içimi rahatlattı ve ne kadar iyi bir doktor olduğunu insanlardan duyduktan sonra canlıda anlamış oldum. Her süreci anlatıp kafamdaki tüm soruları cevapladı. Bu güzel süreç için ve yaptığı güzel burunlardan dolayı iyi ki varsınız serkan hocam. Burun estetiğinde gözüm kapalı gideceğim bir doktorsunuz.

Konum: Op.Dr. Serkan Türkili Muayenehanesi Diğer

20 gün önce burun ameliyatı oldum ve çok memnunum. Serkan hocayı tercih etmemin en önemli sebebi ameliyat öncesinde bilgilendirmelerin çok ayrıntılı olması ve isteklerinizin ne kadar gerçekleşebileceğini açık bir şekilde ifade etmesiydi. Şu an aldığım sonuçtan, çevremdeki herkesin verdiği güzel tepkilerden ve en çok da 20 gün olmasına rağmen burnumun doğal ve şık görünmesinden dolayı iyi ki Serkan hocayı tercih etmişim diyorum.

K
Konum: Özel Forum Yaşam Hastanesi Diğer

Burun ameliyatı oldum 6.ci günüm henüz bantlar çıkmadı ama çok iyi bir doktor güzel yaptığını hissediyorum korkum vardı ameliyat için ama bana güven verdi teşekkür ederim

Konum: Özel Forum Yaşam Hastanesi Diğer

Değerli doktorum Serkan bey’e septorinoplasti oldum, kendisine süreç boyunca gösterdiği ilgi alaka ve özen için teşekkür ediyorum,her aşamada açıklayıcı anlatımlarıyla sizi rahatlatıyor.İşinde çok başarılı ve çok bilgili bir doktor ; herkese tavsiye ediyorum , gözünüz kapalı güvenebilirsiniz