co...y
Sermet Bey'i yıllardır ailecek tanıyoruz. Kendisi çok güvenilir ve isinde de cok profesyoneldir. Çoğu insan dişçi koltuğundan korkar ya ben de hiç öyle birşey olmuyor. Kendisine dislerinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.
Meriç Saka
zb...m
Arkadaşımın meth etmesiyle gittim.
Gerçekten işinin ehli, hastasına tedavi uygularken mükemmeli yaptıgını düşünüyorum.Usta bir ressam gibi sanatını konusturuyor. Tesekkürker sermet Önder
to...y
Yurt disinda calismaktayim uzun zamandır düzenli olarak gittigim, ilgi alaka ve takibinde gösterdikleri hassasiyetten dolayi cok memnunum
me...z
Mükemmel bir karşılama ilgi alaka mükemmel tedavi mükemmel sermet bey ve ekibine çok teşekkür ederim
ba...f
Sermet bey çok değerli ve işini sonuna kadar çok iyi yapan kaliteli bir hizmet sunan mükemmel insan.Aynı zamanda Hatice hanıma da teşekkür ediyorum bilgili ve işine hakim olduğu için.3lü köprü yaptı Sermet bey kaybettiğim dişimin yerine,çok rahat ve ağrısız bir süreçti.Tekrar teşekkür ediyorum kalite ve güven için tüm ekibe:))Saygılar,Sevgiler.Elif Aşar.
ha...z
Doktorumdan memnun kaldım zira kendinden emin,güven verici ve eli çok hafif,titiz ve düzenli.protez işlemim sorunsuz halloldu.
ak...a
Kendisini tavsiye üzerine buldum.Kendisi herseyden önce cok kibar ,dürüst ve meselğini seven bir diş hekimi.Yapmış olduğu Zirkon dişerimden çok memnunum.
bu...r
Doktor Sermet beye, uzun zamandır problem yaratan dişimi çektirmek için bana verilen randevu saatinde gittim. Öngörülen sürede işlemini tamamladı. Muayene sırasında göstermiş olduğu hassasiyet ve ilgi, profesyönel yaklaşımı bugüne kadar gerçek bir diş hekimine denk gelmediğimi gösterdi. İşindeki özveri ve hassasiyeti için sizler aracılığıyla teşekkür etmek isterim.
el...f
Dis temizligi cok dikkatli yapilmasi gereken bir islem. Sermet bey cok iyi bir uzman, kesinlikle tavsiye ediyorum:)
go...s
Tedavi sürecim devam etmektedir işini çok titizlikle önemseyerek yaptığını gözlemledim. Tedavi sürecinden oldukça memnun kaldım. Teşekkür ederim.
Sermet Önder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sermet Önder, Diş Hekimi.
Sermet Önder adresi nerede?Sermet Önder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsettin Günaltay Cad. Dost Ap. No:41 D:5 Bostancı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sermet Önder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sermet Önder online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sermet Önder isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sermet Önder, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Sermet Önder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sermet Önder bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sermet Önder ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sermet Önder hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, Sermet Önder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri