Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
s...
Sermin Hanım'ı uzun zamandır sosyal medyadan takip ediyordum. Bebeğim doğduktan sonra birkaç kez iletişime geçtim ve sorularımı hem bilimsel bir çerçevede hem de anlaşılır bir dille yanıtlamıştı. Kızım 5,5 yaşına geldiğinde de K sesi yerine T dediği için seanslara başladık. Sevecenliğiyle çok eğlenceli bir 45 dakika geçiriyor kızım online görüşmelerde. Bizim fark edemediğimiz G sesini de fark etti Sermin Hanım ve onu da çalıştılar.
Ankara dışında olduğumuz için bu konuda karamsarlığa düşmüştüm ama online olarak da çocuğu 1 saniye bile sıkmayacak profesyonellikteki Sermin Hanım'a iyi ki başlamışız.
Çevremde benzer sorunlar yaşayan herkese öneriyorum çünkü çocukla yapılan sohbet bile öylesine olmamalı. Sermin Hanım gerçekten öylesine sohbetler etmiyor, bilinçli yaklaşımını çok takdir ediyorum.
me...g
Sermin hocayla oğlumun konuşma sorunu vesilesiyle tanıştık , daha öncesinde Hatay’da bir kaç ay boyunca dil terapisi desteği almasına rağmen ilerleme olmamıştı , Sermin hoca bizi kabul edip başladıktan çok kısa bir süre sonra çocuğumda anlamlı ve net kelime çıktıları almaya başladık , bu kadar kısa sürede bunu beklemiyorduk be çok hızlı ilerleme kaydettik . Hocanın bilgi birikimi yetkin olmasının da yanı sıra insancıl olması , kişinin anlayabileceği yalın ve sade dil kullanarak aktarımı bizim çocuk için yapabileceklerimizi daha iyi anlamamıza vesile oldu . Gerçekten ne yaparsak hakkını ödeyemeyeceğimiz vefa borcumuz olan bir terapist , kendisine minnettarız
ze...
Sermin hocam la iyki tanıştık dalında çok başarılı bir hocamız oğlumla birlikte çıktığımız yolda bir çok konuda hızlı bir şekilde yol aldık yanlislarimizi gördük benim oğlum hiç konusamiyordu Sermin hocama geldiğimizde göz teması yoktu hırçındi hiç bir sekilde paylaşımı yoktu yaklaşım 8 aydır Sermin hocamla birlikteyiz çok şükür oğlum çok yol kat etti iletişim kurmaya başladı göz teması arttı kelimeler çıkarmaya başladı ikili ilişkilerde çok daha iyi ben Sermin hocama çok teşekkür ediyorum iyki onu tanıdık iyki birlikte yürüyoruz bu yolu Sermin hocam bizim en büyük şansımız onu seviyoruz sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hocama hiç bir şekilde bir soru işareti kalmasın aklınızda çocuğunuzun bir terapiste ihtiyacı var ise Sermin hocam diyorum
p.....
İki ay içinde kızımın artikulasyon problemini çözdü. Artık r harflerinde zorlanmiyor. Sermin hanım ve ekibine çok teşekkürler.
me...n
3,5 yaşındaki oğlumuz ile birlikte yaklaşık 3 aydır haftada 2 kere düzenli olarak Sermin Hanım’dan konuşma terapisi üzerine seanslar alıyoruz. Oğlumuza olan sabırlı anlayışlı ve güler yüzlü yaklaşımı sayesinde hem fizyolojik hem de psikolo Olarak çok memnun kaldığımızı ve ilerleme kaydettiğimizi belirtmek isterim. Sermin hanım’ın evdeki hayatımıza yönelik vermiş olduğu tavsiyelerin de oldukça süreci hızlandırdığını düşünüyoruz… Herşeyden önemlisi oğlumuz ile kurmuş olduğu sevgi dolu bağ sayesinde geçirdikleri eğlenceli seansların öğretici etkisidir… Herşey için teşekkür ederiz..iyi ki varsınız..
a....o
Öncelikle Sermin hocam kadar saf temiz kalplidir hiç bir insanın kötülüğünü düşünmez onu gibi birini tanıdığım icin çok mutluyum Çok kibar ve samimi biri
Terapi konusunda şöyle diyebilirim hocam zaten eğitim yönünden çok donanımlı ve başarılı Başkent üniversitesi ve yüksek lisans v.b yani network ü çok geniş ayrıca hayat bakış açısıda öyle
Benim Sermin hocamla terapiye aralık 6 da başladık şuan 18 nisanı gösteriyor tarihlerimiz bu zamana kadar hiçbir problem yaşamadım hem terapi konusunda hem insani yönden Her terapime giderken bi o kadar heyecanla ve mutlulukla gittiğim için ve yeni olgular katediyoruz çok eğlenceli geçiyor enerji bakımından v b [ bu terapimize karşılıklı olarak tatmin ediyor ve mutlu ayrılıyorum Sermin hocam bir çocuğun kalbine duygularına dokunan kıymetli hocalarımdan birisidir Yani en sonunda şiddetle tavsiye edebildiğimi söylebilirim
İYİ Kİ Sermin hoca
İYİ Kİ PIU (52)
b....i
Sermin Hanım ile yaklaşık 1 yıldır çalışıyoruz. Otistik bir kızım var ve başladığımızda konuşmuyordu. Terapilere başladığımızdan bu yana öfke krizleri azaldı. Artık çok mutlu hep gülen ve iletişim kuran bir çocuğum var. Kelimeleri de çıkmaya başladı. Sermin Hocamızı görünce koşarak sarılması bile iletişiminin ne kadar güçlendiğini gösterdi bize. Sermin Hocamızın sistemli ve çocuğumun isteklerine saygı duyarak çalışması ile çok daha iyi noktalara geleceğimize inanıyoruz İyi ki tanımışız .
İşitme cihazı ile duyma konusunda zorluk çeken kızım için kendisiyle tanıştık zor konuşuyordu yeni cihaza geçtiği için çok iyi sonuçlar aldık Sermin hanım sayesinde sağolsun
se...a
Çocuğum çok geç kaldı konuşmak için çok şükür ilerleme kaydettik. Seans sonları çocuğum mutlu ayrılıyor aynı zamanda artık kendisini ifade edebiliyor. Hocamız bizim şansımız diye düşünüyorum kendisine teşekkür ediyorum
m....a
Sermin hanım kekemelik sorunumda başvurduğum ve güvendiğim bir hocam. Bana çok yardımcı olmuştur özgüvenim yerine geldi sayesinde kendisine ne kadar teşekkür etsem az aynı zamanda asistanı da bir okadar ilgili emekleri için sonsuz teşekkür ederim hocama..
Sermin Kınıklıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sermin Kınıklıoğlu, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Sermin Kınıklıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi.
Sermin Kınıklıoğlu adresi nerede?Sermin Kınıklıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulv, Mahall Ankara B Blok No:52 Mustafa Kemal Mah. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sermin Kınıklıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sermin Kınıklıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sermin Kınıklıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sermin Kınıklıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sermin Kınıklıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Sermin Kınıklıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sermin Kınıklıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sermin Kınıklıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sermin Kınıklıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sermin Kınıklıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 72 hasta / danışan, Sermin Kınıklıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Odyolog
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Odyolog