Aile Terapisi +1 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Psikolab Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim

Maltepe Üniversitesi 2010 yılında mezun olmuştur. Öğrencilik hayatı boyunca birçok panel, sempozyum, kongre, konferans vb. Katılarak gelişimine katkı sağlamıştır. Gönüllü olarak 2 dönen Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi'nde , 1dönemde özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde staj yapmıştır.
Mezuniyet Projesi kapsamında Danışman Hocası Sayın Doç.Dr.Ilgın Gökler Danışman desteği ile "Ailedeki Koruyucu Etkenler Ölçeği" nin Türkçe Uyarlama çalışmasını yaparak, psikoloji alanına katkı sağlamıştır.
Samsun, Trabzon ve İstanbul'da Çeşitli Psikolojik danışmanlık merkezlerinde Danışanlarına Hizmet vermiştir. Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini ve Çocuk Geliism Testleri eğitimlerini almıştır.
EMDR 1.ve Emdr 2. Düzey eğitimlerini almıştır. Emdr Terapistidir.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında bir dönem Şehit / Gazi Aileleri ve Gaziler ile terapi çalışmalarını yürütmeye devam etmiş, travmaya bağlı oluşan psikolojik rahatsızlıklar ile çalışmıştır.
Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını 2019 yılında tamamlayarak, Uzman Klinik Psikolog olmuştur. Np İstanbul Hastanelerinde Klinik Yüksek Lisans Stajı yapmıştır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Psikolojik Danışmanlık merkezinde 4 Yıl ı aşkın süre çalışmalarını yürütmüştür.
Deneyimsel Oyun terapistidir.
Aynı zamanda gerekli eğitimleri tamamlayarak 2021 yılında Aile Danışmanı olmuştur.

Konum: başka bir yer Diğer

Çocukluk ve ergenlik dönemimden kalma tahribatlarım vardı bu evliliğime çocuguma yansıyordu gebelikde çok fazla psikolojik şeyler yaşadım. Bu süreçte kendisiyle onlıne olarak çalıştık harika sonuçlar aldık