Serpil Tekemen Arısoy Muayenehanesi
Konya, Ereğli, Konya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Serpil Tekemen Arısoy Muayenehanesi Diğer

14 aralıkta çocuğumuzu sünnet ettirdik. Güleryüzlü personelleri ile çok iyi karşılandık. Sünnet işleminde profesyonelce başarılı bir şekilde yapıldı. Sayın hocamıza ve emeği geçen personellerine elinize sağlık diyoruz. Çok memnun kaldık

Konum: Serpil Tekemen Arısoy Muayenehanesi Diğer

Çok ilgili hocamız sünnet sürecimiz çok sağlıklı güzel ilerledi her sorumuza saat kaç olursa cvp verdi ilgilendi çok memnun kaldık

Konum: Serpil Tekemen Arısoy Muayenehanesi Diğer

Sünnet için gitmiştik Serpil hanıma. Süreci anlatmak isterim. İlk önce muayene gittik süreci anlattı bize. Sünnet günü geldiğinde çalışanları ve Serpil hanım çok ilgiliydi. Bebeğimle yanımızda gelen aile bireylerimizle çok güler yüzlü bir şekilde karşılandık. Bebeğim 4 aylıkken sünnet oldu. İlk iğne vuruldu daha sonra acısız bir şekilde bebeğim çok sakin kalarak 15-20 dakika içerisinde bitti. Çok temiz çalışıyor doktor hanım. Daha sonra krem yazıldı. Kremin günü gününe nasıl sürmem gerektiğini göstererek anlattı. Bir hafta sonraya kontrole gittik ve iyileşmişti bile. Benim bebeğime kıyamamamdan dolayı yapışıklık oluşmuştu hemen iletişime geçtik diğer güne çağırdı ve yine aynı günkü ilgiyle ve sevgiyle çalışanlarıyla birlikte bebeğimle ilgilendiler. Ben yapılan sünneten gördüğüm ilgiden çok memnunum. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Hala kontrole gidiyoruz arada çok iyi bir doktor.

R
Konum: Serpil Tekemen Arısoy Muayenehanesi Diğer

Serpil hanım güler yüzlü hastalarını mutevazi bir sekilde karsilyan bir doktor. Onu tanidgmz icin cok sansliyiz. Çocuğumun sunnetini yaptı kendisi cok memenun kaldik.

Z
Konum: Serpil Tekemen Arısoy Muayenehanesi Diğer

Bebeğimizin sünnetini yaptı hocamız çok tedirgindim o kadar temiz ilgi alaka ve güzel bir işlem oldu ki şükür gecesine rahatladı oğlum 4 aylık ve çok hareketli ama maşallah işlemden sonra da aynı rahatlıkta normal halde

Profili düzenle veya yönet