Bağlarbaşı mahallesi güllü sokak No:1 Daire 1, Gaziosmanpaşa, İstanbul
Kinetik Aile Çizim Testi
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
TeraHayat Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pedagojik Check Up
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
s....)
Serpil Hocayı ailecek seviyoruz. Çocuğumuzun genel durumuyla alakalı konuştuğumuz zaman aşırı derecede fayda sağlıyoruz. Çok faydasını görüyoruz. İyi ki var. 1 seneye yakın çocuğum için oyun terapisi olarak görüşme sağlıyoruz. ayda 1 kere çocuk için aileyle görüşme yapılıyor orada eşimle, beni de tedavi ediyor. Çocuğum kendisini daha iyi ifade edebilir oldu. Kriz anında nasıl davranmamız gerektiğini öğrendik. Kendisine çok şey borçluyum. En ufak şeyde kendisine mesaj atıp, aradığım zamanlar oldu hiçbirinde beni geri çevirmedi. Kendisine hocacım diyorum. Gerçekten işini aşkla yapan bir insan. Mesleğinde daim olup herkese faydası olsun.
z.....
Kendisinden inanılmaz memnunum. Kendim ve çocuğum için görüşme sağladım. Vazgeçilmez, herkese tavsiye edebileceğim, şifalandırıcı özelliği olduğunu düşündüğüm bir psikolog kendisi. Oğlum için ortalama 8 seans kendim içinde 6 seans görüşme sağladım. Çocuğum daha devam edecekti ama mola vermek istedim. Kendi adıma bayağı bir toparladım, bakış açımı değiştirdi. Çocuğumun daha zamanı var. Kendisi herkese tavsiye edebileceğim bir psikolog.
f....)
Serpil Hanım'dan çok memnun kaldık. Çok iyi, yardımsever, candan ve samimi birisi. 9 yaşındaki kızım için görüşme sağladık. 13-14 seans danışmanlık hizmeti aldık 2 hafta öncesinde kendisi seanslarımızı bitirdi. Çocuğumun özgüveni geldi. Kendisinden aldığımız danışmanlık hizmetinden çok memnunuz. Serpil Hanım çok iyi bir danışan. Tanıdığım kişiler söylediklerinden, anlattıklarında, ihtiyaçları olduğunda yönlendiriyorum. Kendisi çok iyiydi.
Serpil Hanım yaklaşımı gayet güzel, işinin ehli bir uzman. Yaklaşık 8 seans görüşme sağladım. Yakın zamanda çocuğum içinde görüşme sağlamayı düşünüyordum. Olumlu anlamda değişimler oldu. Bazı konularda farkındalığım arttı. Sorunlarla alakalı ayrıntılı düşünmeye başladım. Çözüm konusunda bana yol göstermesi açısında iyi geldi.
n....)
Kendisini daha öncesinde tanıyordum. Danışan hakkında doğru kararlar verebilen, özverili ve doğru yönlendirme yapabilen birisi. Çocuğumuz için ilk görüşmemizde şu anda devam etmiyoruz. Bu kadarının yeterli olduğunu söylemişti. Aldığımız seanstan memnun kaldık.
b....)
Serpil Hanım çok iyi bir insan. Biz memnunuz. Çocuğumu götürüyorum ve sonuç aldık. 3 ay görüşme sağladık ve seanslarımızı sonlandırdık. Çocuğumuz biraz yaramaz, hareketliydi hareketleri yavaşladı, daha olgunlaştı. Tepkilerinden çok memnunum. Gittiğimizde sorabiliyoruz, bir şey danışman için telefon açabiliyoruz. Gittiğimiz kurum hepsi öyle. Ayrıca Serpil Hanım çok iyi.
Serpil Hanım'la eşim seanslarına devam ediyor, ben bıraktım ama kendisinden çok memnun kaldım. Faydası oldu. Birkaç ay her hafta olmak üzere görüşme sağladım. Boşanma kararı almıştık bu son şans olsun olmazsa boşanırız demiştik ama çok şükür iyiyiz. Kendime geldim artık ne yapmam, nasıl davranmam gerektiğini, ne istediğimi biliyorum. Kendime güvenim geldi kendim için yaşıyorum. Öncesinde eşime odaklanmıştım ne istiyorsa yapıyordum. Eşim seanslarına devam ediyor onda da büyük değişimler oldu. Bağıran, çağıran adam gitti sakin, anlayışlı biri geldi. Serpil Hanım'ı seviyoruz. Kızım, damadım ve torunumda kendisiyle görüşme sağlıyor.
m....)
Serpil Hanım'la birlikte bizim hayatımız çok değişti. Önce bana eşime sonrasında kızıma iyi geldi. Terapi sürecimiz çok sorunsuz, güzel anlayışlı geçti. Amacımıza ulaştık ve bitirdik. Kendisi hayatımda görüşebileceğim dost olarak kaldı. Aramızdaki bağ kopmadı bu da bizi mutlu ediyor. Anne baba olarak sakiniz ve çocuğumuzu daha iyi anlamaya başladık. Kızımda gerçekten davranış açısından farklılaştı. Olumlu yönde değişimlerimiz oldu. Okula gitmeme problemimiz vardı aştık, yoğunlaştık. Güzel taktikler verdi, bizde eksiksiz uyguladık ve olumlu yönde sonuca kavuştuk.
z....)
Oğlum için Serpil Hanım'la görüşme sağladık ve çok memnun kaldım. 16 yaşındaki çocuğumda ölüm korkusu vardı, evde yalnız kalamıyordu. Gece yarısı gelip anne ben ölecek miyim, kuduz oldum diyordu. Eline çatalın ucu değse öleceğini düşünüyordu, ölüm korkusu sarmıştı. Her hafta görüşme sağladık şu anda Allah'ıma şükürler olsun korkuları geçti. Kendi evde tek başına yalnız kalabiliyor. Ben başka birisinin tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. Çocuğum oradan o kadar mutlu ayrıldı o kadar çok sevdi ki anlatamam. Bana belediyenin yerleri var oraya neden götürmüyorsun dediler bütçemde kaldırmıyordu ama gerçekten çocuğum o kadar mutlu ayrıldı ki. Kendisinin güler yüzü çok önemliydi. Çocuğuma yaklaşımı gayet iyiydi. Ben çok memnun kaldım. Çok iyi olduğu için Allah yüz bin kere razı olsun. Ufak çocuğu olan her insanın mutlaka öyle güzel, güler yüzlü, candan bir insana gitmesini tavsiye ederim. Ben çok sevdim.
t....ç
Ben altı yaşındaki oğlum için kendisine gittim, oyun terapisi olarak kendisinden destek aldık. Bu süreçte kendisinin ilgisinden, sevgisinden ve bağlılığından o kadar memnun kaldık ki kendi etrafımızda da birebir önerdiğimiz insanlar oldu, çok memnunuz. Seans aldığımız süreçte çok iyi geri dönüşler aldık, hiçbir zaman hiçbir sorunumuzu ucu açık bırakmadı, her konuda bizi çok güzel yönlendirdi, seanslarımız da bitti, iyi ki kendisiyle tanıştık.
Serpil Tüfekci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serpil Tüfekci, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Serpil Tüfekci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi.
Serpil Tüfekci adresi nerede?Serpil Tüfekci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı mahallesi güllü sokak No:1 Daire 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serpil Tüfekci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serpil Tüfekci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serpil Tüfekci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serpil Tüfekci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Serpil Tüfekci hangi dilleri konuşuyor?Serpil Tüfekci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serpil Tüfekci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serpil Tüfekci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serpil Tüfekci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serpil Tüfekci hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Serpil Tüfekci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serpil Tüfekci hangi sigortaları kabul ediyor?Serpil Tüfekci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.