se....
Serpil hanım işinin ehli ve çok dikkatli bir doktor. İlaç kullanımı konusunda da çok özenli ve dengeli. Oğlumuzun kronik kulak iltihabı probleminde bize çok iyi rehberlik yaptı. Kendi alanı dışındaki konularda da takibi ve yönlerdirmeleri çok başarılı. Gereksiz endişelerinizi giderecek kadar tecrübe sahibi, kritik konularda risk almayacak kadar da tedbirli olduğunu düşünüyorum. Kendisine güvenimiz tam. İletişimini değerlendirmem gerekirse de hem anne baba ile hem çocuk ile doktor - hasta ilişkisi sınırlarında çok samimi olduğu kanaatindeyim.
si...k
Serpil hanım doğum doktorumuzdu.
2 senedir çocuğumun doktoru kendisinden çok memnunuz . Çok tedbirli ve ilgili bir doktor.Kendisine birşey sorulduğunda gayet açıklayıcı sevgiyle anlatır.
se...r
Serpil Hanım doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruydu.Ben de bebeğimin ilk kontrollerini yapmak için geldiğinde kendisiyle tanıştım.Mizacı soğuk, olabilir.Bu beni zerre ilgilendirmez.Yeni doğum yapmış bir bayanın zaten gözü saçma sapan ayrıntılara da takılmaz.Beni üzen evladımın dünyaya geldiği ilk beş günü benim için zehir eden neden ise Serpil Hanımın beni gereksiz yere endişelendirmesidir. Bebeğim 37+0 da dünyaya geldi.İlk birkaç odama gelmesinde bana hiçbir şey söylemedi fakat benimle ilgilenen hemşirelere bu bebek aktif emmiyor.Aktif emdiğini görmeden hastaneden çıkışını vermem demiş.Hemşireler durmadan yanıma gelip bebeği emmesi, beni emzirmem için sürekli zorlamak zorunda kaldılar Dr un tutumundan kaynaklı. Neyse güç bela Dr Hanımı ikna etttik bebeğimin emdiğine(kaldı ki bebeğimi doğumhanede emzirmeye başlamış biriyim) Dr Hanım sabahına 'evet emiyor ama yeterli değil aktif emziremiyorsun, bebeğine günde iki kere mama vereceksin.zaten bebeğin fazla kilo kaybetti' dedi.bu arada bebeğim ilk gün sadece kilosunun %5 ini kaybetti.%10 un üzerinde kaybedince tedbir gerektiğini biliyorum.Biliyorum ama yaşarken teorik bilgiler insana ikna edici gelmeyebiliyor.Birde karşımda Hekim var o doğrusunu biliyordur diye düşünüyoruz ya...Ben bebeğime mama vermek istemediğimi daha sık emzirmek için gayret ederek bu açığı kapatacağımı söyleyince Dr Hanım bana şu cümleyi kurdu.'Bebeklerinize mama vermeyeceğim, mama vermeyeceğim diyorsunuz sonra hasta edip geri getiriyorsunuz' dedi.Benim o an dan itibaren aklımda tek bir şey kaldı.'ben bebeğimi hasta edeceğim, ben emzirmezsem hasta olacak'.Loğusalık psikolojisini yaşayan bilir.Bu tarz bir hitap asla hassasiyet döneminde olan bir bayana, anneye kullanılmaması gerekir.Serpil Hanımın bu kurduğu cümleden ötürü Doğumdan sonraki 5 gün sadece 5 saat uyudum toplamda.Neden? Çünkü uyursam bebeğim hasta olacaktı.Ne yaşadığımın, ne yediğimin, ne evladımın kokusunun hiçbirşeyin tadını alamadım ilk 5 gün.Neyse 5. gün kontrole gittik Serpil Hanıma.Ben ona gitme taraftarı değildim.Fakat eşim 'doğumda muayenesini o yaptı.İlk günle bugün arasındaki farkı o daha iyi gözlemler' dedi'. İstemesemde 5. gün ona kontrole gittik.Bana muayene ederken ne dese beğenirsiniz, ' bebeğine mama vermedin değil mi?' dedi.Ben (doğumdan önceki 2 günde uyuyamamıştım) 7 günlük uykusuzlukla ayakta durmayan çalışan loğusa bir anne olarak aklımdan binlerce şey geçse de hiçbirini yapmayıp ' hayır mama vermedim' dedim.Dr hanımın loğusa psikolojisinden anlamadığı aşikar.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
di...k
Serpil hanım işinin ehli süper bir doktor..çocuklarla diyaloğu oldukça iyi..kendisini çok seviyor ve saygı duyuyorum.Başarılarının devamını diliyorum.DİLEK ÖDEN
rd...r
Çocuğumun alerjik dönemi çok zor geçti. İşinin ehli teşhiş ve tedavisi mükemmel bir hekim e
Serpil Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serpil Yılmaz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Serpil Yılmaz adresi nerede?Serpil Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye Mah. Ulu Cad. No:1 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serpil Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serpil Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serpil Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serpil Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serpil Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serpil Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Serpil Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (1)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla