Klinik Psikolog ve Aile Danışmanı Serpilnur Avar Bozkurt İzmir Yaşar Üniversitesi Psikoloji bölümünden (%100 ingilizce) olarak 2017 yılında mezun olmuştur. 2018 yılında Ege Üniversitesi Aile Danışmanlığı yüksek lisansını tamamlamasının ardından ve 2021 yılında Gedik Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlamıştır.
-Lisans hayatı boyunca Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi, Buca Tıp Merkezi, farklı psikoloji klinikleri ve ana okullarda stajyer olarak görev almıştır. Bunun yanı sıra gönüllülük esasıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi “Masal Evi” projesinde çocuklar ile çalışmalar yürütmüştür. Daha sonrasında Uğur Okulları okul öncesi psikoloğu olarak çalışmasının yanı sıra çeşitli ana okullarına danışmanlık hizmeti vermiştir. Uzman Klinik Psikolog Seval Baysal’ın kliniğinde çeşitli test uygulamalarında bulunmuştur. İEÜ Medicalpoint Hastanesinde klinik görüşmelerinin yanı sıra, bütüncül yaklaşım çerçevesinde tüp bebek, nöroloji, onkoloji-hematoloji gibi farklı hasta grupları ile çalışmasının ardından Psikiyatrist Mehmet Oğuz ve Nihan Oğuz ile beraber çalışmıştır. Şu an aktif olarak Akdeniz Psikoloji ve Danışmanlık bünyesinde çocuk, genç ve yetişkin danışanlar ile çalışmaktadır.
Çalışma Alanları
-Çocuklarda Gelişimsel Değerlendirme, Sürecin Takibi ve Desteklenmesi
-Çocuk Çağı Sorunları (kardeş kıskançlığı, alt ıslatma, kaka kaçırma/tutma, okul fobisi, öfke nöbetleri…)
-Çocuklarda Kaygı Bozuklukları
-Yetişkinlerde Depresyon ve Kaygı Bozuklukları
-Yetişkinlikte Travma ve İlişkili Bozukluklar
-Kanser Tanısı Almış Bireyler ve Yakınları ile Çalışma

Katıldığı Eğitimler
-Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi, Sofist Aile Merkezi, Eğitimci: Uzm. Psk. Esmahan Orçın, (Öngörüşme/Değerlendirme, Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE), Gessel Gelişim Figürleri, Peabody Resim Kelime Testi, Goodenough-Harris Adam Çizme Testi, Metropolitan Olgunluk Testi, Bender-Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Louisa-Düss Psikanalitil Hikayeler Testi, Projektif Teknikler/Resim-Öykü İlişkisi/Olgularla Kombinasyon, Beier Cümle Tamamlama Testi, Depresyon Ölçeği/Anksiyete Ölçeği)

-Wısc-IV Zeka Testi Eğitimi, Türk psikologlar Derneği, Eğitimci: Dr. Psk. Nagehan Demiral
-Denver Gelişim Tarama Testi, Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği
-Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Danışmanlık Yaklaşımı Eğitimi, Kim Psikoloji, Eğitimci: Uzm. Psk. Nevin Dölek
-Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Poem Psikoloji, Eğitimci: Doç. Dr. Vahdet Görmez-70 saat
-Triple P Olumlu Annebabalık Uygulayıcı Eğitimi, Hümanist Büro, Eğitimci: Doç. Dr. Taner Güvenir
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi, Ahenk Danışmanlık Merkezi, Eğitimci: Mehmet Teber
-MMPI Testi Eğitimi, Eğitimci: Uzman Klinik Psikolog-Seval Baysal
-EMDR 1. Düzey Eğitimi (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), Davranış Bilimleri Enstitüsü, Eğitimci: Emre Konuk
-Kanser Hastaları ile Çalışma-Psikoonkoloji Eğitimi, Eğitimci: Klinik Psikolog-Psikoonkolog Esra Savaş

Yeni Mah. 33163 Sk. No:30 Maxima Plaza Kat 5 D: 5, Mezitli, Mersin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +46 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Banka Havalesi

T

2 oğlum var, destek almak için başvurdum. Kriz anlarını doğru yönetebilmek için gittik, destek almak istedik. Rutinde adı konulmuş bir sıkıntımız yok. İhtiyaç halinde kendisine gidiyoruz. Görüştüğümüzde iyi sonuçlar alıyoruz. Oğlum çekingen idi, bu sorun tamamen ortadan kalktı. Ben aramasam bile uzmanımız arayıp destek oluyor. Çözüm odaklı ilerliyor. Yönlendirmeleri çok net ve doğru. On üzerinden on puan veriyorum. Çok memnunum kendisinden.

Ö

Oğlumla oyun terapisi için başvurduk. 2 aydır birlikteyiz. Süreç iyi gidiyor, ilerleme görüyoruz. Pozitif bir uzman. Yaklaşımını beğendik. Konuştuğumuz her şey için geri dönüşleri güzel. Seansların faydasını görüyoruz ve sürece devam ediyoruz.

Eşim vefat etti. 4 yaşındaki kızım için başvurdum. Duygularını bastırıyordu. 10 seans oldu gideli. Duygularını açıklamaya başladı. Özlediğinde her şeyi ifade ediyor ve konuşuyor. Başarılı sonuçlar alıyoruz. Sürecimiz devam ediyor. Serpilnur Hanım çok naif ve kibar bir uzman. Empati kurarak ilerliyor. Beni anladığını hissediyorum. Oradan kızımla birlikte rahatlamış bir şekilde çıkıyoruz. Genel olarak memnunum. Şu ana kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadım.

Kızımda kaygı bozukluğu ve asansör korkusu vardı. 3 aydır birlikteyiz. Haftada bir gidiyorduk. Şimdi üç haftada bire çıktı. Kızım artık asansöre binebiliyor. Seanslardan verim aldık. Çok güler yüzlü, pozitif bir uzman. Dinlemeyi çok iyi biliyor. Bizi ve kızımı bu süreçte iyi yönlendirdi. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Biz memnunuz.

Y

Serpil Hanım'ı kardeşim aracılığıyla tanıyordum. Benim de daha sonra uyku problemlerim oluşmaya başlayınca kendisiyle iletişime geçtim ve kendisiyle konuşmaya başladığımdan beri kendimi daha rahatlamış hissediyorum. Çevremdeki herkese tavsiye etmeye başladım bile.

Serpil hocamı gayet iyi, güler yüzlü ve cana yakın bir insan. Terapistten çok arkadaş gibi olduk diyebilirim. Anksiyete, kaygı bozukluğu buna bağlı panik atak sebebiyle başvurdum. İlk geldiğim halimle şimdiki düşüncelerim arasında çok fazla fark var, daha iyi hissediyorum. Devam ediyorum, şu an terapi sürecim henüz bitmedi ama bittiği için de üzülebilirim. Ömür boyu en ufak sorunda yine kendisini ziyaret etmeyi düşünüyorum. Herkese de öneririm.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Serpil hanımla görüşmeye başladığımdan beri kendimde farkettiğim olumlu değişime inanamıyorum , her görüşmemizde daha iyi hissedip daha doğru adımlar attığımı çok net görüyorum..hep doğru sandığım davranışlarımın aslında beni nekadar yorduğunu ve küçücük değişimlerle bile daha rahat hissedebilceğimi anladım. Emeği çok büyük

Konum: Akdeniz Psikoloji ve Danışmanlık Bireysel Terapi

Serpil Hanima doktor takvimi uzerinden yasadigim anksiyete ataklari nedeniyle ulastim. Kaygilarim o kadar artmis ki gundelik hayatimi, uyku duzenimi de etkiliyordu, seanslara baslayinca bu kadar uzun bir suredir neden baslamadigim uzerine dusundum.
Ben terapi surecinden cok memnunum, ihtiyaci olan herkese kesinlikle oneriyorum.

Konum: Akdeniz Psikoloji ve Danışmanlık EMDR Terapi

İhtiyaç duyduğum profesyonel desteği Serpil Hanım’dan aldım ve uyguladığı emdr terapi yöntemi ile tekrardan hayatla barıştım. İyi ki bu sürecimde kendisinden destek aldım. Her şeyden umudumu kesmişken uyguladığı terapi, işindeki uzmanlığı ve yaklaşımı sayesinde dünyam değişti.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Serpil hocamla yaşadığım yoğun kaygılar ve atlatamadığım travmalarla ilgili emdr tekniğiyle çalışmaya başladık. Harika bir psikolog sayesinde çok daha iyi hissediyorum, anladığını dinlediğini çok güzel yansıtıyor. Özellikle emdr terapisinin çok katkısı oldu