Dermatoloji Randevusu
er...l
Merhabalar
Ellerimde çıkan Yaralar sonucu 2 farklı Dermatoji
Doç.Dr’lar tarafından muane oldum.Sonuç
ellerinde yaralar için Ezgama diyen oldu, Sedef diyen oldu ve bu yaralar ile günlük yaşamına devam edebilirsin diyerek krem ile muaneyi sonlandırlar.
3 ay Düzenli krem kullanmama rağmen tedavim sonuç vermedi.Tavsiye üzerine Serra Hocamın yanına geldim.Önermiş olduğu Krem ve Hap tedavisi ile 15 gün zaman zarfında %70 oranında iyileşme gözlemledim.Her zaman Olmasada bazen ön yargılıyım. Nasılmı ? Doç.Dr Bu işin erbabı son teşhisi koyacak kişi %100 tedavi sonucu olabileceğim kişi diye düşünüyorumdum.Lakin sonuç ortada Sağlıcakla kalın.
İyiki Serra Hanımı tanımışım…
Hasta
Saygıdeğer hocamla, 5 seansdır fotona lazerle uyguladığı prp işlemi için bir araya gelmekteyiz. Doğum sonrası çatlağım için gitmekteyim. Bu kadar mı farkeder, keşke daha önceden gitseymişim diyorum. Aynaya baktığımda artık yüzümde kocaman bir gülümseme var! Gerek sekreteri gerekse hocam kesinlikle kalitenin adresi! Her şeyiyle mükemmel bir süreç yaşattıkları için çok teşekkür ederim. İlgili, alakalı ve güler yüzlü olmaları paha biçilemez. Samsun'da yaşadığım ve hocamla yolum kesiştiği için çok şanslıyım. Asla pişman olmayacağınız bir muayenehane! İyi varsınız, cansınız, saygılar sunarım hocam.
Serra Hande Öcal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serra Hande Öcal, Dermatoloji. Size Serra Hande Öcal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, PRP, Dolgu.
Serra Hande Öcal adresi nerede?Serra Hande Öcal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hançerli Mah. Dervişzade Sk. Simpa İş Merk. No:12 Kat:7 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serra Hande Öcal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serra Hande Öcal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serra Hande Öcal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serra Hande Öcal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serra Hande Öcal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serra Hande Öcal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Serra Hande Öcal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Dermatologlar