ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlkadım Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çözüm Odaklı Terapi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
ay...
Serra hanım ile kızımın okulda akran zorbalıgına maruz kalması ile tanıştık. O kadar donanımlı ki terapinin faydalarını cok kisa surede gordük.Çocuklar ve ebeveyn ile iletisimi muhtesem, çok zor bir donemde tanistik ve beni dahi rahatlatti Kendisini ifade edemeyen, icine kapali kizim su an ne istedigini/ istemedigini bilen ve özgüvenini tekrar kazanmış bir cocuk oldu... Serra hocamız sayesinde artık içim rahat okula gonderebiliyorum kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum
Merhaba.Bizin yolumuz Serra hanımla,9 yaşındaki kızımın davranışındaki değişiklikler nedeniyle kesişti.meğerse kızım da obsesif kompulsif bozukluğu varmış Hastalığın pik yaptığı bir dönemde tanıştık.iyiki tanışmışız.kızım ellerinde lekeler görüyor.duygu düşünce bozukluğu yaşıyordu..o kadar zorlandıki saçlarını yolluyordu.artık düşünmek istemiyorum diye...Anne olarak kendimi çok çaresiz ve yetersiz hissettim.çünkü çocuğuma yardım edemiyordum. Sonra Serra hanımla terapiye başladık.Hastalık pik yaptığı için haftalık terapi aldık.ilk 1 ayda kızım düzelmeye başaldı.o siyah düşünceleri pembeye çevirdi.burda sadece kızıma değil.biz ebeveynleride rahatlattı.onun sayesinde durumu kabullenip kızma destek oldum.okadar pozitif ,güler yüzlü ve enerji doluyduki zaten onun karşısında olumsuz olamıyorsunuz.sayesinde kızım eski günlerine döndü.zor bir yoldu, onun sayesinde kolaylaştı. Güler yüzünüz emeğiniz ve desteğiniz için,kızımla birlikte benide ayağa kaldırdığınız
b....)
Biz Serra Hanım'dan gayet memnunduk. Kızımın 5 yaşında kekemelik sıkıntısı bir anda başlamıştı. Sese duyarlıydı ve birçok konuda hassastı. Kendisiyle bir süre devam ettik. Hepsini belli bir sürenin sonunda yendik. Şu anda sıkıntı yaşamıyoruz. Kendisinin yönlendirmeleri gayet ılımlıydı. Benden kaynaklı annesi olarak kaygı problemim olduğu için bana bile iyi geldi. Genel olarak memnunduk.
e....)
Serra Hanım'dan çok memnun kaldık. Hatta 1 ay olmadı çocuğum görmek istediği için kendisini ziyaret ettik. 12 seans görüşme sağladık. Çocuğumuzun disleksi tanısı vardı iyi geçti, çocukta bayağı fark etti. Öğretmenleri 1. sınıfı tekrar ettirelim dediler. Çocuğum okumayı söktü, karneleride iyi. Sürecimiz iyi geçiyor. Serra Hanım çok ilgili, çok alakadar, özverili, bence süper bir uzman.
h....)
Serra Hocamızla uzun süre görüşme sağladık. O kadar ilgili, sevecen ve cana yakın birisi. Çocuğuma çok iyi geldi. Gerçekten çok iyi bir hoca. Herkese tavsiye edebilirim. Sadece ben değil çocuğumda ki değişimi etrafımdakiler de fark etti. Oturup, kalkması, konuşması, hızlı durması, sakinleşmesi değişti. Bambaşka bir şey oldu sanki sihirli bir el dokundu da öyle bir şey oldu.
e....)
Kızım için Serra Hanım'la görüşme sağlamıştık. Yaklaşık 14 seanslık oyun terapisi almıştık, sonucunda bayağı yol kat etmiştik. Ben çok memnun kaldım. Bir konu hakkında görüşme sağlamıştık onu aşmıştık. Serra Hanım çok ilgili, çocuklara yaklaşımı inanılmaz sıcak ve sevecen. Her seans sonrasında ailelere çok güzel detaylı bilgiler veriyor. Bunu her uzman yapmıyor.
c....
Serra Hanım, danışmandan öte çok iyi bir insan. Ben yaklaşık 10 yıl antidepresan kullandım ve doktor kontrolünde bıraktım. Bıraktıktan sonra tekrarlayan okb ve kokular yüzünden ilaç tedavisi ile değil de psikoterapi yöntemiyle bu durumu aşmak istedim. Epey bir zaman araştırma yaptıktan sonra bu uygulama sayesinde ve okuduğum yorumlar beni Serra Hanım'a yönlendirdi. Biraz endişeliydim ancak Serra Hanım'ı tanıdıktan sonra keşke daha önce keşfetseydim dedim. Sürecim devam ediyor ve kendi kendime bazı durumları takıntıları aşmaya çalışıyorum. Bu yüzden kendisine çok minnettarım, alanında bilgili, samimi ve içten davranışlarıyla gerçekten sizi rahatlıyor. Psikolojik destek isteyen herkese tavsiye ederim.
Çocuğumun okul korkusu için ve kardeş kıskançlığı için gittik. Oyun terapisi yapıldı. Okul korkusu hafifledi ve yendik, memnun kaldık. Yarım bırakmak zorunda kaldık devam etmeyi düşünüyoruz. Serra Hanım cana yakın güler yüzlü, oğlum da kendisini sevmişti. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyordum ve kafama takılanlar olduğunca sorularımı tatmin edici şekilde açıklıyordu.
y.....
3 aylık süreç geçti, çok memnun kaldık. Hem ergenliğe geçiş birlikle yaşadığımız anneanneyi kaybetmişti. Erenköy'den yönlendirilmiştik. Kızım tamamen kendisini odaya kapatmıştı, görüşmek istemiyordu. Seanslardan sonra daha güler yüzlü daha konuşkan. Okula başladı, spora başladı hayata karıştı ve daha eğlenceli bir çocuk oldu.
d.....
Serra Hanım çocuklarım depremden etkilendiği için gittik. Çok yardımcı oldu. Oyun ablası gibi oldu, korkmamalarını söyledi çocukları takip ettim daha rahat olduklarını gördüm. Aldığımız destek yeterli geldi. Çocuklara yaklaşımını beğendim.
Serra Nimet Denge isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serra Nimet Denge, Psikoloji. Size Serra Nimet Denge tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi.
Serra Nimet Denge adresi nerede?Serra Nimet Denge şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Caddesi No:79 Uğurlu Apartmanı Daire:5 Bakırköy İstanbul
- Doğu Mah. Lale Sokak,Gülbay Apt B/Blok No:9/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serra Nimet Denge isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Serra Nimet Denge uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Serra Nimet Denge isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serra Nimet Denge, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Serra Nimet Denge hangi dilleri konuşuyor?Serra Nimet Denge ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serra Nimet Denge isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serra Nimet Denge tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serra Nimet Denge hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Serra Nimet Denge hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serra Nimet Denge hangi sigortaları kabul ediyor?Serra Nimet Denge tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu