Psk. Dan.
Serra Nur Çelik
Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı
Eskişehir 1 adres
Hoşnudiye mahallesi cengiz topel caddesi vardar sokak bahar apartmanı no:3 kat:7 daire:14, Eskişehir
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Sarı Psikoloji Eskişehir
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pedagojik Check Up
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ayrıca;
Başkent Üniversitesi onaylı Resim analizi ve Eğitimde Pozitif Psikoloji uygulayıcısı
Alfa psikoloji-Oyun terapisi, Çocuklarda psikolojik testler, Wisc-R ve Profektif testler uygulayıcılığı
İstanbul Gedik Üniversitesi onaylı Evlilik ve Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi uygulayıcılığı
Life psikoloji- Çözüm Odaklı Terapi, Terapötik Kartlar ve ileri iletişim teknikleri uygulayılığı
SASX dikkat testi uygulayıcılığı
Türk Psikoterapistler Akademisi onaylı Bilişsel Davranışçı Terapi uygulayıcılığı
eğitimlerini tamamladım.
Aynı zamanda Yaratıcı Drama Eğitmenliği eğitimim de süreç içinde devam etmektedir.
d....k
Serra Hanımla yaklaşık 4 aydır terapi sürecini yönetiyoruz. O kadar nazik, naif bir hanımefendi ki her seansta beni çok huzurlu hale getiriyor. Terapiye bambaşka amaçlar için katıldığım halde şuan kendime dönebilmemin büyük unsuru Serra hanım ile olan seanslarımız oldu. Her şeyi ilmek ilmek işliyor ve sürücü koltuğunda siz varsınız. :) iyi ki bu yola sizinle çıkmışım.
f....
Serra Hanım'dan memnunuz. Kendisi gayet ilgili, güzel, güleryüzlü, bilgili, çocukla nasıl konuşması nasıl davranması gerektiğini bilen birisi. Yaz başında görüşmelere başladık 2-3 ay oldu. Hiperaktivite için görüşme sağlıyoruz dürtüsellikten dolayı daha kat edeceğimiz çok yol var aynı zamanda ilaç tedavisi de görüyor. Kendisi yeni bir yol, oyunlar tavsiye edecek inşallah onları yapmaya çalışacağım.
ö....
Serra Hanım'dan memnunum. Kendisine öğrencim gidiyormuş o da bana tavsiye ettiği için bende görüşme sağladım. 2 ay danışmanlık hizmeti aldım ve sürecimiz devam edecek. Seanslarımızdan sonra iyi hissediyorum. Serra Hanım yönlendirici ve faydalı buluyorum. Kendisi araştırmalar vererek ufkumu açıyor.
y.....
Serra hanımla yaklaşık 6 seanstır sürecimiz devam ediyor ama ona rağmen gerek samimiyetiyle gerek kazandırdığı farkındalıklarla çok güzel değişimler olmaya başladı. Kendisini bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım ve cidden anlayışlı ve çok yardımcı olan bir danışman. Kendisine teşekkür ederim.
tü...y
Serra hanım aşırı kibar saygılı işinde tecrübeli 6 ayda bana çok şeyi farketmemi sağladı
kesinlikle tavsiye ederim
Serra Hanım ile geçirdiğim süreçten çok memnunum. Kendisi ile hayatımın oldukça zor bir döneminde görüşmeye başladık ve bu süreci sayesinde daha iyi yönetebildiğimi düşünüyorum. Tüm emekleri ve süreç için kendisine teşekkür ederim.
r....b
pskolojik sorunlarımdan dolayı destek almaya basladım ben bıle kendımden cok umutsuzdum sayesınde bana kendımı sevdırmeyı basardı.sorunlarımı dınledı yol gosterdı kendısı cok samımı naıf bırı.
r....b
kendısını ıyıkı tanıdım sorunlarımla basa cıkamıyordum pskolojık anlamda cok kotu bır durumdaydım ancak seanlarla bunu atlatmayı basardım özgüvenım yerıne geldı kendımı cok ıyı hıssedıyorum
o....a
muazzam bir terapist daha önce kendimi bu kadar anlaşılmış hissetmemiştim. online olması noktasında endişeler yaşamıştım ama gittiğim belki de yüzlerce yüzyüze seanstan çok daha etkili bir ilk oturumdu benim için ve kesinlikle devam edeceğim. Serra hanım muhteşem bir psikolojik danışman ve eşlikçi. kesinlikle tereddüt etmeyin.
Serra Nur Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serra Nur Çelik, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Serra Nur Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Serra Nur Çelik adresi nerede?Serra Nur Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mahallesi cengiz topel caddesi vardar sokak bahar apartmanı no:3 kat:7 daire:14 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serra Nur Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serra Nur Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serra Nur Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serra Nur Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Serra Nur Çelik hangi dilleri konuşuyor?Serra Nur Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serra Nur Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serra Nur Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serra Nur Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serra Nur Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Serra Nur Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serra Nur Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Serra Nur Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.