Online Diyet
Diyetisyen Randevusu
Aşık Veysel Mah. Esenkent Cemal Paşa Cad. Semerkant Line Sitesi A Blok D:76 K:8 Bahçeşehir, İstanbul
Online Diyet
İstanbul Serra Özkan Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
2016-2020 yılları arasında hastanenin beslenme bölümü işleyişinden sorumlu olup yoğun bakım, yatan hasta katları, ayaktan hasta hizmetlerinde bizzat görev aldım.
Günbegün hayatıma eklenen yol arkadaşlığı yaptığım danışanlarımı da yanıma alarak senelerin deneyimiyle beraber, seçebileceğim koşullarda danışmanlık vermek isteğiyle 2019 yılında Tekirdağ Süleymanpaşa’da , Şubat 2020de İstanbul Bahçeşehir’de kendi danışmanlık merkezlerimi kurdum.
Beslenmenin iyileştirici gücüne inanıyor ve her insanın bu şifadan faydalanabilmesi için danışanlarıma farkındalık odaklı doğru beslenme davranışı kazandırabilmeyi hedefliyorum.
Beslenmenin birçok bilim dalıyla ilişkisini göz ardı etmeden danışanlarıma bütüncül bir bakış açısıyla hizmet verebilmek için 2019 yılında “Sezgisel yeme” , 2020 yılında şefkat ve özşefkat eğitimi almaya başladım. Şefkati anlamanın ve yaşamanın bir ömürlük iş olduğunun bilinciyle, bu alanda daimi bir öğrenci olarak danışanlarıma kendilerine karşı şefkatli bir tutum geliştirebilmeleri için alan açmaya da niyet ediyorum.
d.....
Serra Hanımla yaklaşık 1,5 aydır süreci birlikte götürüyoruz. Kesinlikle daha önceki diyetisyen deneyimlerimden oldukça farklı ve çok daha faydalı görüşmeler yaptığımızı söyleyebilirim. Her bir görüşmemiz terapi gibi ilerledi. Yemeklerle ve beden algimla olan ilişkim iyileşmeye ve bu iyileşme bana çok iyi gelmeye başladı. Kendisinden taleplerim olduğunda çok hassas ve sürdürülebilir önerilerde bulundu. Hepsi de uygulanabilir ve keyifle yapılan şeylerdi. İçinde bulunduğum yolculuktan çok memnunum.
Serra hanımla sindirim problemlerim zamanı karşılaştık Bağırsaklarımda problem midemde problem vardı belli hastalıklarım yüzünden bu problemler yaşıyordum kendisi bir diyet değil sağlıklı beslenmeyle ilgili listeler hazırladı hem şişkinlik problemlerinden kurtuldum hem kilo verdim ve sürdürülebilir bir hayatım oldu yeme anlamında kendisiyle yaklaşık 1buçuk sene önce çalışmıştık şimdi burada görünce yorum yapmak istedim sevgiler
ş.....
Merhabalar, Serra Hanımdan bir süredir danışmanlık alıyorum. Kendisini tüm çarelerimi tüketmiş, bir kısır döngüye hapsolmuşken tanıdım. Defalarca diyetisyene gitmiş, defalarca diyet yapmış ve onlarca kilo vermiştim ama hepsini fazlasıyla geri almış. Kilo veriliyordu ama o geri almamak çok zordu. Diyetisyenlerin dediği yaşam tarzı haline getirmek öyle söylendiği kadar kolay değildi. Bir de Serra Hanım’ın yöntemini deneyeyim dedim. İyi ki demiştim ve iyi ki Serra Hanımı tanımışım. Öyle onlarca kilo vermedim henüz ama bir gün onu da yapabileceğime inanıyorum artık. Yemek yemek kabusum değil. Suçlu ya da mutsuz hissetmiyorum kendimi. Bedenimi değiştirmeden önce kafamın içindekileri değiştirmemi sağladı. kilomu ölçmedi, yediklerimi, beni yargılamadı hiç. Yavaş yavaş değiştiriyor Serra Hanım sizi. Yemeğe bakışınızı, kendinize bakışınızı ve sonra bir bakıyorsunuz ki üzerinizdeki o baskı kalmış. İşte sonrası daha kolay. Daha yolum var biliyorum ama daha keyifli yürüyorum artık.
Serra hanım ile yaklaşık 4 ay önce tanıştık. Uzun yıllar yapmaya çalıştığım "diyetlerden" çok farklıydı. Sezgisel yemeyle kendisi sayesinde tanıştım. Kendi bedenimin farkında olmak, diyet kültüründen uzaklaşmak , şefkatle, sabırla bu yolda Serra hanım ile beraber ilerlemekten çok mutluyum. İyi ki kesişti yollarımız
Serra hanım işinde gerçekten çok iyi normal diyet anlayışından çok uzak çok iyi bir rehber gibi bu süreçte size eşlik ediyor.Uzun süredir problem yaşadığım yemek bozukluğuma çok iyi geldi ve beslenmenin kalori saymak gibi basit bir şey olmadığını çok tatlı ve güzel bir dille hiç sıkılmadan size anlatıyor.
Serra hanimla 15 aylik bir calisma surecimiz oldu. Uzun yillar boyunca kalori kisitli diyet listeleriyle ve haftalik tartilmalarla gecen travmatik diyetisyen tecrubelerinden sonra Serra hanimin yaklasimi benim icin oldukca yeniydi. Kendisi sezgisel yeme prensipleri cercevesinde bana beslenmenin hayatimdaki yerini adeta yeniden ogretti. Beden farkindaligi, cevremizdeki tetikleyiciler, beslenmede tatmin unsuru, yasaklar gibi bir cok konuda bakis acimin ve davranislarimin degismesine yardimci oldu. Cevremdeki herkese de dedigim gibi Serra hanimla adeta beslenme odakli terapi seanslari yaptik.
Bir beslenme danismanligindan mezun olacagimi asla tahmin etmezdim ama gercekten kendisi beni mezun etmeye hazir oldugunu soylediginde, bunu bir suredir kendim de hissettigimi fark ettim.
Bedenime ve sagligima bakis acim degisti, gunluk ogunlerimi planlarken onem verdigim seyler degisti, cevremdeki insanlarla diyaloglarim degisti, hareket ve egzersize verdigim deger degisti, HAYATIM DEGISTI.
Serrayla yaklaşık 4-5 aydır görüşüyoruz senelerce terapilerimde çözemediğim yeme bozukluğunu onun beslenme danışmanlığı ve bana öğrettiği şeyler sayesinde çözebilmeye başladım, bedenimin değişkenliğini bana gösteren, bıkmadan usanmadan yiyeceklerle bozulmuş ilişkimi düzeltmeye çalıştığı için çok ama çok şanslıyım, iyi ki yollarımız kesişmiş
Serra Hanımla Yaklaşık 6ay kadar önce tanıştım ve bu zamandan sonra doğru bildiğim ama beni çıkmaza sürükleyen ve birçoğu hatalı beslenme bilgilerimi yenileriyle ve tamamen benim bedenime ihtiyaçlarıma uyacak şekilde beni dinleyerek anlamaya çalışarak ve bilimsel bilgilerle kendisi yeniden oluşturdu bunun için minnettarım ve çok teşekkür ederim iyiki varsınız
d.....
Serra Hanım’dan uzun bir süre boyunca bulunduğum diyet döngüsünden çıkmak için danışmanlık almaya başladım. Kendisine başvurmadan önce websitesinden de detaylıca araştırdım ve uzun bir süre hastane deneyimi olduğunu gördüm. Şu anda da diyet dışı bir yaklaşımla vücut sinyallerimi dinlemem, bedenime saygı göstermem, besinlere dair haz faktörünü keşfetmem konusunda kendisi yardımcı oluyor. Uzun bir süre boyunca içinde bulunduğum diyet döngüsünün nedeninin iradem olmadığını, aslında diyetin bir araç olarak başarısız olduğunu bana gösterdi. Bu döngüden çıkmaya çok yakınım ve her görüşmemizde de kendisi şefkatli bir şekilde bana nasıl ilerleyebileceğimiz konusunda rehber oluyor. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum.
İstanbul’daki ofisi çok huzur verici ve sakinleştirici bir dizayna sahip. Eğer ofise gidemeyecek durumdaysam birkaç gün önceden iletişime geçip görüşmeyi online da yapabiliyoruz, böyle de güzel bir avantajı var.
Uzunca bir süredir devam eden sindirim sistemimdeki problemler nedeniyle Serra hanıma başvurdum. Bu problemler nedeniyle kilo kaybım vardı. İlgisi ve yönlendirmeleri ile bana iyi gelen ve sakıncalı olan besinleri tanımamı sağladı. Yeme konusundaki erteleyici tutumumu aşmam ve disipline girmem için çok yardımcı oldu kendisi. Danışmanlığı için teşekkür ediyor ve içtenlikle tavsiye ediyorum.
Serra Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serra Özkan, Diyetisyen. Size Serra Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Diyet, Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık.
Serra Özkan adresi nerede?Serra Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşık Veysel Mah. Esenkent Cemal Paşa Cad. Semerkant Line Sitesi A Blok D:76 K:8 Bahçeşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serra Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serra Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serra Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serra Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Serra Özkan hangi dilleri konuşuyor?Serra Özkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serra Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serra Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serra Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serra Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 149 hasta / danışan, Serra Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler