Uzm.Kl.Psk.Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünden (İngilizce) mezun olmuştur. Daha sonrasında Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Klinik stajını Yedikule Hastanesi Psikiyatri servisinde yapmıştır aynı zamanda Yüksek Lisans döneminde özel bir hastanede Psikiyatrist ile beraber zorunlu stajını tamamlamıştır. 3 yıl boyunca Alkol ve Madde Bağımlılık merkezinde çalışmıştır. Daha sonrasında 2 yıl Alisa Psikolojide danışanlarını almıştır. Şuan da Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Klinik Psikolog Serra Yalkın Yıldırım adı altında kendi ofisinde danışanlarını almaktadır.
- Depresyon
Madde Bağımlılığı
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Kl Psk Serra Yalkın Yıldırım
Pancarlı Mahallesi Nükhet Celal Ersoy Caddesi 58125 Sokak No:2 K:1 D:1, Gaziantep 27560
- Sigortası olan hastalar
T
t....y
Terapi sayesinde yaşadığım duyguları anlamlandırmak ve ifade etmek benim için kolaylaşmaya başladı. Gündelik hayatımda karşılaştığım zorluklara daha sakin ve bilinçli yaklaşabildiğimi fark ediyorum.
• Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Kl Psk Serra Yalkın Yıldırım • Madde Bağımlılığı •
s....m
Seanslar süresince kendimi daha iyi tanıma fırsatı buldum. Zorlayıcı düşünce ve duygularımla nasıl baş edebileceğimi öğreniyorum. Sürecin bana katkı sağladığını hissediyorum.
• Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Kl Psk Serra Yalkın Yıldırım • Şema Terapi •
Kendimi kotu hissettigim bir donemde Serra hanimla seans surecine basladim guler yuzlu yaklasimiyla sundugu cozum yollari ile hayatima olumlu etkisini gordum ve kisa bir sürede kendimi daha iyi hissetmeye basladim
• Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Kl Psk Serra Yalkın Yıldırım • Psikoloji Randevusu •
a....y
aşırı derecede büyük bir depresyon problemim vardı kaç psikologla görüşsem de hiç bir şey çare olmadı ta ki serra hanımla görüşene kadar . Gerçekten hayatımda çok büyük bir değişim oldu sayesinde. Bunun yanı sıra çok güzel bir dinleyici karşınızda sizi gerçekten anlamak ve çözüm bulmak için çabalayan bir profesyonelin olduğunu belli ediyor kendisi. Herkese tavsiye ediyorum kendisini.
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
e....k
Serra Hanım'a vajinusmus sorunu yaşadığım için doktor takvimi üzerinden ulaştım. Gaziantep'te güvenilir ve alanında iyi psikoloji mezunu cinsel terapist bulmak çok zor. Araştırdıktan sonra aldığı eğitim sebebiyle Serra Hanım'a başvurdum. Sürecin başında çok gergindim ama güler yüzü, anlayışla dinlemesi ve kafamda hiç soru işareti bırakmaması sayesinde terapiye hemen uyum sağladım. Sorunu konuştuğumuz kadar çözümü de konuştuk bu yüzden kendimi hiç çaresiz hissetmedim. Henüz 3 görüşme gerçekleştirdik ama verdiği ödevleri düzenli yaptığım için yaşamımda nasıl bir fark yarattığını görebildim. 2 yıllık evlilik yaşamımın vajinismus sebebiyle neredeyse sonlanma aşamasına gelmişti bu yüzden ne kadar teşekkür etsem az. Alanında tecrübeli, eğitimli ve güven veren bir psikolog arıyorsanız Serra Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim
• Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Kl Psk Serra Yalkın Yıldırım • Cinsel Terapi •
gi...m
Serra hanımla seanslarım çok verimli geçiyor, anlaşıldığımı hissedebilmem, beni çok iyi dinlemesi ve üzerine düşündüğüm, hayatıma yön vermeme vesile olan soruları ile çok zorlandığım bir dönemde yalnız olmadığımı hissettirerek güzel bir sürece doğru ilerliyorum.. kendisine çok minnettarım terapi süreciyle alakalı ön yargılarımı kırdığı için de ayrıca teşekkür ederim. Güvenli bağ kurduğumu hissedebildiğim çok iyi bir psikolog
• başka bir yer • Diğer •
Psikoterapi süreci önyargıyla başladığım bir süreçti ama Serra Hanım ile aldığım yol bakış açımı tamamen değiştirdi. Hayat kalitemin artmasını sağladı. İyi ki bu sürece Serra Hanım ile başlıyor olmuşum.
• Online Danışmanlık • •
s....a
Serra Hanım’a deprem sonrası anksiyete ataklarım için başvurdum. Kendisinin görüşmeler boyunca empatik, anlayışlı ve merhametli yaklaşımı beni çok rahatlattı. Görüşmelerde uyguladığı teknikler oldukça başarılı ve etik çerçevede ilerledi. Kendisine çok teşekkür ederim.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Hasta
Seansların bana çok faydası oldu. İletişim beceriler son derece güçlü bir psikolog. Kesinlikle düzenli seansların etkisi çok fazla.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Serra Yalkın Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serra Yalkın Yıldırım, Psikoloji. Size Serra Yalkın Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Grup Terapisi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Madde Bağımlılığı, Online Terapi.
Serra Yalkın Yıldırım adresi nerede?Serra Yalkın Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pancarlı Mahallesi Nükhet Celal Ersoy Caddesi 58125 Sokak No:2 K:1 D:1 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serra Yalkın Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Serra Yalkın Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Serra Yalkın Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serra Yalkın Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Serra Yalkın Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serra Yalkın Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serra Yalkın Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Serra Yalkın Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serra Yalkın Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Serra Yalkın Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.