Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Omuz Yırtıkları Tedavisi
Ortopedik Rehabilitasyon
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Fzt. Serra Yamakoğlu
Sporcuyum dizimden sakatlandım güleryüzü iyileşiceğime dair çok iyi motivasyonlarıyla kısa sürede iyileştim işinde çok iyi herkese önerdiğim önerebilceğim bi fizyoterapist sporcuya yönelik egzersiz manuel terapi kuru iğnemele çalışmaları uygulandı
g....a
Hem işinde hem de insalık anlamında gerçekten iyi bir fizyoterapist. Serra hanımla fizyoterapiye başladıktan sonra ciddi ölçüde ağrılarım azaldı. Canı gönülden tavsiye edebilirim
mu....
Serra hanım'a geçen sene Temmuz ayında rasgele bir şekilde ulaştım. Donuk Omuz sendromu ile başım beladaydı. Tüm hayatımı etkileyen bir sorundu. Taa ki kendisinin nokta atışı tedavi uygulamaları ve yakın ilgisi ile doktorun 1,5 sene sürer dediği ağrılı süreci azala azala 5 ayda atlattım. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
ne...
İki dizimden de ameliyat oldum 10 seans aldım Serra kizimizdan çok yetenekli çok memnun kaldım hem yetenekli hem güler yüzlü gözüm kapalı herkese tavsiye ederim
s....t
Bir fizyoterapistten ötesi.. ilgili , hastasına bir yakını gibi davranan çok içten , başarılı ve profesyonel yaklaşımı ile inanın kendisinin hastası olmaktan asla pişman olmayacaksınız . Kalça ödemi , kalça sıkışması sendromu ve buna bağlı kalça , bacak ve çevre kasların yorgunluğunu gerginliğini manuel terapi ve fizik tedavi yardımcı cihazları ile problemin müthiş derecede rahatlamasını sağladı. .gerçekten çok başarılı fizyoterapistim. Size ihtiyacınız kadar terapi yapıyor, vicdan ve merhamet sahibi . Nokta atışı ile ağrılı kası ağrılı noktayı buluyor. Terapi dönüşü akşamı mutlaka durumunuzu sorgular . Birkaç gün içinde tekrar iletişime geçer yine sorar . Yani dört dörtlük gerçekten ağrınız olmasa da gitmek istersiniz . Benim 4 aylık terapi sürecinin sonlarına yaklaşıyoruz ama kendisi ile hep iletişim halinde olacağım dedim ya baştan da kendisi aileden biri gibi oluveriyor . Başarılılarının devamını dilerim. Umarım genç fizyoterapistimi ileride daha iyi yerlerde göreceğiz. Herkese tavsiye ediyorum.
u.....
Empati kavramı, güleryüzle yaklaşması ve işinin eğli olması beni oldukça mutlu etti. Skolyoz rahatsızlığım var ve bana olan tedavi programını düzenli bir şekilde ele aldı, ilgilendi ve tedavi etti. Önceden daha çok ağrılarım vardı, şimdi giderek Serra Hocam sayesinde azaldı.
i̇...a
Skolyoz , boyun düzleşmesi , bel fıtığı şikayetlerimle gittim . Öncelikle manuel terapiyle kaslarımı gevşetip ağrılarımı geçirdi. daha sonra da fizik tedavi ve pilatesle duruşumu düzeltti . Bu kadar kısa sürede duruşumda böyle bir etki almak beni gerçekten çok mutlu etti . İşini çok severek yapan ve işinde gerçekten çok iyi olan biri . Hem güler yüzü hem ilgisi olsun tedavi süresi de çok keyifli geçiyor. Kesinlikle Serra Hanımı herkese tavsiye ederim, eminim giderseniz sizlerde çok memnun kalırsınız.
Serra Yamakoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serra Yamakoğlu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Serra Yamakoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Manuel Terapi, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manipülasyon, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Menisküs Tedavisi, Online Danışmanlık.
Serra Yamakoğlu adresi nerede?Serra Yamakoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serra Yamakoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serra Yamakoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serra Yamakoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serra Yamakoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Serra Yamakoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serra Yamakoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serra Yamakoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serra Yamakoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Serra Yamakoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler