Uzm. Dr. Sertaç Alay Öztürk Muayenehanesi
Göztepe mah. Doktor Fazıl Gökçeören sok. no:33 çamlar apt. kat.6 d.13, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme +28 daha fazla

Beck Depresyon Ölçeği

Bipolar Bozukluk Tedavisi

Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi

Uzm. Dr. Sertaç Alay Öztürk Muayenehanesi

Tıp eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra psikiyatri uzmanlık eğitimini Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladım. 2019-2021 yılları arasında Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak görev aldım. 2021-2024 yılları arasında İstanbul Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak ağırlıklı olarak gebe ve lohusa hastaların değerlendirme ve takip süreçlerini yürüttüm. CETAD Cinsel Terapi Kuramsal, Klinik Uygulama ve Süpervizyon eğitimi , CETAD Cinsel Travma ve Travma Terapileri kuramsal eğitimi, İstanbul Psikanaliz Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Derneği Psikanalize Giriş Seminerleri, Türkiye Psikiyatri Derneği Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal ve Süpervizyon eğitimlerini tamamladım. Prof. Dr. Cem Kaptanoğlu'nun Destekleyici Psikoterapi eğitimine devam etmekteyim. Özel muayenehanemde bireysel psikoterapi , cinsel terapi, psikiyatrik muayene ve izlem çalışmalarımı yürütmekteyim.

Konum: Uzm. Dr. Sertaç Alay Öztürk Muayenehanesi Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi

Sertaç hanımla terapi almaya karar verdiğim zaman doktor takviminden iletişime geçtim. Terapi almaya dair önyargılarım vardı. Seanslarda bana içtenlikle yaklaşması, yargılamadan dinlendiğinizi hissettirmesi terapiye olan güvenimi ve devam etme motivasyonumu artırdı. Şefkatli ve kucaklayıcı tutumu beni konuşmaya ve hissettiklerimi paylaşmaya istekli hale getirdi. Tedavi sürecimden çok memnunum, Sertaç hanımı tavsiye ediyorum.

Ö
Konum: İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Randevusu

Sertaç hanıma doğum sonrası süreçte yaşadığım sıkıntılar nedeniyle başvurdum. Bana lohusalık depresyonu teshisi koyduktan sonra tedavime başladı ve düzenli bir sekilde takiplerimi yaptı. Bu süreçteki destekleyici tutumu ile yaşadığım değişiklikleri daha iyi anlamamı sağladı. Onunla tanıştığım için çok şanslıyım ve mutluyum.

U

Erken boşalma sorunu nedeniyle üroloji doktorumun önerisiyle kendisine ulaştım. Eşimi ve beni detaylı dinledikten sonra cinsel terapi seanslarına başladık. Seanslar boyunca birçok yanlış bildiğimiz konu olduğunu farkettik, bunları farketmemizde Sertaç hanımın çok faydası oldu, 4 ay gibi bir sürede sorunumuz çözüme kavuştu. Cinsel problemler yaşayan kişilerin başvurabileceği bir terapist olduğunu düşünüyorum.

Benim için cinsel ilişki yaşayabilmenin imkansız olduğunu düşündüğüm bir zamanda tanıştım Sertaç hanımla. Vajinismus tanısıyla birçok merkeze tedavi amacıyla başvurdum. Uygulanan yöntemlerden sonuç alamamakla birlikte başarısızlık hissimin artmasıyla umutsuzluğa kapılmıştım. Kendisi öncelikle eşimin ve benim cinsel öykülerimizi aldı. Ayrıntılı cinsel bilgilendirme seansı sonrası egzersizlere başladık. Bu süreçte beni zorlayan şeylerin düşüncelerim ve kaygılarım olduğunu fark ettirdi. Üç ay gibi bir sürede sorunumuz çözüldü. Kendisinin samimi ve güleryüzlü yaklaşımı ile kendimi rahat hissettiğim bir tedavi sürecim oldu. Benim gibi benzer sorunlar yaşayanlar varsa tereddüt etmeden Sertaç hanımla tanışmalarını öneririm

Konum: İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Destekleyici Psikoterapi

Sertaç Hanım'dan yaklaşık 6 aydır terapi alıyorum. Bu süreçteki gözle görülür gelişimimi ve değişimimi ona borçluyum. Farklı bakış açısı ve deneyimi ile bazı problemlerimin üstesinden kolaylıkla gelmeme yardımcı oldu. İnsanın iç yolculuğunda kendisi ile ilgili giderek daha da bir şeylerin farkına varmasına ve hayatını güzelleştirmesine katkıda bulunuyor. Destek almaya devam edeceğim.

Ş

Uyku problemimi en hızlı çözüme kavuşturan her zaman samimiyeti ve güleryüzüyle karşılayan biricik doktorum

P
Konum: İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu

Sertaç Hanım'la yaptığımız görüşmeler sonucunda dikkat eksikliği sorunumda ve sınav kaygılarımda belirgin düzelmeler oldu. Öncesinde kendimden beklediğim performansı gösteremiyordum. Sayesinde artık okul hayatında daha az kaygılı hissediyorum.

Ü

Doktoruma, kadın doğum doktorumun yönlendirmesiyle ulaştım. Titremelerim, korkularım, kalp çarpıntılarım vb. sebeplerden dolayı başvurdum. Psikotik belirtili depresif bozukluk tanısıyla bana her zaman gereken ilgiyi ve zamanı ayırdı. Hep ciddiyetle her kelamımı dinleyip ilgilendi. En zor zamanlarımda derdime derman oldu. Beni her koşulda ilgiyle dinlemesi ve kendimi ifade etmeme müsaade etmesi, en beğendiğim özellikleri. Her zor durumda olan tanıdığıma tavsiye ediyorum.

Merhaba.Çok ihtiyacım olduğu bir dönemde Sertaç Hanımla tanıştım.Durumumu detaylı değerlendirip izleyebileceğimiz yollar hakkında değerlendirme yaptı.Çok yararlı oldu.Depresif şikayetlerim azaldı.En zor günlerimde desteği sayesinde sağlığıma kavuştum.Tabii ki bunda güler yüzü samimiyeti ve doğru teşhisi çok önemliydi.Bundan sonra da kendisinin takibinde olacağım.