Alanda 12 yılı geçen tecrübemle size daha iyi destek olabilmek için sürekli bir eğitim halindeyim.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji bölümünü 2012’de bitirdikten sonra, Bahçeşehir Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını 2016’da tamamladım. Her iki üniversiteden de “onur öğrencisi” olarak, yüksek lisans hastane stajından “yüksek başarı belgesi” alarak mezun oldum. Tezimi “kaygı ve saldırganlık” üzerine yazdım. 2015 yılından bu yana İstanbul ve İzmir’deki kliniklerde psikoterapi uyguladım ve bir çok şirkete çalışan ruh sağlığı ile çalışan verimliliği alanlarında danışmanlık verdim. Halihazırda İzmir’de Klinik Psikolog olarak psikoterapi, seminer ve danışmanlık çalışmalarıma devam etmekteyim.

Cumhuriyet Blv. No:36, Konak, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Röportaj

Kendisine bir tanıdığım tavsiyesiyle ulaşmıştım. Çocuğumun ergenlik sorunlarıyla baş edemiyordum. Sertan Beyden konu ne olursa olsun yerinde yönlendirmeler aldım. İçinden çıkamayacağım duruumlarda bile hep beni rahatlatacak tavsiyeler verdi

Konum: başka bir yer

Öfke problemim yüzünden biraz da eşimin teşvikiyle Sertan beye başvurdum. Açıkçası başta zorla geldim ama görüşmelerimiz ilerledikçe kendimi daha rahat hissettiğimi fark ettim. Hala devam ediyoruz görüşmelere. Kendisine bilgisi ve sıcak yaklaşımı için teşekkür ederim...