İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji bölümünü 2012’de bitirdikten sonra, Bahçeşehir Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını 2016’da tamamladım. Her iki üniversiteden de “onur öğrencisi” olarak, yüksek lisans hastane stajından “yüksek başarı belgesi” alarak mezun oldum. Tezimi “kaygı ve saldırganlık” üzerine yazdım. 2015 yılından bu yana İstanbul ve İzmir’deki kliniklerde psikoterapi uyguladım ve bir çok şirkete çalışan ruh sağlığı ile çalışan verimliliği alanlarında danışmanlık verdim. Halihazırda İzmir’de Klinik Psikolog olarak psikoterapi, seminer ve danışmanlık çalışmalarıma devam etmekteyim.
Psikodinamik Psikoterapi
Varoluşçu Psikoterapi
Ön Görüşme
ga....
Kendisine bir tanıdığım tavsiyesiyle ulaşmıştım. Çocuğumun ergenlik sorunlarıyla baş edemiyordum. Sertan Beyden konu ne olursa olsun yerinde yönlendirmeler aldım. İçinden çıkamayacağım duruumlarda bile hep beni rahatlatacak tavsiyeler verdi
ba....
Öfke problemim yüzünden biraz da eşimin teşvikiyle Sertan beye başvurdum. Açıkçası başta zorla geldim ama görüşmelerimiz ilerledikçe kendimi daha rahat hissettiğimi fark ettim. Hala devam ediyoruz görüşmelere. Kendisine bilgisi ve sıcak yaklaşımı için teşekkür ederim...
Sertan Ambarcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sertan Ambarcı, Psikoloji. Size Sertan Ambarcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikodinamik Psikoterapi, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Online Terapi, Ön Görüşme, Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Sertan Ambarcı adresi nerede?Sertan Ambarcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Blv. No:36 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sertan Ambarcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sertan Ambarcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sertan Ambarcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sertan Ambarcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sertan Ambarcı hangi dilleri konuşuyor?Sertan Ambarcı ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sertan Ambarcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sertan Ambarcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sertan Ambarcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sertan Ambarcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sertan Ambarcı hangi sigortaları kabul ediyor?Sertan Ambarcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar