şi...k
Miyom ameliyatı oldum. Servet bey'in hastaya yaklaşımı ve mesleki bilgisi çok iyi . Ameliyat konusunda kararsızdım. Çevremden, doktor bey'in görev yaptığı hastane personelinden ve ablamdan kendisi hakkında çok olumlu bilgiler edindim. Daha ilk muayenede bana güven verdi. Ameliyat öncesi ve sonrası doktor bey ve ekibi çok güzel ilgilendiler. Benim için çok zor gözüken bu süreci sayelerinde çok güzel geçirdim. Bana göre en iyi hekim.......
se...z
sağlık personeliyim arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim çok memnun kaldım tekrar gebeyim çok uzak olmasa yine gderim.erzurum-eskişehir.bilgisi ve hastaya yaklaşımı çok iyi elide hafif ben normal doğum yaptıysam herkes yapabilir.enzim eksikliğim vardı ayrıca luteal faz yetersizliğim de çokda kilo almıştım 20 kilo.başka birdoktora gitsem sezeryan yapardı.ne bileyim bence,en iyi doktor .
Servet Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Servet Demir, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Servet Demir adresi nerede?Servet Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet İnönü Cad.Orhan Akman Apt. Hoşnudiye Mah. No:29 19 Eskişehir
- Atatürk Cad. Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Servet Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Servet Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Servet Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Servet Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Servet Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Servet Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Servet Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları