Psikoloji biliminin analiz birimi insandır. bu sebeple her gün değişen ve dönüşen insanın yaşadığı, yaşamakta olduğu ve yaşaması muhtemel sorunlara çözümler üretmek adına sürekli kendimi geliştirmeye özen gösteriyorum. Mesleğimi daha iyi icra etmek adına eğitimler almaya gayret gösteriyorum.
Cinsel Terapi
d.....
12 yaşındaki oğlumun kaygıları için hocamıza başvurduk.Uyguladığı terapilerle ve verdiği ödev ve çalışmalar sayesinde süreci olumlu atlattık.Emekleri için teşekkür ederiz.
s....k
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdığım Servet beyle 3.görüşmem.Kendisinden gayet memnunum beni çok iyi dinlediğini ve anladığını iyi bir şekilde hissettiriyor.Kendilerine gelme sebebim sınav sürecinde ailemle yaşadığım problemlerdi.Servet beyin ailemle yaptığı görüşmeler de olumlu sonuçlar veriyor.Bu kadar kısa bir sürede ailem beni biraz daha anlıyor, kendi kararlarımı veren,verebilecek bir birey olduğumu hissettiriyorlar.Servet beye ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederim.
le...l
Kızımın tuvalet kaçırma sorunu ile ilgili servet beyden destek almaya karar verdik ve kızımla ilgilenişi, onun seviyesine inerek onunla görüşmesi çok güzeldi. Ona verdiği güven duygusuyla kızım yabancılık çekmeden mutlu bir terapi yaşadı. Bana kızıma karşı doğru davranışlar geliştirmem adına yaptığı yönlendirmeler için de ayrıca teşekkür ediyorum. Servet beyle Seanslarımıza devam ederek sorunlarımızı çözeceğimize inanıyorum.
i̇...
Doktorun hastayla kurduğu iletişim becerisi , karşılıklı saygı ve çözüm aramadaki yetkinliği beklenilenin çok üzerinde. Sorunun doğru tespit edilmesinin ve bulunan çözüm yolunun etkisi sayesinde üniversite sınavının psikolojik zorluklarını aşarak sınava rahat girip çok güzel bi puanla bölüme yerleştim. Çok Teşekkürler
k.....
Oğlum öğrenci ve ders çalışma ve oyun dengesini kuramayan bir genç Servet bey ile tanışınca verdiği görevlerle sorumluluk alma ve kendini dengede tutmayı başardığını gördüm artık ders ve oyun saatlerini ayırabiliyor kendisine teşekkür ederim
t...
Servet Beye özel okul aracılığı ile ulaştım. Oğlum 8. sınıfa gidiyor malum sınav senesi. Girdiği denemelerde yoğun sınav stresi yaşıyordu adeta sınavda kilitleniyordu. Servet Bey’le görüşmelere başladıktan kısa bir süre içinde oğlumda müthiş bir rahatlama gözlemledim. Servet Bey’in gençlere yargısız yaklaşımı onlarda beni anlıyor algısı yaratıyor bu da sorunun kısa sürede aşılmasını sağlıyor. Desteğiniz ve yardımınız için çok teşekkürler.
Servet Güldal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Servet Güldal, Psikoloji. Size Servet Güldal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Servet Güldal adresi nerede?Servet Güldal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Öndül Elite İş Merkezi B Blok D:74 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Servet Güldal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Servet Güldal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Servet Güldal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Servet Güldal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Servet Güldal hangi dilleri konuşuyor?Servet Güldal ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Servet Güldal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Servet Güldal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Servet Güldal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Servet Güldal hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Servet Güldal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Servet Güldal hangi sigortaları kabul ediyor?Servet Güldal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar