Akne tedavisi
Tunalı Hilmi Caddesi Buğday Sokak No: 2/9 (Kuğulu Park Karşısı) Kavaklıdere, Çankaya
Batık tırnak
Tırnak mantarı
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
Servet Karayün Muayenehanesi
1972 yılında Hatay'ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelen Dr. Servet Karayün, ilk ve orta öğrenimini Arsuz'da tamamlamıştır. Lise eğitimini İskenderun'da tamamlayarak üniversite eğitimi için Gazi Üniversitesine başlamış ve 1998 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.
2000-2003 yılları arasında Kırıkkale SSK hastanesinde, 2003-2011 yılları arasında Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde görev yapan Dr. Servet Karayün, ayrıca 2005-2013 yılları arasında "Medikal Estetik Hekimi" olarak birçok kurum ve kuruluşta görev yapmıştır.
Tunalı Hilmi Caddesi Buğday Sokak No:2/9 (Kuğulu Park Karşısı) adresinde bulunan kliniğinde işlem yapmaktadır.
Dr. Servet Karayün ve tedavileri hakkında ayrıntılı bilgi için: http://www.servetkarayun.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
2 yıldır solusyonlarla lazerlerle kaşlarımı sildirmeye ugrasıyordum .Fakat silinmek yerıne kaşlarım yeşil renge donmustu.Sonra bır merkezden Servet Beyın ismimi duydum.Randevu alıp Antalyadan Ankaraya sırf kaş sildirme işlemi için gittim.İyi ki gitmişim tek seansla kaşlarımdaki boya silindi.2 yııldır bu işlem için uğraşan ben tek seansla kurtuldum.
si...n
Servet Hocama çok teşekkür ediyorum hiç olmayan dudaklarıma o kadar güzel ve doğal bir görünüme ulaştırdığı için ve kaşlarımıda 2 seansta zarar vermeden çok başarılı bir şekilde sildiği ve ilgisi için çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca lazer epilasyon uygulamasındanda çok memnumum çalışma arkadaşlarınıda çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız. İlgi güler yüzlülük temizlik çok memnun edici.
kü...a
Yakın zamanda Servet Beye dudak dolgusu yaptırdım.Çok memnun kaldım. Yüzünüze gerekli bir uygulama yapIlmaSı gerekiyorsa yapıyor eğer istediğiniz işleme ihtiyacıınız yoksa bUnu açıkça söylüyor açık sözlü ve düşüncelerini samimi bir şekilde paylaşması bana çok fazla güven verdi. Teşekkür ederim ben dudak dolgusu yaptırdım ve çok memnun kaldım. Çok iyi bir doktor tavsiye ederim. Güvenilir
g....d
Servet beye dudak dolgusu için gittim. Gerek kullandığı malzeme kalitesi gerekse işbilirliği sebebiyle çok memnun kaldım. Emeğinize sağlık hocam
se...f
Servet bey gerçekten işinde çok başarılı. Harika enerjisi ile annemin ilk botoxunda tanıştık. Sonuç mükemmeldi. Bende botox ve dudak dolgusu yaptırdım. Çok memnunum gerçekten çok harika oldu. Doktor bey ve yardımcı arkadaşların ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum ellerinize emeğinize sağlık
ed...a
Servet Hoca'nın kliniğine annem elindeki lekeler için tedaviye gidiyordu. Servet Hoca ile ilk o zaman tanıştım. Hem kendisinin hem de ekibinin sıcaklığı ve yaptıkları iş gerçekten çok düzgün. Uzun zamandır internetten dudak dolgusu işlemini araştırıyorum. Servet Hocanın yaptığı dolgu uygulamalarını görünce kendisine dudak dolgusu yaptırmaya karar verdim. Sonuç gerçekten çok başarılı ve doğal. Kendisine teşekkür ederim.
ez...z
Dr.Servet Karayün'ün kliniğine cilt bakımı için gitmiştim. Botoks ve dolgu yaptırmak istiyordum fakat uygulama detayları hakkında bilgim olmadığı için cesaret edip yaptıramıyodum. Servet hocamla tanıştıktan sonra ve önceden yaptığı uygulamaları gördükten sonra kendisine güvendim ve botoks - dolgu yaptırdım. Yeni görüntümden çok memnunum. Servet hoca hastasının isteklerini çok iyi dinleyen bir hoca
re...n
Servet hocama dudak dolgusu yaptırmak için başvurdum. Öncelikle beni bilgilendirmesi çok rahatlatıcıydı. İşlem hakkında tüm detayları anlattı. Dduaklarım çok ince ve dudak çizgim yok gibiydi. Servet hocamın yaptığı uygulama ile dudaklarım çok doğal ve güzel görünüyor. Kimse dudağımda dolgu olduğunu fark etmiyor. İşlemde canım acımadı ve Servet hocamın beceri ile uygulama kısa sürdü. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Servet Karayün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Servet Karayün, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Servet Karayün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lazer Epilasyon, PRP, Mezoterapi, Botoks, Yüz Dolgusu, Dudak Dolgusu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Batık tırnak, Tırnak mantarı, cilt tedavileri.
Servet Karayün adresi nerede?Servet Karayün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Hilmi Caddesi Buğday Sokak No: 2/9 (Kuğulu Park Karşısı) Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Servet Karayün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Servet Karayün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Servet Karayün hangi dilleri konuşuyor?Servet Karayün ile Arapça, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Servet Karayün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Servet Karayün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Servet Karayün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Servet Karayün hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Servet Karayün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.