Memorial Şişli Hastanesi
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Memorial Şişli Hastanesi Diğer

Kalp krizi sonrasında kapalı damar açılıp stand takıldı çok memnun kaldım.Servet bey alanında mükemmel .

T
Konum: Memorial Şişli Hastanesi

Kalp krizi geçirdikten sonra düzenli olarak kendisine muayene olurum.
Bir kere ritim bozukluğu olmuştu , acil olduğu için oturduğum yere yakın başka bir doktora gitmiştim.
Kalp pili takılması gerekiyor demişti. Hemen Servet hocamdan randevu aldım. İlaç ile tedavi etti. 6 ay ilaç kullandım düzeldi.

K
Konum: Memorial Şişli Hastanesi Stent(Koroner Anjiyoplasti)

Gerçekten işinin en iyisi dedem 2 kere baypass amelyatı geçirdi tıkalı bir damarı vardı antalyada 5-6 doktora götürdük hepsi o kadar olumsuz konuştu biz servet hocaya getirdik ve çok rahatlatarak güven vererek 45 -50 dakikalık bir operasyonla stent takıldı ve çok şükür durumu gayet iyi herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla servet hocaya gidebilirsiniz Allah razı olsun ellerine sağlık

Eşim 2009 da baypas geçirdi.Ameliyatta değiştirilen damarlar 10 ay sonra tekrar tıkandı.Doktorlar ikinci baypas kararı aldılar.Eşim ameliyat olmak istemeyince Servet Bey'e gittik anjio yaparak iki adet stent taktı.Allah razı olsun çok memnun kaldık.Herkese tavsiye ederim.Şimdi tekrar anjio olması gerekiyor,fakat ayın 26 ancak randevu alabildik.

mükemmel bir doktor mükemmel bir insan Allah sizi başımızdan eksik etmesin anneme 7adet stent taktı annem şimdi çok iyi teşekkürler sayın servet Öztürk teşekkürler nuran aydın basut iyiki varsınız sağlıklı uzun ömürler dileğimle başarılar

merhaba böyle bi doktoru herkes tanımalı herkes bilmeli o yüzden yazmak istedim sayın servet Öztürk o rabbimin bi armağını lütfu geçen yıla kadar annem 10 adım yürüyemiyon ihtiyaçlarını bile karşılamayan bir insandı ama sayın servet Öztürk sayesisinde annemin yaşam kalitesi arttı ve şimdi çok iyi 7 tane stent taktı bu yıl kontrole gittik stentlerde sorun yok annem gayet iyi.sayın servet Öztürk Allah size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.bu yazımı okuyanlar eğer kalp rahatsızlınız varsa kesinlikle tek çözüm SERVET ÖZTÜRK

Profili düzenle veya yönet