Mesleki çalışmalarına BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi'nde devam etmektedir.
Abdominal Laparoskopi
Tiroid Cerrahisi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
bu...i
Servet hocama makat kanaması şikayetiyle gittim dogum sonrası hemoroid sebebidir diye düşünürken makatımda yırtık oldugunu soyledi ve harika ilaç ve beslenme tavsiyeleri ile normal hayatıma geri döndüm elhamdülillah Allah razı olsun hocam
es...
Değerli Servet Hocam Ben 14 Eylül 2020 de büyük ameliyatını gerçekleştirdiğiniz Beril Yücelin kızıyım. 4 yıldır verdiğimiz kanser savaşında artık yapılacak birşey yok denildiği noktada annemin ameliyatını üstlenerek, başarılı bir operasyon gerçekleştirdiğiniz ve annemizi bize geri verdiğiniz için size minnettarım. İyi ki varsınız ve sizinle yollarımız iyi ki kesişmiş. Sonsuz teşekkür ve minnetle..
em...u
Merhaba ben emir uluçayın babasıyım 2 yıl önce ogluma karacigerinde kitle var demişlerdi 2 yıl oyaladılar bize cok şükür servet hocayla karşılaştık 9 saat denilen ameliyatı 2 bucuk saatte yaptı oğlumuzu sağ salim elimize verdi Allah ondan razı olsun doktorlugu ve insanlıgı dörtdörtlük iyiki rabbim sizle karşılaştırmıs
yı...r
Hastanız Yıldıray Deliçakır,
9 ay evvel sizin ellerinizde tüp mide ameliyatı oldum. 160 kilo girdim ameliyata şimdi 98 kiloyum. Ameliyattan önce aşırı kilolarımın yanında şeker, tansiyon gibi rahatsızlıklarım da vardı. Şimdi hepsinden kurtuldum. Yürümekte zorlanmıyorum hatta hafta sonu halısaha maçım var inşallah. 20 sene sonra topa vurucam . Size minnettarım çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun efendim.
sa...a
Servet beye yakışacak derecede iyi kelimeler bulmaya çalıştım ama bulamadım. Profesör, psikolog, çok-çok iyi, cana yakın,samimi bir insan. 14.08.2014 tarihinde safra kesesi ameliyatı oldum. Sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. Kendisine çok çok teşekkür ederim. Her kese tavsiye ederim. Allah ondan razı olsun.
er...k
Kendisinden Allah razı olsun babannemi eşimi ve annemi tedavi ve amiliyatlarını bizzat kendi yaptı.hani deriz ya doguştan kabiliyetli servet hocam doğuştan doktor olarak doğmuş.hastalığınızın teşhisinden deyil servet hocamıza geç ulaşmaktan korkun Biz ondan çok razıyız inş oda bizden razıdır.teşehhürler hocam
öm...n
Servet Bey hem iyi bir insan hem hekim hem de mukemmel bir cerrah. Annemi bizlere yeniden bagisladi. Kendisine ailece minnattariz. Bir hafta arayla hem safra kesesi hem troid adenom ameliyati olan annem hocamin hunerli elleri ve verdigi moralle cabucak iyilesti. Allah razi olsun. Sevdiklerini de kendisine bagislasin. Ömür Kahraman
at...ş
Dr servet karahan 1ay önce eşimi safra yolunda bulunan taş için ameliyat etti. kendisine çok çok minnettarız Dr bey harika bir hekim olmasının yanısıra iyi bir insan ki bu özellik ülkemiz Dr larında pek bulunmaz .iyi ki varsınız hocam
ay...a
16 yıl önce annem troid rahatsızlığından dolayı ameliyat olmak için Servet karahana gitti.Doktorumuzun ameliyat esnasında patolojiye gönderdigi parça temiz çıktı.Doktorumuz engin tecrübesi ve bilgisine dayanarak bu sonucun doğru olma ihtimalinin çok düşük olduğuna karar vermiş kanserli bölgeyi tamamen temizlemiştir.Ameliyattan sonra parçayı tekrar analize gönderdiginde bu kez sonuç kanser çıktı Ameliyat ve parçanın analiz yapıldığı hastane ístanbulun en lüks hastanelerinden biridir.Doktorumuz bu müdahaleyi gerçekleştirmeseydi annem ìkinci kez ameliyat olacak belkide ses tellerini kaybetme riski ile karşı karşıya kalacaktı.Servet beye her zaman duacıyız ve sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz.
Servet Rüştü Karahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Servet Rüştü Karahan, Genel Cerrahi. Size Servet Rüştü Karahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Meme Koruyucu Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Kolonoskopi, Laparoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Abdominal Laparoskopi.
Servet Rüştü Karahan adresi nerede?Servet Rüştü Karahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent, 4. Cd. No:36 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Servet Rüştü Karahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Servet Rüştü Karahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Servet Rüştü Karahan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Servet Rüştü Karahan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Servet Rüştü Karahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Servet Rüştü Karahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Servet Rüştü Karahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Servet Rüştü Karahan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Servet Rüştü Karahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar