Diyetisyen Randevusu
Kızılırmak Mahallesi 1450. Cadde ATM Plaza No:1 İç kapı 17 Kat Çukurambar3, Ankara
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
ce...l
O kadar sıcakkanlı ve güleryüzlü ki Şervin Hanımı üzmemek için bile listeye uymaya çalışıyorum Yazdığı listeye birebir uyduğumda haftada 3 kg uçtu bile. Yedire yedire kilo verdiren çok tatlı bir diyetisyen. Evde olanları sorup liste hazırlaması da büyük kolaylık. İyiki siz Şervin Hanım
es...n
Cağğnım diyetisyenim 1 haftada 2 kilo vermemi sağladı Şervin hanım. İçeri girdiğinizdeki pozitifliği sizi de etkiliyor. Yaklaşımı konuşması iletişimi çok çoook iyi. Listeleri de zor değil sizi dinleyerek neyi yersiniz yemezsiniz görüşlerinizi alarak oluşturuyor zaten. İyi ki yollarımız kesişmiş.
3 ay sonunda güncelleme yapmak istedim. Birlikte 12 kiloya veda ettik. O kadar mutluyum ki anlatamam. İyi ki Şervin hanımı seçmişim.
tu...ı
Şervin Hanımın güler yüzü, samimiyeti insanın kendisini rahat hissetmesini sağlıyor. Hep çok kısa sürede kilo vereyim isterken, Şervin hanım ile tanışmak bana sağlıklı kilo vermeyi öğretti. Sanırım hep omuz omuza yürüyeceğiz Diyet yapmaktan nefret ederken, diyet kelimesi bile bana herşeyi yedirmeye yeterken, 7 aydır hiç zorlanmadan ve istekle listelerime uyum sağlayabiliyorum. Bu Şervin hanımın başarısıdır. Kendisi bir tane
d....y
Şervin hanımla 5 aydır birlikte diyet sürecimi yönettik. Bu süreçte sağlıklı bir şekilde beslenerek,15 kilo verdim . Süreçte açlık zorluk vs. yaşamadım. Kendisi enerjisi çok yüksek bir danışman ve bu da süreci oldukça keyifli bir hale getiriyor.Şervin hanım sayesinde artık daha sağlıklı bir vücudum ve hayatım var. Bana diyet yapmanın bir zorluk değil, sağlıklı beslenme şeklinin insana kendisini daha iyi hissetiren bir düzen olduğunu öğretti. Artık birlikte verdiğimiz kiloları koruma dönemindeyiz. Tüm bu süreç oldukça keyifliydi, diyet yapma isteği olan herkesin gönül rahatlığıyla gidebileceği bir diyetisten.
kü...a
Şervin hanım benim ilk diyetisyen dersteğimdir ve belli ki son olacak :) Yaklaşık 2 aydır destek alıyorum. Çok güzel sonuçlar aldık. Beni yormadan. Sevdiğim ve sevmediğim yiyeceklere göre listemi hazırlayan. Kendi verdiği tarifleri tek tek açıklayan Acil bir konu olduğunda ulaşabildiğim canım hocam bal hocam :)) Kesinliklike müthiş bir karakter. Güler yüzü, enerjisi ve herşeyden önemlisi o kadar iyi motive ediyor ki. Bir anlığına bile modunuz düşmüyor. İyi ki Şervin Hanım :)Hocam da hocam :)
e....a
O kadar tatlı bir kadın ki inanılmaz enerjisi, güler yüzü, samimiyeti. Asla yabancılık çektiğim yada gerildiğim bir ortam olmadı. Diyet surecimde gayet başarılı geçti. 4 aylık bir süreçte 14 kilo kaybını başardık. Kendi emeğiniz çabanızla oluyor ama unutmayalım ki bizi bu emek ve çaba için motive eden birinin desteği herseyin önüne geçiyor.
Güler yüzü ve motive edici tavrıyla kilo verme ve sağlıklı beslenme sürecini çok keyifli hale getiren bir diyetisyen. Geleneksel bir diyet yöntemi uygulayarak erişilebilirliğe çok önem veriyor. Bu da diyetinizi hayat rutininize hızlı bir şekilde entegre etmenizi sağlıyor. Aynı zamanda oldukça ulaşılabilir. Herhangi bir sorunuz için hızlıca iletişim sağlayabiliyorsunuz. Kilo verme süreci bir tarafa, bu süreçte nasıl daha sağlıklı yaşayabileceğinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Sayenizde 4 aydır çok daha dinç ve sağlıklı bir insanım. İyi ki varsın canım diyetisyenim!
s....d
Ṣervin hanim cok iyi bir danisman. Güler yüzü ve enerjisiyle kilo verme sürecimi kolaylastirdi. AAc kalmadan gercekten saglikli beslenerek telafi ederek yagdan kilo verdim. Ayrica, kendisi cok tatli ve samimi bir insan. Kilo vermek ve korumak uzun bir yol. Bu anlamda kendisinden destek almak benim verdigim onemli ve dogru bir karardi.
f....
Şervin hanım sayesinde. 3ayda 12 kilo verdim. Zorlanmadan, aç kalmadan nasıl geçtiğini hiç anlamadan süreci tamamladık. Çok profesyonel bir uzman.
me...
Şervin hanım listeleri oluştururken kişinin tercihleri ve sevdiği yiyecekler üzerinden uygun ve dengeli bir liste oluşturuyor. Enerjisi ve motive ediş şekli ile de motivasyonunuzu yükseltiyor. Kendisi dengeli beslenmeyi öğrenmek ve sağlıklı kilo vermek açısından doğru tercih.
Şervin Dumanlıdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şervin Dumanlıdağ, Diyetisyen. Size Şervin Dumanlıdağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Şervin Dumanlıdağ adresi nerede?Şervin Dumanlıdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1450. Cadde ATM Plaza No:1 İç kapı 17 Kat Çukurambar3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şervin Dumanlıdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şervin Dumanlıdağ uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şervin Dumanlıdağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şervin Dumanlıdağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şervin Dumanlıdağ hangi dilleri konuşuyor?Şervin Dumanlıdağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şervin Dumanlıdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şervin Dumanlıdağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şervin Dumanlıdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, Şervin Dumanlıdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şervin Dumanlıdağ hangi sigortaları kabul ediyor?Şervin Dumanlıdağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler