Namık Kemal Bulvarı No:17-21, Çerkezköy
İrmet Hospital
Kronik mantar şikayetiyle gitmiştim fakat benimle hiç ilgilenmedi daha önceden kullanmış olduğum ilaçların aynısını yazdı ve bana hastalığımın asla geçmeyeceğini söyledi.
i̇...
Servin hocam eşimin son 6 ay lık döneminde takip etti
Pazar günü sabah saat 07:30 beklenmedik şekilde doğum başladı
Haber verdiğimde bizden önce hastanedeydi
Bu süreçteki ilgisi ve bizi aileden hissettirdiği için çok teşekkür ederim
Bugün bir küretaj işlemi oldum.o kadar tatlı ilgilendi ki…benimle sakin sakin konuşması dünyalara bedeldi.teşekkürlerimi sunuyorum.
Servin hocam 5 yıldır rutin muayenelerim için gittiğim doktorumdu. Tabiki doğumumu da onunla yaptım. Mecburi sezeryan doğumumda 2.gün normal hayata döndüm hiç bir sorun yaşamadık. Gerek gebelikteki takiplerimdeki dikkati gerekse doğumu rahat atlatmamla çok memnun kaldığımız canım hocamız iyi ki varsınız
Servin Göçer Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Servin Göçer Ergin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Servin Göçer Ergin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Servin Göçer Ergin adresi nerede?Servin Göçer Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Bulvarı No:17-21 Çerkezköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Servin Göçer Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Servin Göçer Ergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Servin Göçer Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Servin Göçer Ergin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Servin Göçer Ergin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Servin Göçer Ergin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Servin Göçer Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çerkezköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy bölgesinde Avivasa Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları