Dermatoloji Randevusu
Arma Kule iş merkezi No:11/B Daire :60 Kızılırmak mah.Ufuk üniversitesi caddesi çukurambar, Ankara
Akne Skarı Tedavisi
Elektro Koter Tedavisi
Elektrokoterizasyon
Epilasyon
Uzm. Dr. Seval Erpolat
Fokuslu ultrason ile yüz germe
Uzm. Dr. Seval Erpolat
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Geniş Gözenek ve Çukurların Tedavisi
Mantar Tedavisi
Mezoterapi
Mikro iğneleme
Uzm. Dr. Seval Erpolat
Plazma Enerjisi (Sivilce İzleri Tedavisi)
PRP
Yara İzi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Leke Tedavisi
Uzm. Dr. Seval Erpolat
2004-2006 yılları İstanbul Özel Ersoy hastanesinde çalıştım.2006-2013 yılları arasında Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2013-2016 yılları arasında Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim görevlisi olarak çalıştım.2016-2020 yılları arasında Ankara Özel Eryaman Hastanesi ve Lokman Hekim Demet Tıp Merkezinde çalıştıktan sonra 2021 yılı itibari ile kendi muayenehanemde hasta kabul etmekteyim.
Deri hastalıkları tanı ve tedavisi (Akne, Ekzema, Ürtiker, Psöriyazis, Saç hastalıkları) ve dermokozmetik uygulamalar (Botox, Dolgu, Mezoterapi, PRP, ameliyatsız yüz germe) özel ilgi alanlarımdır.Evli ve 2 çocuk annesiyim.
y....y
Oldukça açıklayıcı ve anlatıcı şekilde benimle ilgilenildi kafamda soru işareti kalmadan ayrıldım klinikten. Gayet memnunum. Sıkıntıma çözüm sağlandı. Ayrıca ben aldırdım fakat korktuğumu dile getirince doktor hanım hem krem yapıp hep de iğne yaptı hiç acı hissetmedim. Çok anlayışlı ve çok nazikler.
y....y
Seval hanıma sivilce izlerim için başvurdum. Altın iğne uygulanması yapıldı çok memnun kaldım izlerim geçti cildim çok temiz görünüyor. Kendisi çok ilgili biri.
ze....
Seval Hanıma botoks işlemi yaptırmak için gittim. İlgisi, güleryüzü ile güven veren harika bir doktor. Güzel dokunuşu sayesinde yaptırdığım botoks işlemi beklediğimden daha iyi oldu. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığı ile gitmeye devam edeceğim.
Seval hanımla yolculuğumuz akne tedavisi ile başladı çok güzel sonuçlar elde ettik.İlgisi sabrı için sonsuz teşekkürler en son botoks işlemi yaptrırdım çook güzel oldu
ms...ö
Tavsiye üzerine gittim, hocamla ilgili pozitif görüşler söz konusuydu. Sıcak bir karşılamanın ve detaylı bilgilendirmelerin ardından işlemlerimize basladık. İşlem esnasında yapılan tedavinin detaylarını anlatması cok hosuma gitti. Her ay cilt bakımı be periyodik kontrollerimi yapıyoruz. Suan pürüzsüz bir cilde sahibim. Kendisine cok tesekkür ediyorum. Baska bir doktora gitmeden önce Seval hocayla görüşmenizi öneririm.
Saç dökülme şikayetiyle danışmıştım. Çok ilgiliydi yaptığı müdahale, verdiği ilaçlar ve tavsiyeler sayesinde saç dökülmem durdu. Hatta iyileşiyor çok memnun kaldım.
Vücudumdaki sivilcelenme ve leke oluşumu nedeniyle gittim tedavimi yaptı kısa sürede tedavi oldu...kendisine teşekkür ederim
c.....
Daha önce göründüğüm hiç bir doktor tanı koyamamışken Seval hanım ile ilk görüşmemde deri problemimin tanısını koyup tedavi etti beni. Gerek güleryüzü gerek bilgisi ile çok iyi bir hekim
Seval Hanım alanında çok uzman, çok güleryüzlü, sizi çok iyi şekilde aydınlatan, güven veren bir hekim.Seval Hanım'a eşiniz, çocuğunuz, ailenizin her bireyi ile gidebilirsiniz.Kendisinden aldığım hizmetten memnun kaldık.Birçok arkadaşıma da önerdim.Oğlumun ayağında nasır oluşmuştu, nasır tedavisini yaptı.Eşimin ürtiker tarzı rahatsızlığı olmuştu.Seval Hanım'dan destek aldık.Benimki saç kökü iltihabı, egzama tarzı birşeydi.Seval Hanım bunun da tedavisini yaptı.Seval Hanım'ı 8 yıldır tanıyorum.İhtiyaç duyduğum her zaman geliriz, uyguladığı tedaviden sonuç alırız.Farklı hastanelerde çalıştığında nereye gittiyse oraya gitmeye özen gösterdik.Kendisinden bir hekim olarak,hastası olarak çok memnunuz. Güleryüzlü ve nazik,naifliğin bir hekimde olması gereken özellikler olduğunu düşündüğüm için bana göre çok değerli.
i̇....
Yanaklarımda tüylenme ve yüzümde yara vardı,epilasyon işlemi yaptı.Yaraya iğneli tedavi uygulaması yaptı ve çok memnun kaldım.İletişimleri, yaklaşımları çok güzeldi.Çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ediyorum kendisini.
Seval Erpolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seval Erpolat, Dermatoloji. Size Seval Erpolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Botox İle Boyun Germe, Somon DNA Aşısı, Yanak Dolgusu, Gençlik Aşısı, Sivilce Tedavisi, Siyah Nokta Tedavisi, Ameliyatsız Cilt Gençleştirme, Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği, Dermapen.
Seval Erpolat adresi nerede?Seval Erpolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arma Kule iş merkezi No:11/B Daire :60 Kızılırmak mah.Ufuk üniversitesi caddesi çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seval Erpolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seval Erpolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seval Erpolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seval Erpolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seval Erpolat hangi dilleri konuşuyor?Seval Erpolat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seval Erpolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seval Erpolat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seval Erpolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seval Erpolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Seval Erpolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seval Erpolat hangi sigortaları kabul ediyor?Seval Erpolat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar