Seval Hanımla diyestisyenim vasıtasıyla tanıştık. 6 yıllık bebek hasretimiz sonrasında süpriz gebeliğimi öğrendim ve seval hocayı tercih ettim iyikide etmişim daha yolun basındayız inşş sonuna kadar sağlıkla devam ederiz. Seval hocam rahatlığıyla sakinliği naif ve kibar tarzıyla size güven veriyor. Yıllardır sayısız kadın doğumcuyla görüşmüşümdür ama ilk randevuda böyle enerji aldığım sempatimi ve güvenimi kazanan bir dr daha olmamıştı ki bence gebelik sürecinde ne yapacağını bilemeyen biraz telaşlı biraz heyecanlı biz anneler için bu ikisi çok önemli. Ayrıca klinik şartları pandemi döneminde hastanelerde kalabalığa girmemek adına çok gizel düşünülmüş. Seval hocamı gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz
z.....
Tek kelime ile bi doktor 25. Haftamda tanisdik 35 haftalk sezeryan dogum yaptm 10 hafta gecirdik ama gercek anlamda bni anladı her sekilde destek oldu gebelige bağlı hastalıklarım oldu bna dedigi lafı asla unutmam tatlım hamileligin tadını cıkar hersey güzel olacak demisdi ve oldu çok ama çok tesekkur edrim kızımı sag salim kucagma almama vesile oldusizi cok seviyoruz başarılarınızın devamını diliyorum....
Seval Zeren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seval Zeren, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Seval Zeren adresi nerede?Seval Zeren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşyol Mah. Akasya Sok. No: 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seval Zeren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seval Zeren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seval Zeren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seval Zeren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seval Zeren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seval Zeren hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Seval Zeren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları