Dr. Dt.
Sevcan Yılmaz
Diş Hekimi
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Tekirdağ 1 adres
arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Anabilim Dalı'nda doktora yaptım. 2019 Nisan ayında doktora tezimi sunarak bilim insanı anlamına gelen PhD Dr. Dt. Çocuk Diş Hekimi ünvanını aldım. Eğitim hayatım boyunca çeşitli kliniklerde, eğitim sonrası dönemde de 1 yıl boyunca özel bir hastanede çocuk hasta kabul ettim. 2020 yılında ise Çorlu'da kendi muayenehanemde hizmet vermeye başladım.
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
hü...
Kızımın uzun zamandır diş çürükleri vardı. Ancak asla doktor muayenesini bile kabul ettirip tedavi ettirememistik. Tavsiye üzerine Sevcan hanım ile tanıştık. İnanılmaz ikna kabiliyeti, çocuk ile kurduğu bağ ile sabırla konuşarak her detayı çocuğu korkutmadan anlatarak işlemleri gerçekleştirdi. Kızım randevularına koşa koşa keyifle gitti. Çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ediyorum.
ay...n
Oğlumun kanal tedavisi için gittik ve doktor ablamızı çok sevdik iki dişini birden yaptırdık açıklamalarıyla konusmalariyla çok rahatlattı hatta tekrar randevu oluşturduk çok memnun kaldık
n....g
Oğlum 8 yaşında ilk diş çekimimiz oldu. Sevcan hanım çok güzel empati kurarak çekildiğini bile fark ettirmeden çekimi tamamladı.
si...
6.5 yaş oğlumum 2 yarı kanal, 2 dolgu, 3 çekim toplamda 7 dişi sedasyonla 1 saat gibi bir sürede tedavi edildi. Anestezi dr ve sevcan hanım öncesinde ve sonrasında da süreçle ilgili gerekli bilgilendirmeleri yaptılar sürecin öncesi sonrası gayet güzel geçti biz mutlu çocuk mutlu
Oğlumun yoğun çürük tedavisini Sevcan hanım sayesinde kolay bir şekilde tamamladık. Çok endişeli bir anne olmama rağmen ;çok sabırlı, çok anlayışlı ,açıklayıcı, ilgili ve oğluma karşı da sevecendi. İşini iyi yapan bir hekim,kontrol randevularımızla kendisiyle görüşmeye sık sık devam edeceğiz.
zü...e
Diş kontrollerimiz yapıldı süt dişleri hakkında bilgi verildi ilgisi ve çocuğa yaklaşımı harika genel anestezi altında dişlerini yaptırdık çok memnunuz iyisi Sevcan hanım
Sevcan hanımın yaklaşımını gerçekten beğeniyorum. Kızım 18aylıktı gitmeye başladık şuan 30 aylık, arada rutin kontrollerimiz hep Sevcan hanımla. Ayrıntılı bilgilendirmelerinden oldukça memnunuz. Kızıma yaklaşımı da bir çocuk doktorunda olması gereken gibi.
şe...
Çocuk dilinden çok iyi anlıyor. Oğlum başka Dr da röntgen bile cektirmezken, Sevcan hanımda tüm dişlerini rahatlıkla kontrol ettirdi ve çok rahat bir şekilde röntgen çekildi. Tavsiye ederim.
ni....
Çocuklarla iletişimi mükemmel, halen devam etmekte olan tedavisine oğlum geç kaldık anne hadi diyerek gidiyor Bu süreçte 3 dişe baybay dedik hemde
16 aylık kizimin dişlerinde lekele olması sebebi ile gittik. Açıkçası çok korkuyordum zira doktorlara karşı kizimin korkusu çok fazla. Agzini nasıl açacak nasil muayene olacak çok endiseliydim. Fakat hem Sevcan Hanimin yaklasimi hem de klinik şartları görünce boşuna endiselenmisim. Bekleme alanındaki çocuk oyun alanı ile çocuğum yabancı yerdeyim tedirginliğini hiç yasamadi. Muayene esnasında Sevcan Hanım nasıl davranacagi konusunda gayet başarılıydı çocuğum hiç ağlamadan muayeneyi tamamladık. Konu ile ilgili detaylı açıklamaları ve bizi yönlendirmesi de memnuniyetimizi daha da arttırdı. Çok memnun kaldık özetle 6 ay sonra yeniden kontrole gideceğiz.
Sevcan Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevcan Yılmaz, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Sevcan Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Dolgusu, Diş Çekimi, Diş Bakımı, Çocuk Diş Tedavisi, Engelli hastalarda diş tedavisi, Diş Taşı Temizliği, Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi, Koruyucu Diş Hekimliği, Sedasyon.
Sevcan Yılmaz adresi nerede?Sevcan Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhittin Mahallesi Salih Omurtak Caddesi No:63 K:2 D:6 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevcan Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevcan Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevcan Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevcan Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sevcan Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevcan Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevcan Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Sevcan Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri