Bağımlılık Danışmanlığı
Bağımlılık Terapisi
EMDR Terapi
İzmir
sevda hanımla tanıştıktan sonra bariz bir şekilde çok daha iyi hissettim ve kendimle alakalı birçok şeyi fark etmemde yardımcı oldu. iletişime açık ve güleryüzlü bir uzman. tavsiyeleri, görüşleri benim için çok kıymetli. kötü hissettiğim, ihtiyaç duyduğum dönemlerde hâlâ kendisine danışmak bana çok iyi geliyor, her zaman yardıma hazır.
i.....
canımm sevda hocam çok zor zamanlarımda yanımda olan güler yüzü ve bakış açılarıyla hayatıma dokunan mükemmel birisi iyi ki yollarımız kesişti
s....y
Sevda Hanıma gittiğim de iç sesimden dışımı duyamadığım hayatı olağan akışta yaşayamadığım, kaygılarım ve değersizlik duygumun altında ezildiğim bir dönemdi.Hayatımın büyük bir kısmını da bu şekilde geçirmişim aslında.Henuz çok kısa bir süredir tanışmamıza rağmen şimdi bakıyorum da o odaya ilk gün giren ve son gün çıkan kadın arasında çok fark var.En derin en gizli yaralarınızı ictenlikle ve yargılamadan dinleyen biri, başta çok anlamsız bulsam da emdr terapisi konusunda çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.Tanıştığımız için çok şanslıyım
do...r
Uzun süredir ilaç tedavisi gördüğüm halde yeterli gelmiyordu ve tavsiye üzerine Sevda Hanım’la görüşmeye başladım. Güleryüzü ve etkili iletişimiyle her zaman çok rahatlatıcı, insanın olaylara bakışını değiştirebilen birisi. Günlük yaşamımı çok fazla etkileyen yoğun kaygımdan tavsiye ve yönlendirmeleriyle neredeyse kurtuldum diyebilirim. Tüm problemlerimi rahatlıkla paylaşabiliyorum ve beraber çözümler üretiyoruz. Bu süreci Sevda Hanım’la geçirdiğim için çok memnun ve mutluyum
Uyum sorunları yaşadığım kendimi değersiz, başarısız hissettiğim bi dönemde arkadaş tavsiyesiyle sevda hanımla tanıştık. İçinde olduğum sıkıntıların çok daha derinlerine inerek, hala şaşkınlıkla karşıladığım EMDR yöntemini uyguladı. Bu ne şimdi derken, hiç farketmeden düşünce sistemimin nasıl değiştiğini gördüm. Beni tetikleyen anıları travmaları bularak tek tek çözdük. Bendeki etkisine hala inanamıyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Tanışmamız 8 yılı bulmuştur diye düşünüyorum. Hala kendisiyle ara ara görüşüp önerisini alırım.ve her danıştığımda hiç tereddüt etmeden ve hiç sıkılmadan bana cevap verir.Bu durumun bana verdiği güven paha biçilemez. daha öncede psikolog deneyimim oldu ama,en son Sevda hanımla bu işi başardık diye düşünüyorum. seansta uyguladığı ve uzaktan bağlanarak yaptığı EMDR çalışması çok profesyonelceydi. seanstaki yönlendirmeleri,sıcak ses tonu ve yargılamadan dinlemesi benim için en büyük değer. yine yolum düşse yine onunla görüşmek isterim. yoluma tuttuğu ışık ve düşünce sistemimin değişmesine sağladığı fayda için beni çok mutlu ediyor. sevgiler....
y.....
Sevda hanımla en zor günlerimde tanıştım
Sorunlarimla başa çıkmada kendi kaynaklarımi kullanmamı sağladı ve potansiyelimi ortaya çıkardı. Hayat bazen potansiyelimizi bastırıyor. Sevda hanımla bu konuda güzel adımlar attık. İyi ki Sevda hanım
nc...
Rutinlerime delicesine bağlı olduğum ve rutinimin dışına çıktığımda kendimi yerden yere attığım bir dönemde, arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım Sevda hanımla. Sadece bu yolda ilerleriz diye düşündüğüm seanslarımızda sevda hanım o kadar ince ince başka problemlerime indi ki… Kendime bile ifade edemediğim, belki de alışkanlıktan problem olarak görmediğim, kendimi değersizleştirdiğim, sevilmenin koşullu olduğuna inandığım bir kuyudan çıkardı beni.. İyi ki kesişti yollarımız, iyi ki varsınız.
Öncelikle şanslı olduğuma karar verdim aldığım bu psikolog hizmetinden sonra .Yaklaşımı ve tutumuyla ben de travmatik kalan konularla yüzleşmemde yardımcı oldu , onlara başka açılardan bakmam konusunda beni yönlendirdi . Seanslardan sonra not alma isteğim oluşuyordu ; fikirlerini ve anlatımını tekrar tekrar okumak , duymak ve çokça sindirmek istiyordum . Meslek hayatında mutluluklar ve başarılar diliyorum.
me...e
Sevda Hanım Sayesinde kendimde değişimlerin olduğunu farkettim benim sevda hanımla konuşmam bana çok ama çok iyi geldi çok memnun kaldım. Anlayışı için çok teşekkür ederim.
Sevda Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevda Acar, Psikoloji. Size Sevda Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMDR Terapi, Yetişkin Terapisi, Bağımlılık Danışmanlığı, Bağımlılık Terapisi, Aile Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Online Terapi, Online Danışmanlık.
Sevda Acar adresi nerede?Sevda Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevda Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevda Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevda Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevda Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevda Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevda Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Sevda Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar