Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Eğitim Danışmanlığı
Frankfurter Dikkat Testi
Güvenli İnternet Kullanımı
Psk. Dan. Sevda Hasırcı
Hamilton Depresyon Değerlendirme Ölçeği (HDRS)
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
Psk. Dan. Sevda Hasırcı
Uluslararası Davranış Bilimleri Enstitüsü Derneği ve Düzakın Akademi işbirliğiyle düzenlenen "Psikolojik Danışmanlık Becerilerini Güçlendiren Teknikler" eğitimi aldım. Süreç akademi çatısında Emre Sipahioğlundan 'Çocuk merkezli oyun terapisi' eğitimi aldım. Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak tarafından verilen “Masallarda Terapi, Terapide Masallar” konulu söyleşiye katılım belgesi aldım. Uzman Klinik Psikolog / Uluslararası Travma Çalışmaları İstanbul Direktörü Ayten Zara tarafından verilen "Çocuğa Yönelik Cinsel Şiddet ve Travma" konulu eğitime katıldım. Türk PDR Derneği zirvesine ve kapsamında "Yeni Lise Tasarımında Meslek Seçiminde Kariyer Yolculuğu", "EMDR Perspektifinden Travma ve İyileşme" ve "PDR'de Drama Uygulamaları" isimli atölyelere katıldım. İstanbul psikoterapi okulundan psikanalitik psikoterapi eğitimi aldım. Süpervizyon sürecimi Tuğçe Isıyel ile geçirdim.
Kurucusu olduğum Saye psikolojik danışmanlık merkezinde çalışmalarıma devam etmekteyim.
z....b
Psikoterapi için tavsiye üzerine başvurdum. 8-9 seans
gidiyorum. Çok iyi ilerliyoruz. Farkındalığım arttı. İyileşmeye başladım. Sevda Hanım işinde çok iyi. Önyargısız dinliyor. Görmediğim bakış açılarını yakalıyor. Çok profesyonel bir uzman. Çok memnunum.
r....a
Depresyon için tavsiye üzerine başvurdum. Birçok arkadaşıma da ben tavsiye ettim. Yaklaşık 1 buçuk senedir gidiyorum. Seanslar sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. Ne istediğimi bilmiyordum. Başkaları mutlu olsun diye uğraşıyordum. Artık ne istediğimi biliyorum. Mutluyum, iletişimlerimin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sınırlar koymayı öğrendim ve farkındalığım arttı. Çok fazla fark var ilk gittiğim güne göre. Sevda Hanım çok iyi bir dinleyici. Seanslarından asla sıkılmıyorum. Öyle güzel dinleyip öyle bir soru soruyor ki benim kırılma noktamın orası olduğunu fark ediyorum. Seanstan sonra düşünüyorum. Ben bu sorunu yaşadığımın farkındayım ve nasıl düzeltebilirim diye. Bu da Sevda Hanım'ın sayesinde oluyor. Ben çok memnunum kendisinden.
s....e
Kaygı bozukluğu nedeniyle gittim. Memnun kaldım kendisinden. İlk süreçte kaygılarım azalmaya başladı. Anlaşıldığımı hissettim. Farkındalığım arttı. Hayata farklı bakış açısı ile bakmaya başladım. 8 seanstır gidiyorum. Sevda Hanım anlayışlı, güler yüzlü, kibar birisi. İşinde iyi bir uzman. Memnunum.
b....t
Okul ve eski kız arkadaşım ile sıkıntılar vardı. O sebeple başvurdum. 7-8 aydır gidiyorum. Seanslar sayesinde derslerim iyi oldu. Eski kız arkadaşımla ilgili içimde sorun da kalmadı. Derslerim iyi olduğu için daha çok mutlu oldum. Hemen kendisine ulaşabiliyorum. Aylar önce anlattığım bir şeyi hatırlayıp yorum yapabiliyor. İlk başta ön yargılıydım, sayısal okuduğum için. Ama Sevda Hanım analitik düşünce yapısına sahip. Bana yakın geldi. Ben memnunum kendisinden.
e....y
Sevda hanımla yollarımız iki yıl önce kesişti, bir kadının kendisiyle barışması kendisini tanıması açısından çok iyi bir yol gösterici. Olaylar karşısında yaşadığım iklimleri artık kontrol etmeyi, onlarla baş etmeyi öğrendim .
Psikoloğum Sevda hanım yardımıyla geçirdiğim süre boyunca, onun sakin ve anlayışlı yaklaşımı beni etkiledi. Dinleyici yeteneği ve çözüm odaklı tavsiyeleri, sorunlarımı çözmemde büyük bir yardım sağladı. Empati ve rehberliğiyle, kendimi daha güçlü hissetmemi sağladı. Onun desteği sayesinde, içsel bir denge ve sağlamlık kazandım.
gi....
O kadar psikolog gorusmelerimin içinde ilk defa anlaşıldığımı hissediyorum ve bu beni mutlu ediyor,iyi ki tanışma fırsatı buldum dediğim ve iyi ki süreci birlikte yürütüyoruz dediğim insan oldu kendisi iyi ki
Psikoterapiye karşı ön yargım vardı ancak Sevda hanımla görüşmelerim sonucunda düşüncelerim değişti. Kendisiyle bazı ilişki problemlerim hakkında görüşmeye devam ediyoruz ve beni hep yargılamadan dinleyerek kendimi açabilmeme destek oluyor. Destekleyici yaklaşımları bana çok iyi geliyor.
me...i
Oğlum, Sevda hanımdan uzun süredir danışmanlık almakta, kendisi oğluma her zaman çok anlayışlı ve sabırlı yaklaştı gerektiğinde bizlere de çok kritik tavsiyeler ve önerilerde bulundu sayesinde çok zorlu bir süreci çok hasarsız bir şekilde aştık .Bilgisine tecrübesine ve yeteneğine her zaman güvenebileceğiniz güler yüzlü ve gerçek bir profesyonel
g.....
1 buçuk senedir Sevda Hanım'la birlikteyiz, danışmanlık hizmeti alıyorum. Gayet memnunum. Gayet de uyum sağladığımızı düşünüyorum. Seanslarda sonra kendime daha iyi geldiğimi hissediyorum. Sevda Hanım çok odaklanarak dinleyen, her sözüme kıymet veren bir uzman.
Sevda Hasırcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevda Hasırcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sevda Hasırcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Aile Danışmanlığı.
Sevda Hasırcı adresi nerede?Sevda Hasırcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mah. Bülten Caddesi No:1 Daire:8 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevda Hasırcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevda Hasırcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevda Hasırcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevda Hasırcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevda Hasırcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevda Hasırcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevda Hasırcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevda Hasırcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Sevda Hasırcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevda Hasırcı hangi sigortaları kabul ediyor?Sevda Hasırcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.