Merhaba, ben Sevda; 1990 yılında Trabzon'da doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Trabzon'da tamamladıktan sonra 2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığım tıp eğitimimi (+1 yıl İngilizce hazırlık) 2015 yılında tamamladım. Sonrasında 2017 yılında aynı fakültede Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimime başladım. Dört yıllık eğitimin ardından 2021 yılı Eylül ayında Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı olarak mezun oldum. Devlet hizmet yükümlülüğü kapsamında 2021 yılı Kasım ayında Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman doktor olarak göreve başladım. Buradaki yaklaşık 2,5 yıllık hizmetimin ardından kendi kliniğimi açmaya karar verdim ve 15.05.2024 tarihi itibari ile kendi kliniğimde danışanlarıma hizmet vermeye başladım.

Çıtlakkale Mahallesi, 117. Sokak, No: 18/303, Merkez, Giresun

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit

Aile Terapisi +11 daha fazla

Anne Baba Ayrılığı

Röportaj

Konum: Uzm. Dr. Sevda Hızarcı Bulut Muayenehanesi Bireysel Terapi

İçten,güler yüzlü ve çözüm odaklı bir görüşme oldu. İki terapi sonrasında gerekli yararı gördük. Amacı çocuğa yardımcı olmak, sorunu çözmek. Maddi kaygılar ile çalışmadığı için çözüm alabileceğiniz farklı kurumlara yönledirebiliyor. Kendisinden memnunuz.

K

Konuşma sıkıntımız vardı. Sonrasında hiperaktivite bozukluğu ortaya çıktı. 3 senedir birlikteyiz. Şu an oğlumun konuşması çok düzgün. Hiperaktivite üzerine de çalışıyoruz, bayağı duruldu. Önceden çok tehlikeli davranışlarda bulunuyordu. Şu an daha iyiyiz. Artık laf söz dinliyor. Sevda Hanım ilgili bir doktor. Farklı bir doktora gittik. Oğlumla ilgilenmeyeceğini söyledi ve bizi odadan çıkardı. Böyle bir çocukla uğraşamam dedi. Ama Sevda Hanım farklı bir doktor. Önceden devletteydi, şimdi özele geçti, kendisini bırakmadık. Biz kendisinden memnunuz. Sorduğumuz her soruya cevap veriyor. Oğlum uçarak gidiyor Sevda Hanıma, çünkü çok seviyor doktorumuzu.

Sevda Hanım çok iyi bir doktor. Çekinmeden yanında kendimizi rahatlıkla ifade edebiliyoruz. Çok anlayışlı ve çok ilgili. Devlet hastanesinden ayrıldığını duyunca çok üzüldük, özel yerine geçti. Ama yine de kendisini bırakmadık. Otizmli bir kızım var. İnternetten araştırdım, sonra kendisini tercih ettim. 3.5 yıldır kızımı kendisine götürüyorum. İlaç tedavisi görüyoruz. Çocuğum konuşamadığı için bizimle konuşuyor. Sadece kızımı gözlemliyor.

Sevda Hanım, işini son derece ciddiyetle ve dikkatle yapan bir hocamız. OKB sebebiyle başvurdum. Kendisinden son derece memnunuz. Tavsiye ederim.