Psikolog Sevde Ak, Dokuz Eylül Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Lisans dönemi boyunca TOG (Toplum Gönüllüleri Vakfı), TEGV (Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı), Dokuz Eylül Psikoloji Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Psikologlar Derneği Çocuk ve Ergen Çalışma Birimi gibi birçok toplulukta sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere birçok aktif çalışmalar yürütmüştür. Ayrıca TÜBİTAK 2209-A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında araştırma projesi destek almaya hak kazanmış olup araştırma projesini ekip lideri olarak tamamlamıştır. Lisans dönemi stajlarını özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ve Kocaeli Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastanesi'nde yapmıştır.

Mezun olduktan sonra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde DEHB, Otizm, Zihinsel Yetersizlik, Özel Öğrenme Güçlüğü, Kekemelik gibi tanıları olan özel gereksinimli çocuklar ve aileleriyle birebir çalışmıştır. Şu anda da Kreş & Anaokulu'nda kurum psikoloğu olarak görev almaktadır. Aynı zamanda İlk Sen Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde çocuk ve ergenlerle oyun terapisi ve bilişsel davranışçı terapisiyle birlikte; alt ıslatma, öfke, kaygı, uyku ve yemek sorunları, kaka tutma, boşanma, depresyon, sınav kaygısı, travma, panik atak, sosyal kaygı, gibi birçok konuda çalışmaktadır.

İlk Sen Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Alikahya Fatih Mahallesi Kemal Sunal Caddesi, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: İlk Sen Psikolojik Danışmanlık Merkezi Diğer

Bulunduğumuz zor süreçler içinde 7 yaşındaki oğlumun stresten tırnak yeme, öfke problemi ve kaygıları vardı. Sevde hanımla oyun terapisine başladık. Onun sayesinde aştık sorunlarımızı. Başarılarıniz daim olsun Sevde hanım.

Ü
Konum: İlk Sen Psikolojik Danışmanlık Merkezi Diğer

Kızımın asamadigimiz bez problemini harika yaklasimiyla ve oyun terapisiyle beklediğimizden çok önce ve sorunsuz çözdü.Kizimin harika bir oyun ablası olduğu için,bizim yolumuza ışık olduğunuz için iyi ki yollarımız kesismis

Y
Konum: İlk Sen Psikolojik Danışmanlık Merkezi Diğer

İyi ki Sevde Hanımla tanışmışız. Oğlumun kaygıları hepimizin hayatını çok etkilerken oyun terapisi sayesinde çözüldü o yüzden çok mutluyuz.