Aile Danışmanlığı Randevusu
Yas Terapisi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
z....d
Sevde hocam İçerisinde bulunduğum ve çıkış yolunu kaybettiğim bir dönemimde bana yolumu bulmam, gerçekçi olmam noktasında çok faydalı oldu. Biz insanlar aslında her şeyi biliyoruz ancak maalesef bazı zamanlar geliyor ki hayatımızla ilgili değişimleri kabullenmek, görmek istemiyoruz. İşte tam bu noktada mesleğinde bilinçli ve başarılı bir danışmandan destek almak çok önemli. Sevde hocamda onlardan birisi.
ş.....
Sevde Hocamla geçen yıl çok çaresiz hissettiğim bir dönemde tanıştım. Kendime yeterli değeri vermediğim için insanlara çok bağlı yaşıyordum, Sevde Hocam bana kendime değer verme konusunda farkındalık kazandırdı. Kendimi güçlü hissedip yeni adımlar atmamda çok katkısı var. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ze...p
Geçen yıl eşimle birlikte Sevde hanımdan danışmanlık hizmeti aldık ve memnuniyetimizi dile getirmek ve bir kez daha teşekkür etmek istedik..Karı koca cerrah olduğumuz için geceli gündüzlü ameliyatlar ve zorlu iş hayatımız evlilik yaşamımızı monotonlaştırmış ve gereksiz tartışmaların artışına neden olmuştu.Birbirimize tahammül etmekte zorlanmaya başlamıştık.Tartışmalar kavga boyutuna dönüştü,anlaşmazlıklar çoğaldı ve işin içine şiddette girince işler daha fazla karışmadan yardım almaya karar verip başka bir hekim arkadaşımızın tavsiyesiyle Sevde hanımdan aile danışmanlığı aldık.İlişkimizin şimdi ki halinden çok memnunuz.Sevde hanımı tanıdığımız için mutluyuz..
ce...l
.özel konular olduğu için anlatması biraz zor.ama söyle söyleyeyim eşimle cinsel birliktelik vardı ama öylesine oluyordu.bu durum ikimizi birbirimizden soğuttu.sanki görevmiş gibi oluyordu.huzurumuz yoktu hiç.boşansak mı acaba derken karşılıklı tamam dedik.sonra ben üniversiteden bir hocama bahsetmiştim.ne boşanması önce bir aile danışmanından yardım alın dedi.internette yazdım herkesi inceledim ve sevde hanımda karar kıldım.Allah razı olsun ondan neredeyse boşuboşuna yuvamızı yıkacakmıstık.meğer hiç cicim ayı yaşamamışız iki yıl evlilikten sonra bence daha yeni evlendik gibi oldu.çok mutluyuz elhamdülillah.sevde hanıma bir kez daha teşekkür ediyorum.insan gibi insan .utanmadan sıkılmadan kendinizi açabiliyorsunuz.güler yüzü hiç solmasın.
çi...m
eşimle bir kez boşandık ve ve fazla sürmedi tekrar evlendik.ama geçmişte yaşananlar ikinci denememizi de etkilemeye devam etti.tekrar aynı şeyleri yaşamamak için araştırma yaptık ve bu sayfada ki makalesini okuyunca eğitimlerine de güvendim kendisine gittik hala seanslarımız devam ediyor ama yine de yazmak istedim.keşke en baştan arayıp gelseymişiz.ondan bundan akıl almayla olmuyormuş ,karı koca gelişmelerden çok memnunuz gerçekten ikinci baharımızın tadını çıkarıyoruz.şükür kendisini tanımışız.anlayışı ve insanlığı ve bilgisiyle gözümüzü açtı.Allah razı olsun.bizde karıkoca aile danışmanı arayanlara tereddütsüz tavsiye ederiz.
Eşimle anlaşamadığımız için gitmiştik. Sorunlarımız çözülemez durumdaydı tabir-i caizse kangren olmuş bi evlilik...
Tavsiye üzerine gitmeye karar verdik.
İyiki gitmişiz. Seanslardan sonra bazı şeylerin farkına vararak daha iyi ve doğru adımlar atmanın nasıl olacağını öğrendim.
Sonsuzzz teşekkür ediyoruz.Bizi huzura kavuşturduğu için.
ha....
iki sene önce gitmiştik biz eşimle.yatakları ayırcak kadar anlaşmazlık yaşadık.barişamadıkta boşanamadıkta.bi sene sürdü öyle.sonra baktı ki olmayacak arkadaş tavsiyesiyle gittik sevde hanıma.eşimle bize saolsun birbirimizi anlamayı dinlemeyi öğretti.bi kişi daha yorum yazmış alltta aynı onunkisi gibi bizde kırmayalım derken daha da yanlış yapıyomuşuz meğer.şimdi iyiyiz.kendisini ailecek çok severiz.güleryüzüyle insan halinden anlıyor hocam saolsun.bende tavsiye ederim herkes gibi gönülden hemde.
se....
Eşimle21 yıldır evliydik,ben tesadüf eseri yakalayana kadar beni aldattığını bilmiyordum.Meğer onlarca kadınla aldatılmışım sonradan cıktı hepsi ortaya.Dünya başıma yıkıldı ölüyorum sandım.Bir arkadaşım götürdü beni Sevde hanıma..Kendisine minnet borçluyum gece gündüz demedi her sıkıştığımda açtı telefonlarımı.İntehar etmeyi bile düşünecek kadar kötü haldeydim.şimdi ise kendi sıkıntılarımı kendim çözebilecek kadar bilinçliyim.Başıma gelenlere rağmen çok iyi atlattım o süreci.Şimdi sadece hal hatır sormak için arıyorum kendisini :)sayfasını görünce hemen yazmak istedim benim gibi olanlar varsa Sevde hanımı bende şiddetle tavsiye ederim.
he...i
boşanma arefesinde gittik sevde hanıma.neredeyse iki eş kanlı bıçaklı oluyorduk.çocuklar zorla götürdüler aslında.karıkoca cocuklarımızın psikolojisini mahvetmiştik.insan o zaman farketmiyor.tedaviden sonra saygı çercevesinde boşanma sürecimizi tamamladık.çocuklar daha iyiler.keşke en baştan gitseydik.yardımları için müteşekkiriz.İyi bir aile danışmanı kendisi gözümüzü açtı.Allah razı olsun.
di...n
sevde hanım la çok uzun zaman önce tanışmıştık Almanya ya taşınmamız yuzunden yuzyuze seanslarımız yarım kalmıştı.Almnya da psikoloğa gittik ama onlar bizi anlamıyorlar kültürlerimiz çok farklı .bizde sevde hanımla telefonla seanslarımıza devam ettik konya dan ta buralara kadar bize yetişti.Allah ondan razı olsun.eşinizle kavganız gürültünüz eksik olmuyorsa kesinlikle sevde hanımı tanıyın derim.
Sevde Şişman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevde Şişman, Aile Danışmanlığı. Size Sevde Şişman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cinsel Terapi, Evlilik Danışmanlığı, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Terapisi, Randevu, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Sevde Şişman adresi nerede?Sevde Şişman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevde Şişman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevde Şişman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevde Şişman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevde Şişman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sevde Şişman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevde Şişman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevde Şişman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevde Şişman hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Sevde Şişman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Aile Danışmanları