O günden beri hastalıklarda diyet, gebe ve emziren beslenmesi alanlarında çalışmaktayım.
Fonksiyonel beslenme, bütüncül tıp, aromaterapi, fitoterapi alanlarında da hizmet vermekteyim.
st...ş
Öncelikle belirtmeliyim ki motivasyonumu güzel sağladı. İnandım ve de sadık oldum. İstek ve tavsiyelerini harfiyyen uyguladım. Doğru beslenmeyi öğrendim. 8 ayda 27 kilo verdim. Kolesterol ve şeker haplarından kurtuldum. Epilepsi haplarını azalttım. Astım ilaçlarına ihtiyacım kalmadı. Ağrı kesiciler tarih oldu benim için çok şükür. Ayrıca Genç bir görünüm kazanıyorsunuz. Mutlusunuz ve gülüyorsunuz artık. İyi ki varsın danışmanım.
ay...
Sevdenur hanım merhaba, öncelikle sizin sayenizde kızım acıkma hissini biliyor artık , ben yedirdiklerimin ne olduğunu biliyorum , en güzeli de artık kızım doysun diye değil de faydalı şeyler yediği için çok mutluyum , vicdanım o kadar rahat ki … Rabbim sizin gibi güzel insanların sayısını artırsın
g....b
Sevdenur hanıma ablamı 26 kg zayıflatıp bazı hastalıklarından kurtarınca eşimin isteği vede desteği ile başvurdum iyikide başvurmuşum zayıflamaktan ziyade sağlığıma kavuştum çünkü aşırı halsizlik,uykuya doyamama,2 yıldır düşmeyen crp(kanda enfeksiyon ),aşırı kalp çarpıntısı (ritim bozukluğu),depresiflik,dermansızlık...vesaire hepsinden kurtuldum. İyiki diyorum başladım.Birde bazı besinlerden yediğim zaman dilim daha yerken yara olurdu ondan bile kurtuldum.Allh razı olsun ben çok memnunum (eşim daha memnun çünkü gençleştim).Gerçekten şimdi daha dinamik ve daha enerjiğim buda beni ve çevremdekileri mutlu ediyor.
fa...
Ben Sevde hanımla 4 ayda 17 kilo verdim ve şeker tansiyon ilaçlarından kurtuldum karaciğer rahatsızlığı son buldu ilgisi ve önerileri altın değerinde
Sevdenur Karaman Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevdenur Karaman Yaman, Diyetisyen.
Sevdenur Karaman Yaman adresi nerede?Sevdenur Karaman Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevdenur Karaman Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevdenur Karaman Yaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevdenur Karaman Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevdenur Karaman Yaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevdenur Karaman Yaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevdenur Karaman Yaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sevdenur Karaman Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler