Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Genital Kanser Taramaları
Kısırlık
Vajinismus Tedavisi
t....g
Çok fazla doktora gidip bir sonuç alamadığım şikayetim için Sevgi hanıma gittim. Önce hastalığımı tedavi etti. Sonrasında idrar torbası sarkması,labiopilasti ve vajinoplasti ameliyatı yaptı. Ameliyat sürecim ve sonrası sıkıntısız geçti. İyi ki karşıma çıktı. Güler yüzü, süreci detaylı anlatması, ilgisi ve bilgisi için minnettarım.
Hasta
Harika bir doktor ve harika bir insan. 16 yıldır doktorum. Arkadaşlarımdan kime tavsiye ettiysem çok memnun kaldılar ve onlar da halen kendisine devam ediyorlar. Her konuda çok bilgili ve tecrübelidir. Hastasının psikolojini çok iyi takip eder ve rahatlatır. Bütüncül yaklaşır ve sorunu semptomatik değil kökten çözmeyi hedefler. İyi ki hayatıma girmiş, Allah ondan razı olsun. Mütevazi kişiliği ve dostluğu ise paha biçilemez
4.kez sezeryan olma fikri beni çok ürkütsede bilgi birikimi ilgisi alakası sakinliği sevecenliği ve alanında çok iyi olması hasebiyle Sevgi hanım bütün endişelerimi giderip yavrucuğumu sağlıcakla kucağıma almama vesile oldu sağolsun.ilk hamileliğimde tanımıştım onu şimdi kızım 18 yaşında.4.ve son doğumumun üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen bu gün bi sıkıntım için kendisini cepten aradım dakikalarca beni dinledi ve ayrıntılı olarak cevap verdi sağolsun kaç doktor bunu yapar bilemiyorum.Sevgi hanım alanının en iyilerinden iyi ki varsınız canım hocam sizi seviyorum
ar...n
3lü taramada down sendromlu olma ihtimali çıktıktan sonra birçok doktora gitmim.kimi önemli olan eve sağlıklı bebek götürmek, aldır dedi.kimi risk büyük dedi.sevgi hanımAllahın izniyle hiçbişey yok dedi.ve aldırmamı istediklerçocuk şuan Iq testinde üstün zekalı çıkıyo.çok güvenilir bir doktor her tanıdıpıma tavsiye ediyorum ve hepside çok memnun.
so...k
Hem profesyonel bir hekim hem de çok iyi bir insan... İki tane problemli hamilelik geçirdim ikisinde de sevgi hanimin tecrübesi sayesinde sorunsuz bir şekilde evlatlarimi kucagima aldim....tavsiye ettiğim arkadaslarimda çok memnun kaldılar..tecrübeniz güler yüzünüz mütevaziliginiz ve samimi tavirlarinizdan dolayı çok teşekkürler... İyi ki varsiniz ..
na...n
Hamileliğimin son ayında Sevgi hoca ile tanıştım. Arkadaşımın tavsiyesi ile kendisini öğrenmiştim. Bende tüm hamilelere ve hastalara tavsiye ediyorum. Buradan Sevgi hocama ve tüm ameliyat ekibine teşekkür ediyorum.
fu...k
olmaz denen bır gebelık zor bir hamilelik sezaryan dogum ay parçası bir paşa bir beni sevgi hoca sayesinde psikolojimi bozmadığım kürtaj ve yine sorunlarla başlıyan yeni bir hamilelik ve iyiki varsın sevgi hocam
h...
hem çok iyi bir hekim hem de çok iyi bir insan. gönül rahatlığıyla gidilebilir...
üm...r
herkese tavsiye edebilirim........bir yakınınıza gider gibi muayenehanesine gidebilir ve istediğiniz zaman gece gündüz cebinden arayabilrsiniz....her sorununuz olduğunda sizi rahatlatır tavsiyelerinde asla yanılmaz........söyledikleri birebir çıkar......buradan kendisine teşekkür ediyorum.sorunlu ve zor bir hamilelik geçirdim......önce allah sonra sevgi hanım sayesinde oğlumu kucağıma aldım..........ısrarla tavsiye ediyorum.......
nu...n
Hocam sizi çok seviyorum...Sizin desteğiniz ve başarınızla en kısa zamanda yavrularımı kucağıma alacamığı düşünüyorum....
Sevgi Ateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Ateş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sevgi Ateş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Düzensiz Adet Kanamaları, Doğum, Kadın Genital Kanser Taramaları, Gebelik Öncesi Danışmanlık, Kısırlık, Vajinismus Tedavisi.
Sevgi Ateş adresi nerede?Sevgi Ateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi 8/13 Farilya İş Merkezi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Ateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Ateş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevgi Ateş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Ateş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sevgi Ateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Ateş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevgi Ateş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevgi Ateş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Sevgi Ateş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Ateş hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Ateş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları