Suadiye, Cemile Apartmanı İç Kapı, Bağdat Cd. No:401/1 D:No: 23, 34723 Kadıköy/İstanbul, İstanbul
Dinamik Psikoterapiler
Psikodinamik Psikoterapi
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Yas Terapisi
Lanu Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Kendisi ile SPOD sayesinde tanıştım ve şimdilik 12 seanslık bir hizmet aldım. Cinsel kimliğimle ilgili güvende hissettiğim için terapi sürecinde daha şeffaf olabildim. Duygu ve düşünceleri etraflıca değerlendiren ve kurduğu anlam ilişkileriyle beni çoğu zaman şaşırtmış olan biridir. Aile, sosyal kimlik, kişilik ve rüyalar ile ilgili çalışma yaptık. Terapinin etkilerini çevrem dahi görebiliyorken benim için de bastırdığım tarafımla tanışma fırsatı sağlamış oldu. Terapi uzun bir süreç olsa da şimdiden meyvesini yediğimi söyleyebilirim. Ayrıca sesi de çok sakinleştirici.
dr...g
Terapiye almaya karar vermek kadar bu sürece kim ile başladığınız da çok önemlidir. İyi ki Sevgi Hanım ile yollarımız kesişmiş, kendisiyle olan seanslarımızdan çok verim aldım. Güvenli alanı sağladı, hassasiyetlerimi dikkate aldı. Kendisi doğru dil kullanımında oldukça başarılı, online terapi konusunda ilk başta endişelerim vardı ancak seanslarımız başladığında bu endişelerim kaybolup gitti. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Yılların biriktirdiği zihinsel yorgunluk, stres ve bazı özel hayatımda yaşadığım problemlerin varlığını yoğun olarak hissettiğim bir dönemde Sevgi Hanım'a danıştım. Online görüşmeler gerçekleştirdik. Birkaç seansta farkettim ki kendisinin güleryüzü ve konuşma tarzı beni çok etkiledi. Herhangi bir ilaç kullanmasam da Sevgi Hanım'a dertlerimi anlatmak ve onun üstün empati ile bana geri dönüşleri benim iyi hissetmemi sağladı. Bazen de kendisinden aldığım tavsiyeleri uyguladım ve bu beni çok rahatlattı. Iyi ki psikologlara karşı önyargımı kırıp kendisine danışmışım, çok memnunum.
g....
Sevgi Hanım'a kurum üzerinden ulaşarak görüşme sağladım. 9 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra açıkçası çok şeyin olduğunu fak ettim. Kendisiyle karakter gelişimi ve farkındalık üzerinde çalışıyoruz. Bir şeyleri fark etmeye başladıktan sonra değiştirmek istediğimi fark ediyorum bu da benim açımdan olumlu oluyor. Sevgi Hanım gayet anlayışlı, empatiyle yaklaşan, nötr bir taraftan düşünmeniz gereken şeyi size düşündürten bir uzman. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
o...
Sevgi Hanım'dan 10 seans terapi aldım ve yaklaşık 2 ay kadar görüşme sağladık. Yaklaşımı, süreci yönetimi gayet iyiydi. Benim çalışmak istediğim konu belliydi kendisi her seansta konunun saç ayaklarına dokunarak yeni şeyleri fark ettirmesi ve bunlar üzerine çalışama yapması çok hoşuma gitti. bu açında hakikaten alanında yetkin biri olduğunu deneyimledim ve gözlemledim. Kendisinden çok memnun kaldım. Benim için çok faydalı oldu. Ben o kadar zor bir dönemden geçiriyordum ki o dönemde Sevgi Hanım'la tanışıp terapilere başladık. Kendisin o dönemden çıkmamda, kendimi tekrar iyi hissedip toparlanmamda büyük emek ve katkısı vardır.
ş...
Birazcık çekinerek gittim çünkü daha öncesinde destek almak için terapistle görüşme sağlamamıştım fakat sonrasında kendisinin yaklaşımı ve bilgi birikimi gerçekten güvenilir olmasıyla kendimi açmaya ve fark etmeden konuşurken daha fazla bir şeyler anlattığımı fark ettim. Kendisi karşısındaki kişiyle terapötik bir ittifak kurarak rahat hissetmesini ve kişinin çekinmeden anlatmasını korktuğu konularda bile açık bir şekilde iletişim kurmasını sağlıyor. Yaygın anksiyete bozukluğu tanısı aldım ve süreç içerisinde kendimde iyileşmeler gözlemliyorum. Karşılıklı konuşmalarımız çoğaldıktan sonra ve onlarla ilgili yönlendirici olmayan geri dönüşler doğrultusunda ilerledi. Kendimi daha iyi hissediyorum. Sevgi Hanım'la görüşme sağladıktan sora hayatımda zorlanmadan karşıma çıkan sıkıntıları daha çabuk artık aşabiliyorum.
Sevgi Hanım'a arkadaşımın önerisiyle 4 ayı geçkin süredir danışmanlık hizmeti aldım ve sürecime devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra duygusal olarak kendi içimde daha güçlü bir insana dönüşüyorum. Sevgi Hanım profesyonel ve terapist olarak iyi birisi. Ben kendisinden memnunum.
Sevgi Baççı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Baççı, Psikoloji. Size Sevgi Baççı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler, Kanserde Psikolojik Destek, Psikodinamik Psikoterapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Randevu, Online Terapi.
Sevgi Baççı adresi nerede?Sevgi Baççı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye, Cemile Apartmanı İç Kapı, Bağdat Cd. No:401/1 D:No: 23, 34723 Kadıköy/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Baççı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Baççı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevgi Baççı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Baççı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevgi Baççı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Baççı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevgi Baççı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevgi Baççı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sevgi Baççı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Baççı hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Baççı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu