ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Ön Görüşme
Şema Terapi
b...
Hocamıza internet aracılığıyla ulaştım. Yaygın anksiyete bozukluğu sebebiyle başvurdum. Süreç gayet iyi ilerledi, kendisinden çok memnun kaldım. Çok kısa sürede iyileşeceğime dair bakış açısı yarattı bende. Empati yaparak kaygıları kontrol altına alarak ilerledik. Çevremdeki herkese tavsiye edeceğim.
h...
Ben bir arkadaşımın önerisiyle uzmana ulaştım. 7 yaşında ve 5 aylık iki çocuğum var. 7 yaşındaki oğlumun zaten ufak tefek çözümleyemediğimiz sorunları vardı, korkular, inatlaşmalar vs. gibi. Kardeşi doğunca daha fazla zorlandığını gördük ve destek almak istedik. Ceyda Hanım ile sürecimiz oldukça verimli geçti. Zaten çok derinlikli olmayan ufak tefek sıkıntılarımızı çözümleyebilmemiz için hem bize hem de oğlumuza yardımcı oldu ve büyük ölçüde çözümledik. Özellikle yeni bir bebek sürecinde daha huzurlu bir geçiş yaşadık. Ben kesinlikle çevreme tavsiye ediyorum.
p...
Benim kızım 4 yaşında utangaç ve zaman zaman öfkelenince kontrol altına almakta zorluk çekiyordu. Sosyalleşmede sıkıntılar yaşıyorduk, arkadaş edinemiyorduk. Duygularını sürekli ağlayarak bize anlatmaya çalışıyordu. Bu durum hem kızım hem de bizim için çok sancılı geçiyordu. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmak için çocuk alanında terapi veren psikologları araştırdım, en sonunda Ceyda hanımda karar kıldım. Ceyda hanım kızıma yaklaşımı ve bize olan tutumuyla her şekilde çok memnun kaldığım birisi. Kızım Ceyda hanımla tanıştıktan sonra çok ilerleme kaydetti. Duygularını ağlayarak değil, bize artık sözlü olarak aktarıyor. Ceyda hanım sadece seans boyunca değil, dışarıda ihtiyacımız olduğunda her zaman bize yardımcı oldu. Kendisiyle tanıştığımıza biz şahsen kendi adımıza çok mutluyuz ve kızım da çok mutlu. Ceyda hanımla kendisi her hafta görüşmek istiyor. Kısacası herkes gönül rahatlığıyla Ceyda hanıma başvurabilir, bize çok yararı dokundu.
Genel kaygılarım için başvurmuştum. 12 seanstan fazla oldu ve devam ediyoruz. 18 yaşında kaygılar ve korkularla dolu biri olarak yaşamın uçsuz bucaksızlığını deneyimlerken Ceyda hocamın bakış açıma kazandırdığı pek çok şey oldu. Onunla görüşecek olma düşüncesi bile beni eskisi kadar sıkışmış, umutsuz, çaresiz hissetmekten alıkoyuyor. Çok sevecen biri. Olaylara yaklaşma biçimi düşündürücü, öğretici, çözüm odaklı ve rahatlatıcı. Seanslarimiz çok verimli geçiyor, çok şey öğreniyorum. Psikologa gitme konusunda epey önyargım vardı ama şimdi üzerimdeki etkisini düşününce 'keşke daha önce başvurmuş olsaydım' diyorum. Çok memnunum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
m...
Sevgi Hanıma doktor takviminden ulaştım. Korku, kaygı, endişe, ailevi sorunlar üzerine yaş süreci de eklenince bir nevi depresyona girdim ve Sevgi Hanıma geldim. Çok hanım ve güler yüzlü, memnun kaldım. Öneriyorum.
e...
İnternet üzerinden araştırma yaparak ulaştım. Çocuğumda öfke kontrolü sıkıntımız vardı. Pedagog arayışımızda Ceyda hocamla tanıştık. Kendisini çocuğuma ilgisini yaklaşımını bilgi ve tecrübeleriyle bizi yönlendirmesini çok sevdik. Bize çok iyi geldi ve kendisiyle çocuğumla çok güzel bir yol kat ettik. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir uzman.
k....)
Ceyda Hoca'dan çok memnunuz. Kendisiyle 3 yaşında çocuğum için 9 seans görüşme sağladık. Ceyda Hoca çok anlayışlı, insanı panikletmeyen, yatıştıran, olumlu, pozitif bir insan. Çocuğuma karşı nasıl davranmam gerektiğini anladım, öğretti. Çocuğumda da olumlu davranışlar var.
a....)
Biz gayet memnun kaldık. Bize faydası olduğunu düşünüyorum. Oğlum için bayağı bir görüşme sağladık. Seanslardan sonra benim bakış açım biraz daha değişti, oğlumda da iyiye gitti. Ceyda Hanım çok tatlı, çok güler yüzlü ve samimi bir insan.
n...
Öneriyle ulaştım ve başvurma sebeplerimden biri aile içi sorunlar ve bu sorunlarla baş edebilmekti. Seanslara başlamadan önce özgüvensizdim ve kendi başıma doğru kararlar alamıyordum, ayrıca sağlıklı düşünemiyordum birçok konuda. Ancak bu süreçte kendimde değişiklikler yapmayı başardım ve bundan çok mutluyum. Seans sürecinde normalde baş edemeyeceğim sorunlar yaşadım, ancak Ceyda ablanın desteğiyle bazı şeyleri kabullenip atlatabildim. Bu süreçte normalde alamayacağım kararlar alabildim ve kendimle gurur duyuyorum. Aldığım destekten çok memnunum ve çevreme kesinlikle tavsiye ederim!
4 yaşında bir kızım var ve uzun zamandır kızımda çocuk masturbasyonu rahatsızlığı mevcut yaptığımız araştırmalar bize oyun terapistine gitmemiz gerektiğini söyledi ve Mardin'de Ceyda hocamla yollarımız karşılaştı. İyikide karsilasti kendisi gayet güler yüzlü ve çözüm odaklı bir terapist. Seanslara başladıktan sonra kızımda ciddi anlamda değişimler oldu hatta ilk seanstan itibaren de denilebilir. Kızımda gözlemlediğimiz hareketler tamamen bitti kısa bir süre içinde bu yüzden Ceyda hocami kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sevgi Ceyda Ensari isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Ceyda Ensari, Psikoloji. Size Sevgi Ceyda Ensari tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Kent EGY Testi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Randevu.
Sevgi Ceyda Ensari adresi nerede?Sevgi Ceyda Ensari şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 13 Mart mah. mehtap cad. Çağatay 2 Sitesi Kat:2 No:8 Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Ceyda Ensari isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevgi Ceyda Ensari uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevgi Ceyda Ensari isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Ceyda Ensari, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevgi Ceyda Ensari isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Ceyda Ensari tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevgi Ceyda Ensari hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Sevgi Ceyda Ensari hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Ceyda Ensari hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Ceyda Ensari tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mardin Aile İçi İletişim Sorunları
Mardin Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Mardin Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Mardin Yaygın Anksiyete Bozukluğu