Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Çocuk Gelişim Testi
se...r
Sevgi doktorumu nasıl anlatırım bilmiyorum ama gözü kapalı gönlü rahat bir şekilde evlatlarımızı emanet edebileceğimiz nadir hekimler den diyebilirim gece gündüz her zaman iletişim de oluşumuz oğlumu bize sağ salim kavuşturması güler yüzü titiz çalışması samimiyeti bir anne evladı için daha ne istiyebilirki yoğun bakım sürecinde geçirdiğimiz zorlu günlere rağmen bir kez olsun bizi desteksiz ümitsiz bırakmadı ve oğlumuza gözü gibi baktı bize hep moral verdi ve yollarımız iyi ki kesişti iyi ki varsınız sevgi hocam
o.....
Doktorumuza ilk grip sebebi ile başvurduk. Çocuğumuz 3 yaşında ve doktora gitmekten korkuyordu, Sevgi hocamızla bu korkuyu yendik. Çocuklara yaklaşımı çok iyi, muayene süreci ve sonrasında takibi, ilgisi çok iyi. Çevremizde bize çocuk doktorumuz kim diye sorduklarında kesinlikle tavsiye ediyoruz
l.....
Doğumuma girmişti oradayken tanıştık. Rutin kontrol için gittik ilk rahatsızlığımız idrar enfeksiyonu oldu yatış demişti 20 günlük kızımızın hastanede yatmasını biz istemedik ve bu konuda bizi çok iyi anladı başka bir tedavi yöntemi buldu bu süreçte birlikte irtibatı kesmeden haberleştik çok ilgili doktorumuz bu konuda.En sevdiğim yönü kızımı benden alıp tam bir anne şefkati ile onu sevip kendisinin üzerini çıkarıp giydirmesi kızımla konuşması çok hoşuma gitti hiç bir doktorun bu şefkatle yaklaştığını görmedim ikinci kez anne oluyorum oğlumdayken sevgi hanımla tanışmayı çok isterdim aksi bir durum çıkmadığı sürece doktorumuz sevgi hanımdır ve şimdiden arkadaşlarıma tavsiyede bulundum
Arkadaşım tavsiye etti. Öksürük burun akıntısı ateş şikayetiyle gittik. Çok memnun kaldık çok ilgili ve ulaşılabilir her sorumuzu sabırla cevapladı. Çok sevecen ve anlayışlı olması tabi ki uyguladığı tedavinin de çocuğumuza iyi gelmesi. Tabi ki tavsiye ederim ve ettimde
Sevgi Dilan Erselcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Dilan Erselcan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Sevgi Dilan Erselcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Sevgi Dilan Erselcan adresi nerede?Sevgi Dilan Erselcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımiye Mahallesi, Sevgi Sk. No:2, Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Dilan Erselcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Dilan Erselcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevgi Dilan Erselcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Dilan Erselcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sevgi Dilan Erselcan hangi dilleri konuşuyor?Sevgi Dilan Erselcan ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sevgi Dilan Erselcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Dilan Erselcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevgi Dilan Erselcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sevgi Dilan Erselcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Dilan Erselcan hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Dilan Erselcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Anadolu Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Doğa Sigorta Kooperatifi, Aveon Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla