Diş Hekimi Randevusu

Diş Hekimi Randevusu

2008-2013 yılları arasinda İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitim ve öğretim hayatını tamamlamıştır. 2013 yilinda Hakkari Ağız ve Diş Saglığı Merkezi'nde hekimlik hayatına başlamıştır. Burada 2 yıllık hekimlik hizmetinden sonra kendi muayenehanesini kurmuş ve burada hizmet vermeye devam etmiştir. Şu an Eskisehir'de İpek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Doktorlar Şubesi'nde hastalarına tedavi hizmeti vermeye devam etmektedir.

Konum: İpek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Doktorlar Şube Diş Hekimi Randevusu

Doktor hanıma diş taşı ve diş temizliği için gittim. Çok memnun kaldım eli hafif, hiç acı duymadım. İşlem sonucu bilgilendirildim. Tavsiye ederim.

Dişim kırıldığı için gitmiştim çok kısa sürede güler yüzlü bir şekilde yardımcı oldu 2 adet dişime dolgu işlemi gerçekleştirildi. Sorduğum sorulara da son derece içtenlikle yanıt verdi çok teşekkür ederim.

Konum: İpek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

1 ay önce eşimin dolgusunu yeniledi doktor hanım ve epeydir muzdarip olduğu sızlama sorununu çözdü kendisine teşekkür etmek istedim yaklaşımı ve tedavisi için...