ad...k
Diş korkuma son verip artık isteyerek tedavi olmaya rahatça gidebiliyorum. İşini profesyonelce yaparak hijneye ve kaliteye büyük önem vererek çalışma yapıyor. Özel de bile bu memnuniyeti ve samimiyeti bulamayabilirsiniz. Ha güldüğünü pek az gördüm buda işine olan ciddiyetten kaynaklanıyor iyiki varsın doktor Sevgi
ba...m
Kendisine ve hastasına saygısı,benim için hijyene verdiği önem.. Fevkaladenin fevkinde... Devlet hastanesinde nasıl olacak bu iş korkumu kendisini tanıyınca gereksiz olduğunu anladım.. Elinin hafifliği ve çabukluğu cabası..
Böyle bir doktorum olduğu için çok şanslıyım... Teşekkürlerimle..
Bahar Hoşadam
sh...5
Su ana kadar tanıdığım en kibar eli hafif ve yardımsever mükemmel bi doktor. Karşısındaki kişinin diş doktoru korkusunu yenmesine yardımcı olabilecek mükemmel bi insan, defalarca teşekkür etsem azdır, elinize, emeğinize, isinize gosterdiginiz hassasiyete hayran kaldım, tekrar çok teşekkür ederim.
ne...2
Kesinlikle mükemmel bir doktor. Bir tanıdık vasıtasıyla tanıştım kendisiyle ve iyi ki de tanımışım. Diş doktoru konusunda hem çok hassasım hem de çok korkağım. Ama Sevgi Hanımla korkumu yendim. O orda olduğu sürece başka bir doktora asla gitmem. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ba...u
Harika bir bayan doktorumuz. Eli cok hafif candan icten samimimi tanidigim en iyi diş doktoru .iyiki denk geldim.size binlerce tesekurrrrr..
tu...n
gerek insan gerek de hekim olarak tartışmasız çok iyi. Gidince hal hatır sorması güler yüz göstermesi insanı sanki devlet hastanesinde değil de özel muayenehanedeymiş gibi hissettiriyor. hekimliği de oldukça iyi. ilk defa diş etimini uğuşturulması için yapılan iğneyi hisstemedim. işini hakkıyla ve layıkıyla yaptığı için allah razı olsun. saygılar.
tu...n
Gördüğüm en iyi diş hekimi diyebilirim. diş protez için 3 defa gittim. Gidince halimi hatrımı sorması güler yüz göstermesi, bir hastanın bekleyeceği en önemli şey, hepsi Doktor Hanımda var. İnsan olarak çok iyi. Hekimliği de aynı şekilde.Uğuşturmak için yaptığı iğneyi hiç ama hiç hissetmedim. Kısaca gerek insan olarak ve gerek hekim olarak çok memnun kaldım.Allah razı olsun.
re...ı
Beklemediğim Kadar düzenli ve kaliteli Bir hizmet aldım, Ülkem adına çok sevindim, çünkü mesleğine tutkulu,son derece işine hakim, insana güven veren davranışları beni mutlu etti. Başarılarının Devamını dilerim Saygılarımla...
Sevgi Gökbudak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Gökbudak, Diş Hekimi.
Sevgi Gökbudak adresi nerede?Sevgi Gökbudak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Paşa Bulvarı Akıncı mahallesi No 172/2 Konak İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Gökbudak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Gökbudak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevgi Gökbudak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Gökbudak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevgi Gökbudak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevgi Gökbudak hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sevgi Gökbudak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri