Yalı Mahallesi 6523. Sokak Park Yaşam Ticaret Merkezi Kat:4 Daire:408 No: 32 B1, İzmir
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Yaşlılar İçin Depresyon Ölçeği
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
p.....
Sevgi Hanım’a doktor takvimindeki yorumlara güvenerek gittim. İlk gidişimdi. Gerçekten yaklaşımı size kendinizi rahat hissettiriyor. Bir dostunuzla sohpet eder gibi rahatça içinizi dökebiliyorsunuz. Kendimi rahat hissedebilmem benim için çok önemliydi ki görüşmelerimiz daha verimli olabilsin. O samimiyeti ve güveni fazlasıyla veriyor.
Kardesim ilk defa bir psikiyatriste gidecegi icin yalniz gitmek istemedi.görüşmeden sonra kendisini çok iyi hissettigini söyledi.onun memnuniyeti sonucu ben yorum yapiyorum çünkü randevuyu ben almistim .kendisine çok tesekkur ederiz.
öz...
1 ay once yasadigim ve altindan kalkmakta zorlandigim travmayla ilgili yardim almak icin ulastim kendisine. Yaklasimi, yon gostermesi, tavri cok kibar ve yapici. Gorusmelere devam edicem. Kesinlikle faydasi olacagina inaniyorum.
f....e
Hekimimizden çook memnun kaldık bir çok psikiyatrist denedikten sonra Sevgi hanımda gönül rahatlığıyla kalmaya karar kıldık çok karmaşık bir durumun içindeyken adım adım birlikte doğru tedaviye doğru yol aldık bir anne olarak kendisinde beni en mutlu eden şey ise kafama takılan her konuda diğer psikiyatristlerin dışında her saat ve dakika ulaşılabilir olması ve kişiye umutla birlikte güven vermesi teşekkürler ediyorum
m ...d
Canim doktorum o kadar tatli o kadar sevecendir ki...Sizinle sevinir sizinle uzulur bir dost gibi...Yuzunden anlarsiniz ne hissettigini.8 aydir kendisine gidiyorum.Zor bir donemi atlattim sayesinde.Kendisine tesekkur ediyorum.Gecmeyecek sandigim kotu gunler gecti.Iyi ki var....
t.....
Eğer iyi hissetmek için bir doktor aranıyorsa o isim sadece Sevgi Gül Ertürk olmalıdır. Harika bir dinleyici, sakinliği, pozitifliği, sizi anladığınızı söylemesi, sorunlarınızı küçük görmemesi, çözüm odaklı olması, tavsiyeleri, desteklemesi, bir terapide olması gereken her şey mükemmeldi. İyi ki varsınız Sevgi Gül Ertürk..
m....g
yaklasik 4 aydir sevgi hanimla gorusme sagliyoruz. bkb semptomlari nedeniyle danisma karari almistim ve ilk gittigim seanstan beri cozumlerinden ve desteginden cok memnunum, ataklarda da ciddi azalma var. kesinlikle ilerleme katedebileceginiz basarili bir doktor.
a....k
Sevgi Hanım gerçekten çok iyi bir hekim. Kendisiyle tanışmam , doktorum olması hayatımda yaptığım en iyi şey. Zor dönemlerimde bana ışık tuttuğu için çok şanslıyım. Sayesinde kendimi tanıma fırsatı buldum. Ayrıca hiç aklımda yokken sigarayı bıraktım. Ailevi , kişisel sorunlarımda ,yıllardır çözemediğim durumlarda beni aydınlattığı için minnettarım.
ha...a
Yaklaşık bir senedir sevgi hanımının danışanıyım.Okb şikayetiyle yanına gittim ve şuan gercekten cok iyiyim.işinin ehli çok başarılı sizinle iletişimi çok iyi bir doktor.Kesinlikle tavsiye ederim.çok teşekkürler
gu...e
Yaşadığım travmalar ağır geldi yaşam kalitemi düşürdü.iyiki gitmişim.kendisinden çok memnun kaldım..
Sevgi Gül Ertürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Gül Ertürk, Psikiyatri. Size Sevgi Gül Ertürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMDR Terapi, Psikoterapi, Panik Bozukluğu Şiddet Ölçeği, Aile Terapisi, Bağımlılık Danışmanlığı, Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi.
Sevgi Gül Ertürk adresi nerede?Sevgi Gül Ertürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi 6523. Sokak Park Yaşam Ticaret Merkezi Kat:4 Daire:408 No: 32 B1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Gül Ertürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Gül Ertürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevgi Gül Ertürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Gül Ertürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sevgi Gül Ertürk hangi dilleri konuşuyor?Sevgi Gül Ertürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevgi Gül Ertürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Gül Ertürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevgi Gül Ertürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevgi Gül Ertürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Sevgi Gül Ertürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler