Doğu Akdeniz Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Bölümünden 2016 yılında mezun oldum.Mesleki kariyerime katkıda bulunacak bir çok kurs ve kongreye katılım sağladım.Nörolojik Rehabilitasyon alanıyla yakından ilgilenmekte ve kadın sağlığı alanında çalışmaktayım.Doğum öncesi ve doğum sonrası fizyoterapi ve rehabilitasyon,inkontinans(idrar kaçırma),konstipasyon(kabızlık).vajinismus, gebelik döneminde egzersiz konuusunda da danışanlarıma destek olmaktayım.Aynı zamanda ortopedi alanında sıklıkla bel-boyun-omurga sorunlarıyla danışan kabul etmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

FizyoÇarşamba Fizyoterapi & Pilates
Çay Mahallesi,Hacı Yunuszade Güneşdoğdu Caddesi,Güneşdoğdu Plaza ABlok Kat 2 No;6, Çarşamba

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Makaleler
Röportaj

Konum: FizyoÇarşamba Fizyoterapi & Pilates Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Mukemmel....çok iyi hizmet....baş ağrıma iyi geldi...şuan bel ağrım için gidiyorum faydasını çok görüyorum ..tavsiye ediyorum..

Ağrılarım için başladığım seanslarim çok güzel ve eğlenceli geçti.ağrılarımi tek geçiren yer oldu. Boyun düzleşmesi , bel düzleşmesi ve fibromiyalji ağrılarım düzeldi. İyiki sizi tanıdım tavsiye ediyorum.

Kalp rahatsızlığım için başvurdum. Anjiyo oldum. Kalp kaslarını güçlendirmek için pilates yapıyoruz. Haftada 2 gün gidiyorum. Olumlu sonuçlar alıyorum. Çok memnunum. Sevgi Hanım çok çok iyi bir uzman. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Öz kızım gibi cana yakın.

Eşimin bel fıtığı ve bel kayması için başvurduk. 2 seans aldı. Şu an eşim iyi, ağrıları geçti. Seanslarımızı bitirdik. Tekrar sorun olursa gideceğiz. Sevgi Hanım çok iyi bir uzman. Tavsiye üzerine gittik. Çok memnunuz. İnsana yaklaşımı ve davranışı çok güzel.

Z

Bel ağrısı şikayeti için gittim. Kendim araştırıp buldum. 1 seans aldım. Sürecim devam ediyor. Ağrımda hafifleme oldu. Çok güler yüzlü birisi. Danışanı ile ilgili iyi bir uzman. Çok memnun kaldım.

Lösemi geçirdiğim için kas ve kemiklerim oldukça zayıflamıştı. Kifoz ve boyun düzleşmesi oluşmuştu. İyileştikten sonra Sevgi Hanımla egzersiz sürecine girdik. 2.5 ay içerisinde 18 seans aldım. Ağrılarım geçti. Duruşumun düzeldiğini hissediyorum, daha rahat dik durabiliyorum. Günlük hayatımda da yapabileceğim birçok egzersiz gösterdi. Sevgi abla oldukça pozitifti. Bu seanslarımıza da çok olumlu yansıdı. İşini çok severek yapıyor. Çok memnun kaldım. Herkese de tavsiye ederim :)

Kifoz, skolyoz ve boyun düzleşmesi için gittik. Doktor tavsiyesi üzerine kızım için başvurduk. 3 boyutlu skolyoz egzersizleri uyguluyor. Güzel sonuçlar elde ediyoruz. 4 aydır gidiyoruz. 25 dereceydi, 3 derece düşmüş. Boyun düzleşmesi tamamen düzeldi ama egzersiz yapmaya devam ediyoruz. Her aradığımda iletişim kurabiliyoruz, mesajlaşabiliyoruz. Kendileri arayıp takip ediyorlar. Sevgi Hanım güler yüzlü bir uzman. İşinde çok iyi. Seanslara arada ben de katılıyorum. Evde çalışmasına yardımcı olmak için. Sorduğum sorulara da cevap veriyor. Biz memnunuz.

Ameliyat oldum. Boynumda güçsüzlük başlamıştı. 15-20 seans aldım. Tüm işlemleri uyguladı. Faydasını gördüm. Biraz ara verdim. Devamlı gidemedim. Tavsiye üzerine gittim kendisine. Çok iyi bir uzman. Tam istediğim gibi. Hiçbir sorun yaşamadım. Danışanına çok iyi davranıyor. Ben memnunum.

Kas zayıflığı, sırt ve boyun ağrısı için gittim. Tavsiye üzerine başvurdum. 6 ay oldu gideli. 2 ay fizik tedavi aldım. Ağrılarım çoktu. Şu an aletli pilates yaptırıyor. Kızımla birlikte devam ediyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Allah ondan razı olsun. Çok yardımcı oluyor. Ben ilk defa böyle bir uzmanla birlikteyim. Hareketleri yaptığımda iyiyim. Bıraktığımda ağrılarım başlıyor. Devamlı yapılması gereken bir şey. Sevgi Hanım çok iyi, sempatik ve pozitif bir insan. Kendi kızım gibi sevdim. Ağrılarım ve vücuduma göre hareket ediyor.

T

Omuz ağrısı şikayetiyle başvurdum. 2 seans aldım. Seansın faydası oldu. Ağrılarıma iyi geldi. Beklediğimden de iyiydi. Sevgi Hanım iyi bir uzmandı. Başarılıydı. Kendisiyle rahat bir şekilde iletişim kurulabiliyor.