Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Çay Mahallesi,Hacı Yunuszade Güneşdoğdu Caddesi,Güneşdoğdu Plaza ABlok Kat 2 No;6, Çarşamba
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
se...r
Mukemmel....çok iyi hizmet....baş ağrıma iyi geldi...şuan bel ağrım için gidiyorum faydasını çok görüyorum ..tavsiye ediyorum..
se...
Ağrılarım için başladığım seanslarim çok güzel ve eğlenceli geçti.ağrılarımi tek geçiren yer oldu. Boyun düzleşmesi , bel düzleşmesi ve fibromiyalji ağrılarım düzeldi. İyiki sizi tanıdım tavsiye ediyorum.
a....ö
Kalp rahatsızlığım için başvurdum. Anjiyo oldum. Kalp kaslarını güçlendirmek için pilates yapıyoruz. Haftada 2 gün gidiyorum. Olumlu sonuçlar alıyorum. Çok memnunum. Sevgi Hanım çok çok iyi bir uzman. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Öz kızım gibi cana yakın.
s....)
Eşimin bel fıtığı ve bel kayması için başvurduk. 2 seans aldı. Şu an eşim iyi, ağrıları geçti. Seanslarımızı bitirdik. Tekrar sorun olursa gideceğiz. Sevgi Hanım çok iyi bir uzman. Tavsiye üzerine gittik. Çok memnunuz. İnsana yaklaşımı ve davranışı çok güzel.
z....a
Bel ağrısı şikayeti için gittim. Kendim araştırıp buldum. 1 seans aldım. Sürecim devam ediyor. Ağrımda hafifleme oldu. Çok güler yüzlü birisi. Danışanı ile ilgili iyi bir uzman. Çok memnun kaldım.
a…...…
Lösemi geçirdiğim için kas ve kemiklerim oldukça zayıflamıştı. Kifoz ve boyun düzleşmesi oluşmuştu. İyileştikten sonra Sevgi Hanımla egzersiz sürecine girdik. 2.5 ay içerisinde 18 seans aldım. Ağrılarım geçti. Duruşumun düzeldiğini hissediyorum, daha rahat dik durabiliyorum. Günlük hayatımda da yapabileceğim birçok egzersiz gösterdi. Sevgi abla oldukça pozitifti. Bu seanslarımıza da çok olumlu yansıdı. İşini çok severek yapıyor. Çok memnun kaldım. Herkese de tavsiye ederim :)
s....)
Kifoz, skolyoz ve boyun düzleşmesi için gittik. Doktor tavsiyesi üzerine kızım için başvurduk. 3 boyutlu skolyoz egzersizleri uyguluyor. Güzel sonuçlar elde ediyoruz. 4 aydır gidiyoruz. 25 dereceydi, 3 derece düşmüş. Boyun düzleşmesi tamamen düzeldi ama egzersiz yapmaya devam ediyoruz. Her aradığımda iletişim kurabiliyoruz, mesajlaşabiliyoruz. Kendileri arayıp takip ediyorlar. Sevgi Hanım güler yüzlü bir uzman. İşinde çok iyi. Seanslara arada ben de katılıyorum. Evde çalışmasına yardımcı olmak için. Sorduğum sorulara da cevap veriyor. Biz memnunuz.
s....t
Ameliyat oldum. Boynumda güçsüzlük başlamıştı. 15-20 seans aldım. Tüm işlemleri uyguladı. Faydasını gördüm. Biraz ara verdim. Devamlı gidemedim. Tavsiye üzerine gittim kendisine. Çok iyi bir uzman. Tam istediğim gibi. Hiçbir sorun yaşamadım. Danışanına çok iyi davranıyor. Ben memnunum.
e....ö
Kas zayıflığı, sırt ve boyun ağrısı için gittim. Tavsiye üzerine başvurdum. 6 ay oldu gideli. 2 ay fizik tedavi aldım. Ağrılarım çoktu. Şu an aletli pilates yaptırıyor. Kızımla birlikte devam ediyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Allah ondan razı olsun. Çok yardımcı oluyor. Ben ilk defa böyle bir uzmanla birlikteyim. Hareketleri yaptığımda iyiyim. Bıraktığımda ağrılarım başlıyor. Devamlı yapılması gereken bir şey. Sevgi Hanım çok iyi, sempatik ve pozitif bir insan. Kendi kızım gibi sevdim. Ağrılarım ve vücuduma göre hareket ediyor.
t....h
Omuz ağrısı şikayetiyle başvurdum. 2 seans aldım. Seansın faydası oldu. Ağrılarıma iyi geldi. Beklediğimden de iyiydi. Sevgi Hanım iyi bir uzmandı. Başarılıydı. Kendisiyle rahat bir şekilde iletişim kurulabiliyor.
Sevgi Gül Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Gül Köse, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sevgi Gül Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Sevgi Gül Köse adresi nerede?Sevgi Gül Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çay Mahallesi,Hacı Yunuszade Güneşdoğdu Caddesi,Güneşdoğdu Plaza ABlok Kat 2 No;6 Çarşamba
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Gül Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevgi Gül Köse uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevgi Gül Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Gül Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevgi Gül Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Gül Köse tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevgi Gül Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 141 hasta / danışan, Sevgi Gül Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Gül Köse hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Gül Köse tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.