Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Preoperatif Değerlendirme
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
t....b
Doktorum çok iyi birisi ikinci doğumunu yaptım 15gun önce ben bu kadar güzel ilgilenen bir doktora denk gelmemiştim sabırla ve titizlikle yakın takibe aldı doğumum sezaryen doğum oldu ve sonrasında tekrar sorunum oldu yine aynı şekilde ilgiliydi çok teşekkür ediyorum kendisine başarılarının devamını dilerim gitmek isteyen herkese tavsiyem
f.....
Hamilelik süreçlerinde psikolojik açısından en önemli şey doktor ve doktorun davranışlarıdır. Sevgi Hanım hamilelik süreçlerimde güler yüzlü,hastasıyla güzel sohbet eden ve onları detaylı bilgilendiren bir uzman doktordur kendisinden çok memnunum ve çok seviyorum başarılarının devamını diliyorum...
a....k
Eskişehir şehir Hastanesi'nde Doktor Sevgi Güleç hanım'a gittim çok güler yüzlü bir doktor. Cinsel sağlık polikliniğine de kendisi bakıyormuş bir saat boyunca beni bilgilendirdiği için, Güler yüzü için psikolog gibi sabırla dinleyip anlattığı için çok teşekkür ediyorum. Eskişehir şehir hastanesinin cinsel sağlık polikliniği açtığını bilmiyordum Çok yararlı buldum doktor Sevgi hanım da çok başarılı tebrik ediyorum ve çok teşekkür ediyorum.
Öncelikle güler yüzlü, samimi ve ilgili bir dr olan Sevgi Hanım'a teşekkür ediyorum. Yaklaşık bir ay önce rahim ameliyatımı gerçekleştirdi. Şuan sorunlarımdan kurtuldum ve daha kaliteli bir yaşam sürüyorum. Bilgilendirme ve yaptığı açıklamalar tatmin edici ve güven verdiği için ameliyata gönül rahatlığı ile girdim. Her seferinde aynı ilgi ve güvenle kontrollerim hala devam ediyor. Allah razı olsun.
k....
Sevgi Hanimin Yönlendirmesi Sayesinde Gebe Kaldım ve bu asamasa psikolojik olarak çok yardim etti şimdi ise takipli gebesiyim..şükürler olsun sevgi hanım gibi bi doktor ile karşılaştım .. hem çok güler yüzlü tatlı dilli ve çok açıklayıcı bi şekilde anlatımı .. iyi ki varsınız sevgi hanım şehir hastanesi çok şanslı sizin gibi kaliteli bi doktorla çalıştığı için ..Gülen Yüzünüz Daim Olsun ...
se...v
Sevgi hanımın yaptığı rahim ameliyatı sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. Daha 20 gün oldu ameliyatım ama rahatım. İlgisi ve güvenirliği sayesinde gönül rahatlığıyla ameliyat oldum. Kendisine bu güzel tavırlarından ötürü teşekkür eder başarılar dilerim.
ni...n
Teşekkürler Sevgi hanım ...Dikiş açılması sebebiyle gittiğim acil serviste Sevgi hanım çok güzel ilgilendi ve tekrar dikiş attı.onun denk gelmesi çok iyi oldu başka bi doktor olsa bu kadar güzel ilgilenmeZdi..çok güler yüzlü ve işini iyi yapan bi doktor...iyiki gelmiş Eskişehir’e..
em...0
Sevgi Güleç ilginiz için çok çok teşekkürler doktor hanım güler yüzlü harika bir insan kizimiz olacağını öğrenince çok sevindik doktor hanımın ilgiside çok mutlu etti bizi bebeğimiz de gayet sağlıklı cok mutluyuz sekleteriniz de sizin gibi çok iyi ve güler yüzlü herşey için teşekkür ederim doktor hanım gönül rahatlığıyla gidilebilecek bir uzman.
çi...e
Merhaba, Kadın doğum doktorları; Sevgi Güleç, Bülent Arıcı, Anıl Murat Sever,Seval Zeren, Kadın doğum katındaki fiş veren genç bayan arkadaşlara, MR servisinde sıra veren Taliha hanım'a gerçekten çok teşekkür ederim... Her ne kadar semt polikliniği olarak gözükse de gerçekten inanılmaz derece bilgili ve güler yüzlü doktor ekip arkadaşlar mevcut hastanenizde , Hastaların psikolojileri genelde aman başka doktora da gösterelim olur ancak ben sizlerinden yanınızdan ayrıldığımda gerçekten başka doktor ihtiyacı hissetmeden sizlere o kadar çok güveniyorum ki , işte bu nokta da zaten düğüm çözülüyor ve doktorlarınızın ne kadar işlerine son derece bağlı ve severek yaptıkları ortaya çıkıyor.... sizlere tekrar tekrar çok tşk ederim... Sizlere sonsuz derece de güveniyorum.....
ay...n
Annemin ameliyatını yapan kadın doğum servisindeki Dr.Sevgi hanıma çok teşşekkür ediyorum. Yüzünden gülücükler eksilmesin. İlgisi hoşgörüsü ve sabrı için minnettarım. Bize o kadar güzel herşeyi anlattıki annemi ona emanet ederken hiç korkmadım.Hayat boyu başarılar diliyorum.
Sevgi Güleç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Güleç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sevgi Güleç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu.
Sevgi Güleç adresi nerede?Sevgi Güleç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 71 Evler Mahallesi Çavdarlar Sokak No:144 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Güleç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Güleç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevgi Güleç hangi dilleri konuşuyor?Sevgi Güleç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevgi Güleç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Güleç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevgi Güleç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevgi Güleç hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sevgi Güleç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Güleç hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Güleç, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Sevgi Güleç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları