Alınan Eğitimler
- Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu Bilişsel ve Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları Eğitimi Temel Düzey
- Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu Bilişsel ve Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları Eğitimi İleri Düzey
- Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu Kompulsif Biriktirme Bozukluğunda BDT Uygulamaları
- Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu Alkol ve Madde Kullanımı Sorunlarında BDT Uygulamaları
-Prof. Dr. Vahdet Görmez Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
-Doç. Dr. Alev Girli "Zihin Kuramı ve Sosyal Beceriler Uygulayıcı Eğitimi"
-Prof. Dr. Byron Norton ve Dr. Nilüfer Devecigil Deneyimsel Oyun Terapisi 1. Düzey (APT Onaylı Sertifika)
- Prof. Dr. Byron Norton ve Dr. Nilüfer Devecigil Deneyimsel Oyun Terapisi 2. Düzey (APT Onaylı Sertifika)
Alınan Test Eğitimleri
-WISC-4 Zeka Testi (6-16 Yaş)
-Moxo Testi (Dikkat, Zamanlama, Dürtüsellik ve Hiperaktivite)
-AGTE (Ankara Gelişim Envanteri)
-Denver 2 Gelişimsel Tarama Testi
-MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri)
Deneyimsel Oyun Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
WISC-4 Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Do Eğitim Merkezi
Çocuğumun kekemelik problemi olduğu için Sevgi Hanımla oyun terapisine başlamıştık. Son zamanlarda arkadaşlarıyla oyun oynarken çok fazla kekelediğini farketmiştim gelen tepkiler sonrasında aslında kendiside farkına varmaya başlamıştı. Oyun terapisiyle birlikte kekemeliği ciddi oranda azaldı ve özgüveni daha fazla arttı. Sevgi Hanım bu süreçte bize çok destek oldu her sorduğum soruyu yılmadan cevaplandırdı. Bu süreçte beni en çok mutlu eden şey çocuğumla Sevgi Hanımın iletişimi oldu iyi ki yollarımız birleşmiş.
Kızımın kaygılarından dolayı yollarımız kesişti Sevgi hanımla,iyi ki de kesişmiş.Süreç başından bu zamana kadar kızımda herkes tarafından farkedilir bir değişim var.Ebeveyn olarak bize gösterdiği yollar hep iyiye çıktı.İyi ki hayatımıza dokunmuş.
d....̇
altı yaşında kız çocuğum için Sevgi hanıma başvurduk kızımın çok yoğun öfke problemleri vardı sürekli olarak ağlıyordu istediği olmayınca kendini yere atma kendini ısırma çığlık kıyamet kopartıyordu. Okulda okulda da istemediği olunca Ağlamaları oluyordu. Daha sonra oyun terapisine başladıktan sonra Sevgi hanım bizim nasıl davranmamız gerektiğini neler yapmamız gerektiğini hakkında bilgiler verdi daha sonra seansları ilerledikçe kızındaki davranışlar değişmeye başladı daha sakin olmaya başladı daha kendini ağlamadan ifade edebilen bir çocuk olmaya başladı seansları ilerledikçe çok hızlı bir şekilde ilerleme kat ettik. Sevgi hanımla görüştükten sonra SEANSLAR hem bize hem de kızıma iyi geldi
Sevgi Sabuncu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Sabuncu, Psikoloji. Size Sevgi Sabuncu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Deneyimsel Oyun Terapisi, WISC-4 Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Oyun Terapisi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Denver II Gelişimsel Tarama Envanteri, Çocuk ve Ergen Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Sevgi Sabuncu adresi nerede?Sevgi Sabuncu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şenlikköy, Yeni Bağlar Sk. NO 6, 34153 Bakırköy/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Sabuncu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevgi Sabuncu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevgi Sabuncu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Sabuncu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevgi Sabuncu hangi dilleri konuşuyor?Sevgi Sabuncu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevgi Sabuncu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Sabuncu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevgi Sabuncu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sevgi Sabuncu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu