Binevler mahallesi Dr. Sadık Ahmet caddesi 13012. Sokak K: 1 :No:4, Onikişubat, Kahramanmaraş
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Diyabet Diyeti
Binevler mahallesi Dr. Sadık Ahmet caddesi 13012. Sokak K: 1 :No:4, Kahramanmaraş
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Ben Diyetisyen Sevgi Sevmez
Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü geçtiğimiz aylarda tamamlamış; enerjisi kendinden taşan, insanların hayatlarına güzel farkındalıklar katan taptazecik bir diyetisyenim
Şuanda freelance çalışıyor, çok sevdiğim oyuncu ve manken arkadaşlarımın yanında kendi kapasitemi aşmayacak ve verimli olacağımı düşündüğüm sayıda danışanımın hayatına sağlık, lezzet ve doyum katacak diyet programları oluşturup, yüz yüze ve online takip ederek sağlıkla ışıldama süreçlerinde yanlarında oluyorum. Şimdilerde ‘Fit Oyuncunun Beslenme Rehberi’ adlı bir kitapçığı hayata geçirdim onun daha çok insana ulaşması ve fayda sağlaması için çalışmalar sürdürüp, danışan takiplerime devam ediyorum. Senin de sağlıkla ışıldaman ve keyifle gülümsen için hayata yanında olmak istiyorum. İletişim formunu kullanarak bana ulaşmanı heyecanla bekliyorum
ru....
Dyt. Sevgi SEVMEZ ile görüşme nedenim kilo problemim olmasıydı. Kendisiyle herkese tavsiye edebileceğim bir süreç geçirip hedefimize ulaştım ve sağlığıma kavuştum
n ...c
Kendisi hayatının her anında işine tutkuyla bağlı başarılı bir diyetisyen :) Hayatınızdaki olumsuz alışkanlıkları olumlu davranışlara dönüştürme konusunda oldukça kabiliyetli. Hemde bunu size bile hissettirmeden yapabiliyor :) Ayrıca danışanlarının sorunlarını anlayıp; hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Amacınız belli listelere uyum gösterip bir ayda 3-5 kilo vermek değilde sağlıklı beslenmeyi öğrenip yaşam tarzı haline getirmekse kesinlikle doğru insanı buldunuz.
Sevgi Sevmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Sevmez, Diyetisyen. Size Sevgi Sevmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri.
Sevgi Sevmez adresi nerede?Sevgi Sevmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Binevler mahallesi Dr. Sadık Ahmet caddesi 13012. Sokak K: 1 :No:4 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Sevmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Sevmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevgi Sevmez hangi dilleri konuşuyor?Sevgi Sevmez ile Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sevgi Sevmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Sevmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevgi Sevmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevgi Sevmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sevgi Sevmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kahramanmaraş Şişmanlık (Obezite)
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Aşırı Kilo Alımı
Kahramanmaraş İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom