I. ULUSAL DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
BELLEK TİPLERİ VE BELLEK BOZUKLUKLARI, ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ
II. ULUSLARARASI DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜZİK TERAPİSİ, Prof. Dr. Şükrü TORUN
KEKEMELİK TERAPİLERİNDE BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI YAKLAŞIM VE EXPOSURE
OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUĞUNDA OYUN VE DİL GELİŞİMİ
TANIDAN TERAPİYE SELEKTİF MUTİZM
AFAZİDE BİLİŞSEL BECERİLER: DEĞERLENDİRMEDEN TERAPİYE, Öğr. Üyesi Özlem OĞUZ
DİL VE KONUŞMA BOZUKLUKLARINDA BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI YAKLAŞIMIN KULLANILMASI: TEMEL KAVRAMLAR, SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ
Online Danışmanlık +21 daha fazla
Ses Terapisi
Yutma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
s....p
Biz rehabilitasyon merkezi taniştik oğlumda konuşma zorluğu vardı onu sayesinde ilerleme kaydetti hala devam ediyor herkese tavsiye ederim mesleğini hakkı nı veriyor severek yapıyor. Mesleği uzman biri kendisi başarıların devamını dilerim herkese kesinlikle tavsiye ederim
m...
Sevgi Hocaya arkadaş tavsiyesi ile ulaştık. Bizim çocuğumuzda konuşma güçlüğü çektiği için Sevgi Hocaya başvurduk. Çevreme de tavsiye ederim, çünkü biz çok memnunuz konuşma konusunda oldukça yol katettik.
e...
Sevgi Hanım'ı rehabilitasyon merkezi sayesinde tanıdık. Dil ve konuşma raporumuz çıkmıştı, bu sebeple Sevgi Hanım'la başladık. Oğlum 5 yaşında ve 2 senedir Sevgi Hanım'la yolumuza devam ediyoruz. Oğlum 2'li 3'lü cümleleri kuramıyordu, harfleri doğru çıkaramıyordu ama şu an gayet güzel bir şekilde cümle kurabiliyor ve harflerin çoğunu doğru çıkarabiliyor. Sevgi Hanım'ın yaklaşımı da bu süreçte bizim için çok önemliydi. Oğluma olan yaklaşımı, ilgisi, alakası ve sevecenliği tarif edilemez. Çok seviyoruz Sevgi Hanım'ı. Çevreme tavsiye ederim.
h...
Oğlumun artikülasyon bozukluğu ve fonolojik bozukluğu vardı, düzelme yoktu. Karışık kelimeler konuşuyordu, anlaşılırlığı düşüktü, ta ki Sevgi hocamızla karşılaşınca, ya denk hocamızla, iyi ki yollarımız kesişti. Sevgi hocamız ilgisiyle, iletişimiyle oğlumun konuşmasını düzeltti, anlaşılır hale getirdi. İyi ki benim oğlumun hocası. İyi ki var, başarılarının devamını dilerim. Herkese buradan tavsiye ederim.
m....)
Çocuğumun konuşmasında ve davranışlarında bozukluk vardı. Kelime haznesinde kelime yoktu. Çok güzel ilerledik. Çocukla ve bizimle iletişimi çok güzel. Dört dörtlük bir uzman. Olumlu sonuçlar aldık ve almaya devam ediyoruz. Bu farkı okulda öğretmenler de görüyor. Davranışlarında da büyük bir başarı elde ettik. Sevgi Hanım'dan memnunuz.
s....)
Oğlum için başvurdum. Kelimeleri tam çıkaramıyordu. Kendim araştırarak uzmanımızı buldum. 11 seans aldık. Kelimeleri tam çıkarmaya başladı. Diplomasını da aldı. Sürecimiz bitti. Sevgi Hanım'ın çocuğumla ilgilenmesi konuşması çok iyiydi. Oğlum Sevgi Hanım'ı çok sevdi. Sürekli gitmek istedi. Biz memnun kaldık.
z....)
Konuşma gecikmesi için başvurduk. İnternetten araştırdım uzmanımızı. 3 ay oldu gideli. Çok güzel destek veriyor. Oğlum cümle kurmaya ve konuşmaya başladı. Artık kendisini ifade edebiliyor. Sevgi Hanım güler yüzlü, gayet samimi birisi. İşini severek yapıyor. Çocuklarla güzel ilgileniyor. Oğlum koşa koşa gidiyor yanına.
m...
Çocuğumun konuşma gecikmesi için rehabilitasyon merkezine başvurduk. Sevgi Hoca ile derslere başladık. Sevgi Hocadan memnunum, iyi birisi, güler yüzlü, çocuğa iyi davranması benim için yeterli, tavsiye ederim.
f....)
Oğlumun konuşma geriliği var. Doktorumuz terapist önerdi. Biz de öyle gittik. Çok ilgili, alakalı ve güler yüzlü bir uzman. Süreci çok güzel yönetiyor. Velilere her zaman açıklamalar yapıyor. Çocuğum da çok sevdi kendisini ve derslerine katılmayı. Sürecimiz olumlu ilerledi ve verimli geçti. Herkese tavsiye ediyorum. Hiç düşünmeden gidebilirsiniz. Başarılı bir uzman.
m...
Sevgi Hoca'mız ile 2 yıl önce tanıştık. O zamanlar oğlumun tek tük kelimeleri vardı, şimdi kelime sayısı arttı ve anlaşılırlık üzerine çalışıyoruz. Sevgi Hanım çok ilgili ve sevecen biri. Oğlum da hocasını seviyor. Herkese tavsiye ederim.
Sevgi Türkoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Türkoğlu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Sevgi Türkoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Sevgi Türkoğlu adresi nerede?Sevgi Türkoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Türkoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevgi Türkoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevgi Türkoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Türkoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevgi Türkoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Türkoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevgi Türkoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Sevgi Türkoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.