Cinsel Terapi
Psk. Sevgi Yaramış
Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Zorunlu stajımı Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yaptım . Gönüllü olarak çeşitli Psikolojik Danışmanlık merkezlerinde staj yaptım.
Kognitif Davranış Terapileri ,Şema Terapisi, Cinsel terapi çift ve boşanma terapisi , Aile danışmanlığı, Objektif testler , Wisc-R, MMPI eğitimlerini aldım.
1 sene Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde özel öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve konuşma bozuklukları olan çocuklar ve aileleri ile çalıştım.
Şuanda Bakırköy ve Şişli'de Danışanlarımı görmekteyim.
*Çocuk
*Kayıp/ Yas terapisi
*Alkol/ Madde bağımlılığı
Alanlarında hizmet vermekteyim.
be...n
Sevgi hanımdan aldığım destek, hayatımda büyük bir fark yarattı. Profesyonelliği ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimi daha iyi tanıdım ve zorlukların üstesinden gelmeyi öğrendim. Kendisi, sadece bir terapist değil, aynı zamanda hayatınıza ışık tutan bir rehber. İyi ki yollarımız kesişmiş!
ka...k
Sevgi hanım ile bir arkadaşım vasıtası ile nisan ayı gibi tanıştım. Benim için zor bir dönemdi, kaygılar yaşıyordum. O dönemden itibaren Sevgi hanımla geçirdiğimiz seanslardan sonra hayatımda yeni bir dönem başladı. Hala seanslarımıza devam ediyoruz ve her görüşmemiz benim için yeni bir şey farketmemi sağlıyor. Sevgi hanım ilk günden beri detaylı dinliyor ve detayları aklında tutuyor. Nokta atışı soruları ile düşünmeyi ve farkındalığı sağlıyor çoğu zaman. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum.
Sevgi Yaramış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Yaramış, Psikoloji. Size Sevgi Yaramış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Sevgi Yaramış adresi nerede?Sevgi Yaramış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Eyüp
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Yaramış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Yaramış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevgi Yaramış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Yaramış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sevgi Yaramış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Yaramış bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevgi Yaramış ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevgi Yaramış hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sevgi Yaramış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Yaramış hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Yaramış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.