İstanbul, Eyüp

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Psk. Sevgi Yaramış

Merhaba ben Psikolog Sevgi YARAMIŞ.
Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Zorunlu stajımı Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yaptım . Gönüllü olarak çeşitli Psikolojik Danışmanlık merkezlerinde staj yaptım.
Kognitif Davranış Terapileri ,Şema Terapisi, Cinsel terapi çift ve boşanma terapisi , Aile danışmanlığı, Objektif testler , Wisc-R, MMPI eğitimlerini aldım.
1 sene Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde özel öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve konuşma bozuklukları olan çocuklar ve aileleri ile çalıştım.
Şuanda Bakırköy ve Şişli'de Danışanlarımı görmekteyim.

*Çocuk
*Kayıp/ Yas terapisi
*Alkol/ Madde bağımlılığı
Alanlarında hizmet vermekteyim.

Konum: Psk. Sevgi Yaramış Online Terapi

Sevgi hanımdan aldığım destek, hayatımda büyük bir fark yarattı. Profesyonelliği ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimi daha iyi tanıdım ve zorlukların üstesinden gelmeyi öğrendim. Kendisi, sadece bir terapist değil, aynı zamanda hayatınıza ışık tutan bir rehber. İyi ki yollarımız kesişmiş!

K
Konum: başka bir yer Diğer

Sevgi hanım ile bir arkadaşım vasıtası ile nisan ayı gibi tanıştım. Benim için zor bir dönemdi, kaygılar yaşıyordum. O dönemden itibaren Sevgi hanımla geçirdiğimiz seanslardan sonra hayatımda yeni bir dönem başladı. Hala seanslarımıza devam ediyoruz ve her görüşmemiz benim için yeni bir şey farketmemi sağlıyor. Sevgi hanım ilk günden beri detaylı dinliyor ve detayları aklında tutuyor. Nokta atışı soruları ile düşünmeyi ve farkındalığı sağlıyor çoğu zaman. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum.