Ergoterapi Randevusu
Ergoterapi Randevusu
Bilişsel Rehabilitasyon
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Erg. Sevgi Zivaroğlu
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Görme Rehabilitasyonu
Kognitif Rehabilitasyon
Nörolojik Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
s...
Sevgi Hocamızı rehabilitasyon merkezimizde tanıdık. Oğlumun otizm süreci için başvurduk ve Sevgi Hocamız ile çok güzel bir iletişim kurduk. Kendisi empati yeteneği güçlü, sabırlı ve pozitif iletişimi kuvvetli bir profildir. Bu nedenlerden dolayı oğlumla Ergoterapi almaya devam etmek istiyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Erg. Sevgi Zivaroğlu
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Birlikte çalışarak daha da güzel sonuçlar alacağımıza eminim.
ö...
Sevgi Hocamızla kurum aracılığıyla tanıştık. Oğlumun denge problemi, ses, koku ve dokunsal hassasiyet sorunları vardı. İlk olarak oğlumu tanımak istedi ve benimle iletişime geçti. Destek aldığımız süre boyunca her detaya büyük bir özenle dikkat etti. Durumu ve süreci bana en ince ayrıntısına kadar açıkladı ve ne yapabileceğim konusunda yönlendirmelerde bulundu. Kendisiyle birlikte büyük bir ilerleme kaydettik. Şu an oğlumda hiçbir sorun kalmadığını söyleyebilirim. Hatta başka arkadaşlara da tavsiye ettim ve onlar da çok memnun kaldılar. Sevgi Hocamıza verdiği emek ve sabır için, beni bilgilendirip endişelerimi giderdiği için anne olarak çok teşekkür ederim.
Erg. Sevgi Zivaroğlu
İlerlememiz de anne olarak desteğiniz çok etkili oldu, birlikte çalışma konusunda gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederim. Yolunuz başarılar ile dolu olsun.
a...
Sevgi Hocayı ilgi ve alakası nedeniyle oğlum ve ben çok sevdik. Gerçekten işinin uzmanı bir profesyonel. Onunla bir rehabilitasyon merkezinde tanıştık. Orayı tercih etmemizin nedeni, oğlumun hem dil hem de ergoterapi ihtiyacının olmasıydı ve bu merkezin iki uzman öğretmeni de bulunuyordu. Sevgi Hoca ile bu şekilde tanıştık. Onu çevreme tavsiye ederim elbette. Oğlum için çok sakin bir şekilde çalışması ve onu kısa sürede çok iyi anlaması beni etkiledi. Derslerden sonra bizi çok güzel bir şekilde yönlendiriyordu ve oğlum derslere mutlu bir şekilde girip mutlu çıkıyordu. Genellikle diğer öğretmenlere oğlumun eksikliklerini veya farklılıklarını ben söylerken, Sevgi Hoca bunları kendisi anlıyordu. Ayrıca spor alanına ve psikologa yönlendirmesi, oğlumun gelişimi açısından olumlu bir katkı sağladı.
z...
Sevgi Hanım'ı tamamen tesadüfen buldum. Bir minik kızın sevecen yaklaşımını gördüm ve kendisiyle görüşmek istedim. Kızım, duyu bütünleme alanında sorunlar yaşıyordu ve daha önce başka bir terapist ile çalışıyorduk, ancak Sevgi Hanım'ı tanıdıktan sonra onunla devam etmeye karar verdik. Sevgi Hanım ile çalışmaya başladığımızda çok daha hızlı sonuçlar aldık. Kızım hala Sevgi Hanım'ı çok seviyor. İlgisi, alakası ve iletişimi süper. İyi ki tanışmışız!
Sevgi Zivaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Zivaroğlu, Ergoterapi. Size Sevgi Zivaroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ergoterapi Randevusu, Nörolojik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Normal Randevu, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon.
Sevgi Zivaroğlu adresi nerede?Sevgi Zivaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Şehit Er Güven Sk. No:51 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Zivaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Zivaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevgi Zivaroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Zivaroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevgi Zivaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Zivaroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevgi Zivaroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevgi Zivaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sevgi Zivaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Zivaroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Zivaroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.