İleri düzey bebek (bobath) eğitimi aldım. Kinesiotape ve duyu bütünleme eğitimleri aldım. 05365759433 numaram
Nörolojik rehabilitasyon
Fizik Tedavi
Nörolojik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
z....c
Mart 2023 yılında kızıma gelişim geriliği ile birlikte hipermobilite teşhisi konuldu.Sevi hanıma ulaştık.Alanında uzman olmasının yanında kızımızla iletişimini de çok beğendik.8 aydır kızımla seansları oluyor.Kızım normal gelişimini tamamlayana kadar kendisi ile devam edicez.Herkese tavsiye ediyorum
Sevi hanımla 6 aylık serebral palsi tanısı olan oğlum ile yola başladık. Yaklaşık 3 yıldır ev beraber çalışmaktayız. Sürekli kendini geliştiren bizi doğru yönlendiren bir terapist olması yanında oğlumla çok iyi giden bir süreçleri var. Kendisini çok seviyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz.
t.....
Sevi hanımla yaklaşık 10 yıldır çalışmaktayız. Serebral palsili oğlum için kendisinden ev seansı olarak destek alıyoruz. Bebekliğinden beri oğlumu takip ediyor. Kendisi her konuda oldukça birikimli ve tecrübeli. Bize her konuda destek oluyor. Kendisiyle çalışmaktan çok memnunuz. Herkese tavsiye ediyoruz.
s....t
Sevi hanımla 6 aylık gelişim geriliği olan bebeğim için ev seansı şeklinde çalışmaya başladık. Dönme baş kontrolü yoktu. 1 ay içinde bebeğim dönmeye başladı başını daha iyi tutmaya başladı. Bilgi birikimi ve deneyimi oldukça fazla ve kendini sürekli geliştiriyor. Kendisinden oldukça memnunuz. Herkese tavsiye ediyorum.
Sevi Sevimli Taşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevi Sevimli Taşkın, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sevi Sevimli Taşkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Fizik Tedavi, Evde Fizyoterapi, Nörolojik Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Felç.
Sevi Sevimli Taşkın adresi nerede?Sevi Sevimli Taşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Eğlence mah. Etlik Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevi Sevimli Taşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevi Sevimli Taşkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevi Sevimli Taşkın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevi Sevimli Taşkın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevi Sevimli Taşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevi Sevimli Taşkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevi Sevimli Taşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevi Sevimli Taşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sevi Sevimli Taşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler