Abdominal Ultrasonografi
Skleroterapi
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Tiroid Iğne Biyopsisi
a....ç
Işıl hanımı annemin rahatsızlığı nedeniyle tanıma fırsatı yakaladık, uzun bir yoldan, büyük bir skntıyla onun yanına gittik,ama sıcak kanlılığıyla, sevecenliği ve bilgisiyle rahatlayıp çıktık. baştan sona hiç bir soru işareti kalmayacsk şekilde muayenesini yaptı. Anneme, yaşadığımız yerde Meme kanseri teşhisi konulmuştu ama troidlerine sıçramış olduğunu diğer doktorlar anlayamadı. Işıl hanım şüphelenip biyopsi yaptı ki haklı çıktı. .troidlerdeki bu skntı için şimdi ameliyat olacak annem.. Prof. Dr. Ercüment Tekin hocamızın tavsiyesi üzerine gitmiştik,iyi ki gitmişiz.. Biz minnettarız ona, sağolsun, var olsun..
de...n
Uzun yıllardır rutin kontrollerime kendisi ile devam ettiğim Isil Hocam 2 yıl önce meme kanserimi çok erken evrede teşhis ederek bu süreci kolay ve kısa süren tedavilerle atlatabilmemi sağlamıştır.Halen kendisi ile kontrollerime devam etmekteyim.Nezaketi guleryuzu ve sorularıma verdiği sabırlı cevaplar nedeniyle kendisine minnettarım.Iyi ki Isil Hocam ile yollarımız kesismis.Kendisine sonsuz güveniyorum ve kendimi güvende hissediyorum.Iyi ki varsınız Isil Hocam.
ha....
Hayatımdaki en zor süreçlerden birini atlatırken sırtımı dayadığım en büyük desteklerden biridir kendisi. Işıl Hoca'ya büyük bir güven ve minnet duyuyorum. Genç yaşında geçirdiğim meme kanseri sürecimi asaletiyle, profesyonelliği ve anaçlığıyla yönetti. Eminim bütün hastalarının kanser gibi zor süreçlerinde fark yaratmıştır ama ben kendisini anne gibi görüyorum. Tedavi sürecim bittikten sonra bile en büyük rahatlığım Işıl Hocamın elinin hep üstümde olmasıdır ve çok sıkı ve titiz bir şekilde bu süreci bir daha yaşamamam için takibimi yapmasıdır. Yürekten minnet duyuyorum varlığınıza...
Uzm. Dr. Sevide Işıl Tunçbilek
Merhabalar, bu güzel ifadeleriniz için çok teşekkür ederim. Çok sevgiler...
se...l
Sevgili Işıl hanım, hayatımda şimdiye kadar gördüğüm en sevecen, yaklaşımlı ve ilgili doktor. Uzmanlığına, bilgisine sonsuz güveniyorum. Tüm soruları sabırla, acele etmeden, azarlamadan ve rahatlatarak cevaplaması, iyi niyeti, gülen yüzüyle herkese tavsiye edebileceğim güzel insan. İyi ki var...
gü...t
Büyük bir panik ve korkuyla geldiğim doktorum Işıl Hanım'dan güle oynaya çıktım. Adı gibi ışıl ışıl bir insan olan doktorum, canım Işıl hocam sayesinde hayata geri döndüm. Mesleğine ve hastalarına bu kadar değer veren bir hekim ömrümde görmedim. Allah yolunuzu acık etsin
ce...a
Işıl Hanım'la boynumda ufak bir kitle bulunması dolayısıyla tanıştım. Daha önce başka bir hastanede boyun ultrasonu çektirmiş ve boynumdaki kitlenin iyi huylu olmadığını öğrenmiştim. Tavsiye üzerine bir de Işıl Hanım'a göstermek istedim. Ultrasonumu ve biyopsimi yaparak papiller tiroid karsinoma teşhisi koydu bana. Sonrasında ameliyatımı ve tedavilerimi oldum. Sağlığıma kavuştum. Hastasına bu kadar değer veren, adım adım bilgilendiren, moral veren, yol gösteren, güven veren çok az doktor gördüm. Işıl Hanım bir numaradır.
hü...z
Doktorum Işıl hanımla tanışmam göğüsümde gözlemlenen ve şüpheli olabileceği düşünülen kalsifikasyon sebebiyle biyopsi istemiyle oldu. Biyopsi için gittiğimde çok endişeli ve tedirgin olmama rağmen Işıl hanımın hem sakinleştirici, sevecen tutumu hemde biyopsi işlemini gerçekleştirirken ve değerlendirirken gösterdiği uzman tecrübesi beni kendisine hayran bıraktı. Çevremdeki arkadaşlarıma, ihtiyaç duyduklarında gidecekleri doktordan, tecrübe, ilgi,güleryüz,sevecenlik görmek istiyorlarsa hiç tereddüt etmeden Işıl hanıma gitmelerini tavsiye ettim. Sevgili doktoruma ve hastalarına sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
ya...r
Doktor hanım çok iyi bir doktordur.Konusunda çok güvenilen ve sevilen birisidir.Meme tiroid hasatalıkları açısından son derecede yetrli bir uzmandır.Hastalarına sabırla ve güler yüzle yaklaşır.Bana meme kanseri teşisi koydu ve çok moral verdi.Şimdi gayet iyi ve sağlıklı biriyim.Başka doktorlar moral bozup öleceğimi söylemişti.Biyopsimide o yapmıştı ve eli hafif.Tanıdıklarıma hep tavsiye ettim.
ha...ş
İŞİNDE HARİKADIR.Meme konusunda en iyiler arasında yer alır.Vicdanıyla iyilikseverliğiyle çok hastaya faydası dokunmuş güzide bir insandır.
Sevide Işıl Tunçbilek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevide Işıl Tunçbilek, Radyoloji. Size Sevide Işıl Tunçbilek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Karaciğer Biyopsisi, Kateter Yerleştirme, Skleroterapi, Akciğer Biyopsisi, Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Koroner Anjiyoplasti, Diyabetik Ayak Tedavileri, Radyoembolizasyon, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu.
Sevide Işıl Tunçbilek adresi nerede?Sevide Işıl Tunçbilek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükelçi Sokak No: 12/A Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevide Işıl Tunçbilek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevide Işıl Tunçbilek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevide Işıl Tunçbilek hangi dilleri konuşuyor?Sevide Işıl Tunçbilek ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Sevide Işıl Tunçbilek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevide Işıl Tunçbilek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevide Işıl Tunçbilek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevide Işıl Tunçbilek hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Sevide Işıl Tunçbilek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Radyologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Radyologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Radyologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Radyologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Radyologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Radyologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Radyologlar