İstanbul Smile Center
Ataköy 7-8-9-10 Mahallesi D-100 Güney Yanyolu No:20-B/24 Ataköy Towers, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +9 daha fazla

Ağız Koruyucusu

Diş Bakımı

Diş Dolgusu

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ataköy 7-8-9-10 Mahallesi D-100 Güney Yanyolu No:20-B/24 Ataköy Towers, İstanbul

İstanbul Smile Center

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde 2005-2010 yılları arasında eğitim gördüm. Diş hekimi unvanını alıp mezun olduktan sonra 2010-2015 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde 5 yıl Çocuk Diş Hekimliği alanında uzmanlık ve doktora yaptım. 2015 yılında doktora tezimi sunarak Uzman Dr. Phd. Çocuk Diş Hekimi (Pedodontist) unvanını aldım. Uzmanlık eğitimim sırasında diş travmaları tedavileri, PRP ile genç kalıcı dişlerde kanal tedavileri (açık apeksli dişlerde canlandırıcı kanal tedavisi revaskülarizasyon), genel anestezi ve sedasyon ile diş tedavileri ve daha birçok alanda çalışmalar yaptım. Ağız diş sağlığı merkezlerinde ve özel kliniklerde çalıştıktan sonra 2019 yılında işimi en iyi şekilde yapabilmek ve en iyi şekilde hizmet verebilmek için kendi kliniğimi kurdum.

Röportaj

Konum: İstanbul Smile Center Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Oğlumun gelen dişinin önündeki diş düşmediği için önce onun çekimi gerçekleşti. Daha sonra azı dişleri için koruyucu bir dolgu yapıldı. İletişimi, oğluma olan anlayışı çok güzeldi. Sorunsuz bir tedavi süreci gerçekleşti.

T
Konum: İstanbul Smile Center Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Çocuklara yaklaşımı, randevu süreçleri gayet iyiydi. İşlemler için çocuğuma güzelce yaklaşarak alıştıra alıştıra yapmaları çok güzel, bir sonra ki randevuda dolgu ile başlayacağız. Süt dişlerinin önemini anlamış olduk. Erken kaybettiğimiz bir dişimizde yamulma olmuş ortodontik tedavi gereksinimi olabileceği söylendi zamanında gelseydik yer tutucu ile bu yamulma önlenebilirmiş. Çocuklarda çocuk diş hekimi muayenesinin önemini anlamış olduk. Muayene odası çocuklara göre dizayn edilmiş Sevil Hanım ve personellerinin de yaklaşımı çocuklara uygundu

Y

Sevil Hanım gerçekten işinin ehli başarılı bir doktor. 12 yaşındaki kızımın genel diş muayenesini yaptırdık. Diş temizliği ve fissür örtücüleri yapıldı. Bir tane çürüğü vardı, aynı gün hiç sorunsuz dolgusunu da yaptı. İlk muayenesinden bu yana kızımın diş muayenesini Sevil Hanım ile takip etmekteyiz. Hem çocuklarla iletişim becerisi ve ikna kabiliyeti hem de elinin hafifliği sayesinde kızım hiç diş tedavisi korkusu yaşamadı. Çocukluk çağında başlayan ağız bakımı sonrasında da aynı özenle devam ettiği için özellikle pedodontist seçiminin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çocuklar biz ebeveynlerin yönlendirmelerine direnç gösterebilmekte ancak Sevil Hanım doğru ağız bakımını hem çocukların anlayacağı dille anlatmakta hem de eğlenceli ve uygulamalı olarak göstermekte. Sevil hocayı doğru pedodontist arayışında olan tüm ebeveynlere tavsiye ederim.

Konum: İstanbul Smile Center Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Detaylı muayene yapıldı. Diş sağlığının önemi ve yapmamız gerekenler detaylı anlatıldı. Gizli derin çürük tespit edildi. Amputasyon yarım kanal tedavisi ve dolgu tedavisi yapıldı. Düzenli kontrollerimize devam ediyoruz. Çocuğumuzla iletişimi harikaydı, ilgisi ve bilgisi ile kendine güven konusunda asla endişe edilmeyecek bir çocuk diş hekimi bulduğumuz için şanslıyız.

Konum: İstanbul Smile Center Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

7 yaşındaki oğlumun süt dişi çürük dişlerinin tedavi sürecine başladık.kendisi ve asistanı çok ilgililer çok memnun kaldık.çocuk diş hekimi arayışında olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: İstanbul Smile Center Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Oğluma ve bana süreci detaylı anlatarak 2 dolgu işlemini sıfır ağrı ile tamamladı. Ayrıca genel koruma için florür uygulaması yaptı bu uygulamanın varlığını bile bilmiyordum uzun vade de koruma amaçlı bilgilendirme ve fırçalama eğitimi gibi detaylarda bence çok donanımlıydı. Nezaket ve ilgileri de şahane geldi oğlum gülerek ayrıldı.

Konum: İstanbul Smile Center Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

6 yaşında kızımın ilk muayenesiydi.Florür tedavisi uygulandı.Oldukça güleryüzle ve samimi karşılandık.

Konum: İstanbul Smile Center Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Kızımla iletişimi harikaydı, normalde çok korkarak yaklaşır ama Sevil hanım işlemi yaparken durumu harika yönetti, kök dişlere çürümesin diye bir bakım işlemi yapıldı, dişlere genel bir bakım uygulandı.

Y
Konum: İstanbul Smile Center Diğer

4 ay önce 5 yaşındaki kızım scoterdan düştü. Diş etinde kanama ve ön dişlerinin birinin sallandığını farkedince çocuk diş hekimi arayışına girdim ve öneri üzerine sevil hanımdan aynı güne randevu aldım. Çekilen röntgen sonrasında ön dişinin kökten kırıldığı tespit edildi .Sevil hanım yapılması gerekenleri , olabilecek ihtimalleri anlatarak ilk etapta ön dişleri telle sabitledi, fırçalamaya önem vermemizi ,ağrı olursa hemen gelmemizi ve ısırmaması gerektiğini söyledi.1 ay sonraki kontrolde teli çıkarıldı ,röntgen çekildi, durumumuz stabildi. Bu süreçte genel diş tedavileri de yapıldı; çürük oluşumunu önlemek için fissür önleyici tedavi, florür uygulaması ve çürük olan bir dişin dolgusu
Kızım sevil hanım ve ekibinin güleryüzlü ve anlayışlı yaklaşımı ile koltuğa korkmadan oturdu ve çizgi filmini izleyerek tedavilerini yaptırdı, sonrasında verilen küçük ödüllerden de ( sticker, yüzük..) çok mutlu oldu.
İşinin ehli , etik , güleryüzlü doktorumuz ile tedavilere devam ...

Konum: İstanbul Smile Center Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Kızımın dolguları yapıldı, yer tutucu takıldı. Oğlum için de geliyoruz.Dolgu yapıldı,diş taşı temizlendi.Sevil hanımın güleryüzü ve işindeki profesyonelliği muhteşem.Çocuklarım çok memnun ve çok seviyorlar.Sevil hanımı iyiki tanımışız.